2017. 09. 23. szombat
Tekla
: 310 Ft   : 258 Ft Benzin: 364 Ft/l   Dízel: 351 Ft/l   Írjon nekünk

Mondj igent a Rózsa Szalonra!

Bényi Eszter  |  2017. 04. 20., 10:00

Lassan nyakunkban a nyár, közeledik a jó idő, és ezzel együtt a gyönyörű esküvők időszaka is. Lehetsz akár a boldog menyasszony, a büszke vőlegény, vagy az izgatott örömanya, közeli rokon, készülhetsz esetleg a baráti társaság tagjaként idén esküvő(k)re, egyvalamit tudnod kell: a bajai Rózsa Szalont semmiképp se hagyd ki, ha az öltözékedről van szó! Hogy miért is? Mutatjuk!

És nem is akárhogyan! Hiszen tudjátok milyen fontos nekünk a hitelesség, az egyediség, szeretjük a legapróbb részletekig megtudni és megmutatni nektek a dolgokat, na és persze imádunk tesztelni…

Az esküvői készülődés szezonjában így jutottunk el egy különleges hangulatú esküvői ruhapróbára a bajai Rózsa Szalonba, Dórival és Hubával, akik még korábban jegyezték el egymást, jelenleg tervezgetik esküvőjüket. Ők is - mint mindenki - a legszebbek szeretnének lenni a nagy napjukon, de a gyönyörű ruha önmagában nekik sem elég, hiszen ennek kiválasztásánál sok más szempontot is figyelembe kell venni.

Evanics Rózsa három évtizedes (!) szakmai tapasztalattal a háta mögött, több száz elégedett menyasszony és vőlegény felöltöztetése, és sok-sok bemutató levezénylése után is tudott újat mutatni nekünk. Határozottan, de mégis barátságos mosollyal várt minket a halászlé fővárosában, a Jelky tér melletti polgári épületből átalakított gyönyörű szalonjában.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Mondanom sem kell, rögtön úgy éreztem, hogy a divat szépségeinek rejtett kis műhelyébe csöppentem, telis tele különleges csodákkal, és nemcsak a menyasszonyi ruhákat illetően! Régóta ismertem Rózsa keze munkáit – ami ma is a minőség és elegancia védjegye –, azonban meglepődve láttam már a bejárat mellett sorakozó páratlan alkalmi ruha kínálatot. Mert mi nők – és persze a párjaink is – szeretjük, ha nem jön velünk szembe ugyanaz a darab, amire itt különösen ügyelnek!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Amíg én a női és férfi alkalmi ruhákat nézegettem, a mi ifjú jegyespárunkat Rózsa azonnal faggatni kezdte, róluk, az elképzeléseikről, az esküvői előkészületekről. Nagyon meglepődtem, mert bár időpontra jöttünk, azt gondoltam sürgetve kezdődik majd egyből a ruhapróbálgatás, aztán gyorsan vége is szakad, de kellemesen csalódtam, mert mindenekelőtt egy komplett és nagyon hasznos tanácsadást kaptak.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A pár megismerése, a kezdeti beszélgetés velük az elképzeléseikről, az hogy milyen esküvőjük lesz, sok mindent meghatároz. Ezért is tartom nagyon fontosnak elsőként az ismerkedést, hogy a legjobb tanácsot tudjuk adni a hozzánk érkező pároknak, nem utolsó sorban az egyedi igényeiket is ismerjük és meg tudjuk valósítani. Nekünk az a fontos, hogy életük legszebb napján ne kelljen feszengeniük, és elégedetten gondoljanak vissza ránk – kezdett bele Rózsa, a szalon alapítója, majd folytatta is:

Kezdjük Hubával! Mi ugyanis mindig a vőlegénnyel szoktuk kezdeni, de a próbálgatás természetesen a szalon adottságaival, szakképzett munkatársaim segítségével párhuzamosan is mehet, így a pár dönti el, hogy ebből mit osztanak meg egymással. Mivel Huba kék szemű, szőke hajú, vékony srác, ezért egy fiatalos, kék színű, slim fit szabású esküvői öltönyt képzelek el rá – így hangzott az első tanács, és azonnal bele is bújtattuk a vőlegényt ebbe:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

És láss csodát, mindenkinek elállt a lélegzete! A kényelmes Clemonte öltönyhöz pezsgő színű Olymp inget választottunk, amit swarowski mandzsetta gomb díszített. Mindehhez egy elegáns cipőt is találtunk, ami nemcsak divatos, hanem gumi talpával és bőr felső részével nagyon kényelmes is volt Huba elmondása szerint.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

És a leendő vőlegény ezennel be is fejezte a próbálgatást, hiszen annyira beleszeretett a fenti szettbe, hogy nem is volt hajlandó mást felvenni. Egyébként hatalmas választékból szemezgethetett volna, úgy az esküvői, mint az alkalmi öltönyöket, az ingeket és cipőket illetően.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Én ezt nem is bántam, mert már alig vártam, hogy egzotikus arcú menyasszonyunk elkezdje a ruhamustrát. Amikor Dórival beléptünk a szalon csajos részébe – mert itt van ilyen is – megszűnt a tér és az idő számunkra, hiszen ez a látvány fogadott:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Dórinak Rózsa többféle stílusú és szabású ruhát is ajánlott, mindenképp azt javasolta, hogy arcát és felsőtestét, a vállát, dekoltázsát hangsúlyozzuk, de mivel nem tartozik a magas nők közé, ezért inkább a félsellő fazonú ruhákat ajánlotta neki, de hozzátette: 


Valahol minden nő hercegnőnek akarja magát érezni a menyasszonyi ruhájában, és aki elzárkózik ettől gyakran ő szeret bele a legjobban, amikor felhúzza – osztotta meg tapasztalatát a szalon vezetője.

Nos, Dóri pont az elzárkózottak táborát erősíti… [No, majd meglátjuk!- A szerk.]

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Elsőként egy a Rózsa szalon által készített saját ruha került rá, ami félsellő fazonú, lefelé bővülő, abszolút alakformáló, és nagyon könnyű, fehér ruha:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Szerintünk nagyon szépen kiemeli Dóri alakját, és meglepően meg is nyújtja azt. Na, de egy ruha nem ruha, következzen hát a második csoda, ami a Morilee kollekció egyik darabja, nagy abronccsal, francia csipkével díszített, pezsgő színű, bő szoknyás – amolyan igazi hercegnős:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Mondanom sem kell – de talán a fotókon is látszik –, hogy amennyire kizárta az ilyen szabású ruhát, a mi Dóri menyasszonyunknak ez lett a kedvence, le sem akarta venni!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Nézzétek meg, milyen csinos cipőt talált hozzá, ami szintén szerelem volt első látásra.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A fátyolról és a kiegészítőkről nem is beszélve!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Ha már Kalocsáról jöttünk, stílusosan egy eredeti kézzel rajzolt és hímzett, riseliős ruhát is Dórira adott Rózsa, akinek ez saját tervezése és egyben az egyik legkedvesebb ruhája is:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Apropó kalocsai menyasszonyi ruha! Emlékeztek még Lipcsei Bettára, a 2011-es Miss Universe Hungary nyertes szépségére, a Talpig Nő műsorvezetőjére? Ezen a fotón ő is Rózsa-ruhában tündököl:

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Az esküvői ruhák és kiegészítők kölcsönzése és készítése mellett a Rózsa Szalonban a legdivatosabb alkalmi női és férfi öltözékekkel, gyönyörű cipőkkel, táskákkal és ékszerekkel találkozhatsz.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

A férfiakat és nőket itt egyforma törődéssel szolgálják ki, a szakképzett varrónők méretre igazítást is vállalnak, segítenek megtalálni a tökéletes hozzád illő stílust, és vallják, hogy egyben önmagadat is. Mindenkivel személyesen foglalkoznak, mindig megfelelő időt szánnak a tervezésre.
A menyasszonyok, vőlegények mellett felöltöztetik az egész násznépet! Itt tényleg mindent megtalálhatsz egy helyen, szinte karnyújtásnyira Kalocsától! Nos, ha nem hiszed, győződj meg róla a www.rozsaszalon.hu honlapon, jelentkezz be a +36 30 501 59 34-es mobilszámon, vagy csak ugorj be körülnézni Baján, a Jelky tér 3-ba, de ha ajándékozni szeretnél a Rózsa szintén tökéletes választás!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Hogy Dóri és Huba miben mondják ki majd a boldogító igent, maradjon az ő titkuk, de az már biztos: ők igent mondtak a Rózsa Szalonra!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

 legfrissebb videók

2017. 09. 07., 13:07
Kitalálta, ki az? Aki ismeri őt, meg fogja nézni ezt a filmet. A többiek, ha rákattintanak Tóth Dani legújabb rövidfilmjére, meg fognak lepődni, nem csak a világszínvonalú, egyedi szemléletű szobrokon. A filmben nyilatkozik régi mestere, a rajztanár Kiss István is, akinek megláthatjuk a fejfáját is. Nem vicc! Pedig nem is ő a főszereplő. Hanem Farkas Tibor, aki 4:15-nél, csak úgy visszakézből elkapja a babakocsit is. De a lényeg nem ez, hanem… Ám ezt mondja el ő maga!

Még több friss hír

2017-09-21 17:28:07
A demencia Európa szerte több mint 7 millió, Magyarországon nagyjából 250 ezer embert és környezetüket érinti nap mint nap. A betegség súlyos terhet ró nemcsak a betegekre, hanem családjukra is, amelyre a Magyar Telekom rendhagyó módon, egy önálló kisfilmmel hívja fel a figyelmet.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 09. 22., 22:00
Kirándulást ne tervezz délutánra, vagy vigyél magaddal esernyőt is! Viszont szerencsére a piacra mehetsz reggel, még eső előtt. Még >>>
2017. 09. 22., 14:02
Még a múlt hétvégi viharban szakadt le ennek a fának az ága. Valószínűleg azért nem takarították el, mert alig lehet észrevenni. Még >>>
2017. 09. 21., 20:54
2019-re négysávos lesz az 54-es főút kecskeméti szakasza. Még >>>
2017. 09. 21., 18:00
A 40 éves kecskeméti nő 2017. szeptember 16-án ismeretlen helyre távozott lakásából. Azóta életjelet nem adott magáról, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. Ha látta, hívja a rendőrséget! Még >>>
2017. 09. 21., 13:39
Egy országos programsorozathoz, az Ars Sacra Fesztiválhoz csatlakozva Nyitott Templomok Napját tartott a Kalocsai Református Egyházközség szeptember 16- án, szombaton Hunyadi utcai templomukban. Még >>>
2017. 09. 20., 09:01
Szabó Gyula is fényképezőgépet ragadott és megörökítette nekünk a kalocsai Dunát alkonyat idején. Köszönjük! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-09-18 21:21:12
 3 Nyugdíjas szavazóknak múmia jelőlt. Jó választás, gratula!

Pénteken Botka László országjáró kampányának keretében jelöltbemutató utcafórumot tartott az MSZP a sétálóutcában. A párt miniszterelnök-jelöltje Angeli Gabriella támogatására biztatott. Angeli a Fidesz intézkedéseit bíráló, győzelem esetén népszerű intézkedések sorát ígérő beszédet mondott, majd másnap a párt országos rendezvényén is bemutatkozott.

 kisbéta
 2017-09-15 07:26:37
 5 Igen , követeljük, hogy számoljon el a Kalocsa-Kom pénzzel !!!!!!! Az a baj , hogy a sok seggnyalói csak a vastagon szedett részt olva...

Kinyóné Lakatos Melinda kérdésére válaszolt a napirendek lezárulta után dr. Bálint József polgármester, hírbe hozva egy kalocsai szövetkezetet és súlyos gyanút lebegtetve az előző városvezetéshez köthető magánszemélyek vonatkozásában.

 MrSmith
 2017-09-08 11:01:24
 5 "Most egy proli kerékpárútra lehet kiteríteni majd a törülközőket? A kisgyerekek veszélyben lesznek a száguldó kerékpárosoktól? " Alaira...

Az elnyert forrásból megújul a már meglévő, de nagyon elhasználódott, töredezett kerékpárút a település és az üdülőterület közt, és egy teljesen új kerékpárutat is kiépítenének, amely a korábban rebesgetett tervektől eltérően a tavat nem kerüli meg. Az első utcától haladna a kilencedik utcáig, végig a parton, majd tovább az erdőbe egy vargabetű erejéig. Sok fát ki akarnak vágni. Állítólag az üdülőtulajdonosok kérték.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

A brit védelmi miniszter, Michael Fellon a napokban arról számolt be, hogy kollégájával, Khalid bin Mohammad Al-Attaiyah katari védelmi miniszterrel, szándéknyilatkozatot írtak alá 24 darab Eurofighter Typhoon eladásáról.
Az idén hetedik alkalommal rendezték meg az ostravai NATO napok egyik kiemelkedő eseményét, a Mi-17-es nemzetközi szimulátor versenyt.
A napokban, 2017. szeptember 14-én megérkezett Izraelbe a soron következő 2 F-35A Lighting II (Adir) típusú ötödik generációs vadászrepülőgép a Nevatim légibázisra.
A Brazil Légierő tervek szerint 2017 októberében-novemberében veheti majd át az utolsó 2, az Embraer Defense and Security által modernizált F-5FM Tiger II típusú vadászrepülőgépeit – írja a Jane’s Defence Weekly.