2017. 10. 19. csütörtök
Nándor
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 363 Ft/l   Dízel: 352 Ft/l   Írjon nekünk

Óriási leárazás a Schiszler kalocsai üzletében – Szerezd be most akár féláron a legmenőbb sportcuccokat!

Bényi Eszter  |  2017. 07. 26., 21:43

Még tavasszal, városunk kedvenc fitneszlédijével, Bodnár Erikával jártam a Schiszler Nike kalocsai márkaüzletében és hoztam nektek izgi fényképes beszámolót a nagy sportcucctesztünkről, amit legalább ti is annyira szerettetek, mint mi. Bevallom, én azóta sajnos nem nyitottam ajtót a kalocsai Schiszlerbe, így már jócskán ideje volt újra bekopogtatnom a barátságos sportüzletbe. És láss csodát: ismét hatalmas nyárvégi és egyben szezon eleji akcióba botlottam! Jelentem: én is, és a pénztárcám is elégedetten távoztunk! De most sem voltam egyedül: ezúttal Zalánt és Zoét, egy jóképű kiskamaszt és egy tündéri kislányt kaptam vásárlás közben lencsevégre. Nektek is feltétlenül látnotok kell őket!

Mindmáig azt hittem, a nők és a vásárlás közötti kapcsolat örökkön örökké tart, az idő nem fog rajta, mindig lángoló és hűséges marad. De ahogy öregszem, egyre jobban azt érzem, hogy akár egy egy-két órás vásárlás alkalmával is piszkosul el tudok fáradni. Pedig aztán én soha, de soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen mélyre süllyedek e tekintetben. :)

Nos, ha ez idáig azt hittem, hogy elfáradtam egy-egy shoppingtúrám alkalmával, most azonnal meg is kell változtatnom a véleményem, mert azok a mostanihoz képest semmiségnek tűnnek!

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Mindenekelőtt megemelem a képzeletbeli kalapom egykori kolleganőm, Edit előtt, ugyanis két gyerekkel elindulni a rekkenő hőségben bevásárolni, az kérem szépen tényleg az ultrabrutál kategóriába tartozik.

Na de ne haladjunk ennyire előre, nézzük csak, hogyan boldogul egy anyuka, aki 11 éves fiának nyárra papucsot, őszre suliba járós sportcipőt keres, míg a másfél éves totyogó kislányának szandit és maszatolni való pólócskát vadászik.

A legújabb kollekció darabjait Bodnár Erával teszteltük.
bővebben ...

Kíváncsiak vagytok, miből tud választani? Kap-e megfelelő méretet mindenből? És a gyerekeknek hogy tetszik mindez? Mennyi pénzébe fog ez kerülni?
Ígérem, ebből az írásból minden kiderül, olvassatok csak tovább!

Hogy melyik gyerkőc a nehezebb falat, még most sem tudom megfogalmazni. Én inkább kihívásnak tekintettem mindkettőt.

Zalán, aki Messi után az egyik legmenőbb focista e vidéken a Méhecskék SE U 14-es csapatát erősíti, most készül a hatodik osztályba. Él hal a fociért, a fociskártyáiból egy autót meg lehetne pakolni az iskolai papírgyűjtésen, kétszer. Minden sportcucc jól jön neki, hiszen kell edzésre, terembe, meccsre és suliba is egy-egy darab, de nagyon nem mindegy, hogy a választott darabok milyenek, meddig bírják, és nem utolsó sorban mennyibe kerülnek.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Mariann, a kalocsai Schiszler Nike üzlet szíve-lelke régóta ismeri Zalánt, de azért néhány keresztkérdéssel rögtön feltérképezte, vajon mi is lehet a legjobb választás most neki. Íme az első szett, amit ugyanúgy lehet hordani a szünidei kirándulásokon, mint szeptemberben az iskolapadban, vagy akár edzésre menet:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

A képen látható rövidnadrágot most 9.000 Ft helyett 4.500 Ft-ért féláron, a pólót 30 %-os kedvezménnyel, kevesebb, mint 4.000 Ft-ért, a cipőt pedig szintén féláron, azaz 14.990 Ft helyett 7.500 Ft-ért vihetnénk haza. A szett összesen tehát: 15.800 Ft. Hangsúlyozom: összesen! Nem rossz kezdés így elsőre, de lássuk csak, milyen kincseket rejteget még a Schiszler!

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Még mielőtt azt hinnétek, Zalán próbálgatása minőség-ellenőrzés nélkül zajlott, megjegyzem: Zoé baba minden egyes öltözetet alaposan megvizsgált, szemügyre vett, szabadidejében pedig anyukája és Mariann felváltva szórakoztatták, hogy ne rendezze át végérvényesen az egész üzletet:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Apropó Zoé! Az imádnivaló tündérkislány energiaszintje a fellegekben járt, így mindeközben a maga 18 hónapos korával olyan szinten megdolgoztatott minket, hogy komolyan elgondolkoztam azon, vajon kisebb szívrohamok nélkül túl lehet-e élni egy napot egy ilyen izgőmozgó csemete mellett.
Editet pásztázva megállapítottam, hogy tutira megy neki mindaz, ami számomra most lehetetlennek tűnik, hiszen Zoé göndör fürtjeiből és hatalmas kék szemeiből mindig erőt meríthet.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Miközben a nagytesó szabadidőruhát próbál, Edit és Mariann egyre inkább azon tanakodnak, vajon melyik szandál lenne Zoénak a legjobb választás?
Fő szempont, hogy strapabíró és ugyanannyira rugalmas is legyen, akár a vízparton vízi cipőként is helytálljon, de kellőképp fogja is a pici talpacskákat. Én nem is gondoltam volna, hogy itt, egy kalocsai sportüzletben még erre is tudnak alternatívát mutatni!

Na nem mintha nagyon tudtunk volna bármibe is beleszólni, mert Zoé azonnal önkiszolgáló üzemmódba tette magát...

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

…és szó nélkül kiválasztotta az üzlet legcukibb kis lila szandiját, ami már biztos, hogy megy is velük együtt haza, most féláron, anya nagy örömére 8.000 Ft helyett csak 4.000 Ft-ért!

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Amíg Zoé az új szandiban tipeg tovább, lélegzetvételnyi (vagy kevesebb) szünet következik Zalánnal a második szettben. Nézzétek csak:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

A piros-fekete melegítő egyszerre letisztult és vagány, kifejezetten jól áll Zalánnak, és most még egy menő iskolatáskát is találtunk hozzá hasznos pakolórészekkel, jó nagy tárolókkal:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

A szabadidőhöz passzoló fekete sportcipő egyébként légáteresztő, kiválóan szellőzik, kifejezetten ajánlott felső tagozatosoknak, akiknek nem kötelező a váltócipő, így egész nap komfortos viseletet biztosít. A szabadidőruha, és a cipő is most 30 %-os akcióban van egészen augusztus 31-ig.

Igen jól olvastátok, a Schiszler kalocsai üzletében nem csak néhány napig tart ez az óriási akció, hanem július 31-től egészen augusztus 31-ig, így bátran ellátogathattok beszerezni az iskolakezdéshez elengedhetetlen ruhákat, cipőket, sportfelszereléseket és kiegészítőket most 20, 30 és 50%-os akcióban.

Biztosan tudjátok már, az üzlet több mint tíz éve nyitott meg Kalocsa főutcáján, egészen pontosan a Szent István kir. utca 29. szám alatt, ahol minden évszakban folyamatosan bővülő, minőségi árukészlettel, szezonális akciókkal várják a régi és új vevőket egyaránt.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Ha speciális sportruházatot, vagy a legdivatosabb gyerek- és felnőtt szabadidő ruházatot kerestek, itt a helyetek, hisz mindent megtaláltok egy helyen! Nyitvatartási időben Mariann – az üzlet vezetője – sokéves tapasztalattal és mindig barátságosan, készségesen áll a rendelkezésetekre, pillanatok alatt akár tetőtől talpig felöltöztet!

Nem árt tudnotok azt is, hogy itt minden termékre fél év garanciát vállalnak, van lehetőségetek cserét kérni, illetve ha nincs a méretetekben olyan termék amilyet szeretnétek, a partnerüzletekkel együttműködve megoldást találnak a problémátokra. Ugyanakkor ajándékutalványokat is beszerezhettek, amivel biztosan sikerrel jártok majd egy-egy születésnap, névnap alkalmával!

Visszatérve a gyerekshoppingtúránkra, Editék tökéletesen időzítették a bevásárlást, látva a szezonvégiakciókat.Ahúsz, harminc és akár ötven százalékos árzuhanásnak köszönhetően marad még a pénztárcájukban néhány ropogós kétezres, aminek természetesen bőven lesz még helye a különböző iskolakezdéshez szükséges irodaszerek megvásárlására.

Közben Zalán megtalálta álmai papucsát, ami pehelykönnyű és hihetetlenül menő, és mondanom sem kell, hogy akciós is, így gyorsan le is fotóztam nektek:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Míg Zalán vadiúj tépőzáras papucsát csodálta, addig Zoé Mariann segítségével egy lila színű pólót talált magának a bébi soron, 4000 Ft helyett 1900 Ft-ért. Inkább mutatom, mint mondom, milyen jól érezte magát benne:

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Ugye milyen cuki? :)

Mindemellett Zalán próbált még a focis szereléséhez elengedhetetlen sípcsontvédőt, sportszárat, hiszen ha most nem is, de legközelebb ezeket is be kell szereznie, így nem árt képben lenni, hogy ezekre is vonatkozik a szezonvégi áreső.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Akármikor is szerzik be ezeket, az már biztos, hogy itt veszik majd Zalán következő sportcipőjét, vagy az új stopnist, esetleg majd egy nagyobb iskolatáskát is. Zoénak pedig szintén itt szerzik be a következő kiscipőt, ha ilyen gyorsan cseperedik, nem is kell sokat várni ezzel. De a szülők is itt fog elsőként megfordulni, ha egy új edzőruhát, vagy fitnesznadrágot szeretnének maguknak, mert tudják, itt mindig segítő kezet kapnak, az aktuális trendeket teremtő világmárka megbízhatósága garancia nekik, ráadásul mindezt karnyújtásnyira tőlük, a város kellős közepén megkaphatják. 

Még mielőtt elkapkodják a jobbnál jobb extra akciós árukészletet, jó szívvel ajánlom, hogy nézzetek be ti is, ne halogassátok a vásárlást.
Biztos vagyok benne, hogy hasonló jókedvvel tértek majd haza, mint mi, fáradtság ide vagy oda!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

 legfrissebb videók

2017. 10. 16., 20:40
Bár ezt az egyszerű „lebirkázást” a juhtenyésztők valószínűleg kikérnék maguknak, pláne ezen OMÉK-nagydíjjelölt tenyészjuhoknak az esetében. Izguljunk együtt Tóth Danival, hogy az uszódi juhtenyésztő, Holló Mátyás jószágai – akik felkészítésének utolsó nagyon izgalmasra sikerült pillanatait is nyomon követhetjük – hogyan szerepeltek az ország egyik legrangosabb, és legrégebbi mezőgazdasági seregszemléjén! Kövessük végig Danival és a #DOKU harmadik epizódjával együtt az utat a hanyatt eséstől (szó szerint) a döntőig. Nézzük meg együtt, ott mi történt!
2017. 09. 27., 19:08
Itt az új Patron! Falunap, pályaavató focimeccs. Az első helyzet kimarad. Hogyan lehetett volna gól? Egyszerű. Megjön az univerzális ember. Az ellenfél elesik baráti tűzben. Süsü is belendül. Pedig már előző nap is lendületben volt! Tóth Dani legújabb videójából nem utolsó sorban az is kiderül, hogy honnan ered a bizonyára legismertebben csengő nevű dunapataji kőműves legendája, hogyan lehetett volna gól az első kimaradt helyzet, és egyáltalán, mi az összefüggés a patron és egy falunapi focimeccs közt.
2017. 09. 07., 13:07
Kitalálta, ki az? Aki ismeri őt, meg fogja nézni ezt a filmet. A többiek, ha rákattintanak Tóth Dani legújabb rövidfilmjére, meg fognak lepődni, nem csak a világszínvonalú, egyedi szemléletű szobrokon. A filmben nyilatkozik régi mestere, a rajztanár Kiss István is, akinek megláthatjuk a fejfáját is. Nem vicc! Pedig nem is ő a főszereplő. Hanem Farkas Tibor, aki 4:15-nél, csak úgy visszakézből elkapja a babakocsit is. De a lényeg nem ez, hanem… Ám ezt mondja el ő maga!

Még több friss hír

2017. 10. 16., 19:35
Múlt hét csütörtökön az El Camino és számos más nagy sikerű könyv szerzője Sándor Anikó volt a Városi Könyvtár vendége. Az írónő színes előadásában ismerhettük meg könyvei keletkezésének és magának az írói indulásnak a történetét.
2017. 10. 16., 16:57
Filvig Géza és egy barátja, párttársa, Farkas Péter nem bírta tovább nézni az üveghegyet, amely a Diego melletti szelektív konténer környékét lepte el. Kezükbe vették a dolgot, meg a hulladéküveget, és azokat a szeméttelepre szállították, egyben azt is demonstrálva, hogy nem ördöngösség. Ami nem megy, ne erőltessük, de legalább figyeljünk oda jobban, főleg, ha van rá apparátus – sürgeti Filvig, aki a problémát már testület előtt is fölvetette, nem is egyedül.
2017. 10. 16., 18:38
A télre való felkészülésről tanácskozott a Helyi Védelmi Bizottság a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán megtartott ülésén, amelyen a védelmi igazgatásban résztvevők, a polgármesterek, a katasztrófavédelem, a rendőrség, a vízügyi igazgatóság, a gáz- és áramszolgáltató, a közútkezelő vezető beosztású képviselői voltak jelen.
2017-10-18 20:55:05
Egy francia kutatócsoport azt állítja, hogy megtalálták a diszlexia okát. A gyógyíthatónak látszó kiváltó okot az emberi szem fényérzékelő sejtjeinek apró hibája okozhatja. A diagnózis viszonylag egyszerűen felállítható: csak meg kell vizsgálni a páciens szemét.
2017-10-17 19:22:48
Október 17-én 45 éves lett az 1972-ben született Marshall Mathers, vagyis Eminem, aki már több mint húsz éve van a pályán. Díjakat nyert, filmekben szerepelt, és bár évek óta nem jelent meg új albuma, folyamatosan turnézik. Hogyan jutott el az egyedülálló anya által nevelt srác egy apró kis házból odáig, hogy világsztár és Oscar-díjas rapper legyen?

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2017. 10. 18., 21:03
Kati László, dr. Angeli Gabriella és Balogh Imre lemondtak tiszteletdíjukról. Még >>>
2017. 10. 17., 15:08
2 alkalom, a legfontosabb tudnivalókról minden leendő anyukának. Itt az összes felmerülő kérdésre választ kaphatsz. Még >>>
2017. 10. 17., 12:18
Aki ma délután akarta kézbe venni a Kalocsai Járási Hivatal Kormányablakában intézendő ügyeit, kénytelen lesz elhalasztani ezt a programot. Még >>>
2017. 10. 17., 11:00
Múlt szombati bemutatkozó rendezvényük után újra hallatott magáról a Momentum kalocsai szervezete, akik a párt országos plakátátragasztó-kampányához csatlakoztak ezzel a megmozdulásukkal. Még >>>
2017. 10. 16., 17:14
Folyamatosan várja az önéletrajzokat az Emika. Is. Még >>>
2017. 10. 15., 19:55
A „dead bedroom”, vagyis a „halott hálószobák” jelenség kapcsán olyan párokról beszélünk, akik együtt élnek ugyan, de a kapcsolatukból eltűnik, vagy eltűnt a szexuális élet. Miért és hova tűnik el a vágy? - erre keresi a választ e cikk. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 kisbéta
 2017-10-19 10:38:16
 3 Milyen játszóterek ? Azonkívül, hogy fodrászhoz jár , nem nagyon csinál semmit . A körzetében lakom, de nem nagyon hívott össze lakosság...

Botka László miniszterelnök-jelölt hétvégi lemondása után Angeli Gabriella is visszaadta az MSZP felkérését a jövő évi választásokon országgyűlési képviselőjelöltként történő megmérettetésre – erről szóló sajtónyilatkozatát ma délután küldte meg portálunknak.

 MrSmith
 2017-10-10 11:24:18
 5 Botka fabotkat sem ert es el is tunt,

Pénteken Botka László országjáró kampányának keretében jelöltbemutató utcafórumot tartott az MSZP a sétálóutcában. A párt miniszterelnök-jelöltje Angeli Gabriella támogatására biztatott. Angeli a Fidesz intézkedéseit bíráló, győzelem esetén népszerű intézkedések sorát ígérő beszédet mondott, majd másnap a párt országos rendezvényén is bemutatkozott.

 kisbéta
 2017-09-15 07:26:37
 5 Igen , követeljük, hogy számoljon el a Kalocsa-Kom pénzzel !!!!!!! Az a baj , hogy a sok seggnyalói csak a vastagon szedett részt olva...

Kinyóné Lakatos Melinda kérdésére válaszolt a napirendek lezárulta után dr. Bálint József polgármester, hírbe hozva egy kalocsai szövetkezetet és súlyos gyanút lebegtetve az előző városvezetéshez köthető magánszemélyek vonatkozásában.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

2017. október 17-én 2 darab F-22 Raptor és egy KC-135 Stratotanker landolt a lengyelországi Powidz légibázison. A Raptorok kiszolgálásra egy 10 fős műszaki csapat is érkezett.
Negatív következményekkel jár a pilóták motivációját tekintve a bolgár parlament illetékes bizottságának azon döntése, mely szerint újra kell tárgyalni a vadászgéptendert.
A Lufthansa Csoport légitársaságai mintegy 12,7 millió utast szállítottak 2017 szeptemberében, 17,8%-kal többet, mint az előző év hasonló időszakában. A rendelkezésre álló utaskilométerek száma 11%-kal haladta meg az előző évit, miközben az árbevétel 12,9%-kal nőtt.
Az Iraki Légierő pilótáinak harmadik csoportja is végzett az L-159-es elméleti átképzéssel a Prága melletti Aero Vodochody üzemben. Az átképzés most a műszaki szakemberek és az oktató pilóták felkészítésével folytatódik.