2018. 03. 22. csütörtök
Beáta, Izolda
: 312 Ft   : 253 Ft Benzin: 356 Ft/l   Dízel: 363 Ft/l   Írjon nekünk

Tavaszi inspiráció a Diegoban – Tedd egyedivé otthonod 33, 50%-os szőnyeg és függöny akcióval

Tóth Barna  |  2018. 02. 28., 14:56

Tavaszváró akció a Diego Kalocsában! Most jelentősen visszavágták a szőnyegek és a függönyök árait is. A készleten lévő darabok mellett a megrendelt termékek túlnyomó többségéhez is 33, illetve 50 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá. Már csak egy dologra kell figyelni: nehogy elkapkodják előlünk a legszebbeket!...

Kinek ne esne jól egy kis tavaszváró változatosság az otthonában. Számos egyedi ötlet adhat inspirációt, ha egy kicsit szeretnénk feldobni a lakásunkat. Új színek a térben, új dizájn, a változatosság miatt egy kis bútortologatás, aminek köszönhetően ráadásul több napfény süt be az ablakon. Mindezt megspékelhetjük számos egyedi kiegészítővel, amelyek önmagukban színt, stílust és egy kis szívmelengető érzést kölcsönöznek az adott helyiségnek.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)
Török Csaba, üzletvezető
Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Tavasz közeledtével a háziasszonyok takarítóeszközt ragadnak, hogy szép tisztává varázsolják az ablakokat. Ilyenkor bizony a férfiak sem nézhetik mindig zavartalanul a meccset, hiszen a „drágám hozd be a létrát a garázsból és szedd le azt a függönyt, amíg szépen mondom” című monológok bizony elkerülhetetlenül felcsendülnek. Ismerős ugye?
Aztán jöhet az ablakpucolás, miközben a függönyök már a mosógépben forognak, hogy szép tiszták és illatosak legyenek – már amelyikükön ez még segít!

Sokszor ilyenkor ébredünk rá, hogy egy-egy darabot visszarakni már csak kényszermegoldás, eljárt fölötte az idő. Az új bútorokhoz és a fal színéhez sem illik már, ráadásul rég meguntuk a szebb napokat is látott darabot. Jó lenne valami szép, új a helyére. A kalocsai Diegoban pedig épp most érkezett el a függönyök, szőnyegek időszaka.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A Diegoban több mint 300 féle fényáteresztő, sötétítő, valamint készfüggönnyből választhatunk helyiségeink ablakaira szebbnél szebb darabokat. A méret sem probléma, hiszen az üzletben felkészült szakemberek segítik a vásárlót, hogy öröm és elégedettség legyen a végeredmény, és azt kapjuk, amit szerettünk volna. Ráadásul továbbra is ingyenesen beszegik azt. így nem kell a fél várost bejárnunk varrónő után. Már csak haza kell vinni és mehet is fel a karnisra!

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Apropó, karnis!

Emellett sem mehetünk el szó nélkül, csak úgy, ahogy a kiegészítők mellett sem, hiszen ezekből is jócskán akad választék. Fix, kihúzható, fa, fém műanyag… Antik, modern, kovácsoltvas hatású, és még sorolhatnánk a jellemzőiket, amelyek közül válogatni lehet a boltban!

Ugyanígy van ez a kiegészítő termékekkel is, hiszen fontos, hogy színben és stílusban is találjunk hozzá csipeszeket, díszítő elemeket, sőt többféle felfogatási móddal is szemben találja magát a vásárló, ha már „a függönyökről rántjuk le a leplet”.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ha már ragyognak az ablakok és a díszes karnisokon szebbnél szebb függönyök lógnak, akkor érdemes vetni egy-egy pillantást a padlóra is, amely monotonitását egy különleges szőnyeggel is megtörhetjük.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ráadásul egy jól eltalált darab harmóniát és melegséget is kölcsönöz az adott helyiségnek. Akár nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról beszélünk, mind méretben, stílusban és mintázatban bőven akad választék a kalocsai Diegoban. Ráadásul továbbra is 33–50%-os akcióban!
Csak arra kell nagyon odafigyelni: el ne kapkodják előlünk a legszebb darabokat!

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Diego Kalocsa: „A stílusos otthonért”
Kalocsa, Bátyai út 23/A

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

 legfrissebb videók

2018. 03. 03., 09:11
Ez idő tájt, a télutón zajlanak a térség borversenyei. Ennek kapcsán, Patron című sorozatunk új epizódjában Tóth Dani a környékbeli szőlőszüretektől a borkészítés fortélyain át a borbírálat szakzsargonjáig ad ízelítőt három település, Dunapataj, Szakmár és Hajós élő szőlész-borász hagyományiból. A filmen látható borbíráknak azt üzenjük, a poharat nem kell kidobni! Jó lesz még, ha másnak nem, gyertyatartónak! Daninak pedig a rohadt káposzta „ülte meg a gyomrát”.
2018. 01. 02., 11:05
Az év utolsó napjára egyesek otthoni programmal, pezsgővel, tűzijátékkal készültek, míg mások házibuliban, vagy épp a környék szórakozóhelyeink várták az újévet. Tóth Dani vloggerünk a kamerája mellett a szilveszter éjszakát is a nyakába vette. Hogy milyen kalandokban volt része, az kiderül a Patron 8. részéből! Na ezt ne hagyd ki!!!
2017. 12. 13., 21:46
A Patron hetedik részéből többi közt kiderül, miért is jó megyei válogatott meccsre menni. Talán mert biztosan magyarok nyerik?! Na igen! Tóth Dani vloggerünk, ezúttal a Bács-Kiskun megyei csapattal csapatta, Pécsett. Végigkísérte a srácok küzdelmeit a győriekkel szemben, egészen a taktikától, a ráhangolódás különös ízével és a mulatós zenével átitatott öltözőn át, a pályán történtekig.

Még több friss hír

2018. 03. 21., 10:01
Az ezredfordulón már a tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Vatai László országos serdülő kötöttfogású egyéni birkózóversenyt Kalocsán, a hajdani kiváló birkózó, edző, az FTC örökös bajnoka emlékének adózva, aki a római olimpiáról egy sajnálatos „buli-focimeccs” során szerzett sérülése miatt maradt le, pedig már a formaruháját is átvette.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2018. 03. 22., 15:58
Áprilistól tilos a fecskék fészkeinek leverése, ezt még a ház átalakítása, szigetelése vagy festése sem indokolhatja Még >>>
2018. 03. 22., 08:32
Tudományos szenzáció kellett ahhoz, hogy megtudjuk, mi, laikusok, hogy a jég tök másmilyen is lehet, mint amilyennek ismerjük. Pedig a tudományos szempontból műveltebbek már tudhatták, hogy a világűrben van ilyen, ám most kiderült: a Földön is lehetséges! Még >>>
2018. 03. 21., 17:13
Szekeres Erzsébet „Gyümölcsoltó Boldogasszony” című kiállítását Dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek nyitja meg Virágvasárnap 15:00 órai kezdettel Még >>>
2018. 03. 21., 10:57
Sorsdöntő választásra készülünk – jelentette ki egy solti kampányrendezvényen Szájer József, aki prófétához méltó szakállával okozott meglepetést az Európa parlamenti munkáját naprakészen nem követő hallgatóságnak. Még >>>
2018. 03. 21., 10:15
A Te hímes tojásodtól lesz szebb a húsvéti tojásfa az Érsekkertben! :) Érdemes előtte regisztrálnod az általad hozott díszt, hiszen megnyerheted akár a 2 fő részére szóló wellness hétvégét is. Még >>>
2018. 03. 20., 17:02
A barátságtalan időjárás miatt átütemezik a szalonnasütéssel és előadással egybekötött, barákai vízbázishoz tervezett biciklitúrát Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2018-02-28 14:44:47
 1 Ezek képtelenek építeni valamit. Csak rombolni tudnak. :(

A város két maradék Kft.-je közül a Vagyonhasznosítási Kft. ügyvezetőjét vonták be a hivatali munkatársak mellett a két cég összevonásának előkészítésbe, a másik gazdasági társaság, a Parkgondozó Kft. ügyvezetője már korábban tanulmányt tett erről az asztalra. A mostani előkészületek többnyire alátámasztották Loibl korábbi számításait, így a két Kft. egyesítésével közel húszmillió forint lesz megtakarítható.

 Kovács István
 2018-02-28 15:26:28
 1 "Angelinek az ÖKO Pont irodában fönntartott állásából, a jogi bizottság éléről, sőt tagjai közül, illetve a közbeszerzési bizottságból va...

Fideszes ukáz helyett baloldali nyomás és saját hintapolitikája miatt fogyhatott el a levegő Angeli Gabriella körül, akinek személye a jelek szerint megosztja a parlamenti választásokon őt jelölő párt tagságát is. Bálint szerint több rendben hivatali titkot sértett a képviselő asszony, akit képviselői esküjével is szembesített hétfő délelőtt tartott sajtótájékoztatóján, amelyet azért tartott, hogy tisztázza Angeli Gabriellának számos posztjáról való leváltása tényleges okait, illetve a városnak megküldött OLAF-jelentés tartalmát.

 Kovács István
 2018-02-24 15:41:54
 5 Ha jól értelmezem az eseményeket,akkor mindenki lapít mint ... a fűben. Tehát minden képviselőnek érdeke a beruházás részleteinek "nagyon...

Ma délután fél egyre szimpátiatüntetést hirdetett a kalocsai városháza elé az MSZP és a Párbeszéd, hogy kiálljanak közös országgyűlési képviselőjelöltjük, Angeli Gabriella mellett, aki már országos sajtóban is beszélt arról, hogy szerinte a közvilágítási projektről szóló OLAF-jelentésről tartott sajtótájékoztatója miatt, munkahelye és bizottsági tagságai megszűntetésével akarják őt ellehetetleníteni.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Az ötödik egymást követő alkalommal nyerte el a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” díját.
A német kormány le kívánja cserélni a kiöregedő Panavia Tornado vadászbombázóit, ez már köztudott. Március 8-án a defensenews.com internetes portálon megjelent egy cikk, amelyben Daniel Gouré, a Lexington Intézet alelnöke nyilatkozott arról, hogy a Luftwaffe-ban miért nincs alternatívája az F-35 Lightning II-nek.
2018. március 20-án, kedden lezuhant a Brit Királyi Légierő világhírű Red Arrows bemutató csapat, illetve az Indiai Légierő egy-egy Hawk típusú kiképző repülőgépe.
Harmadik nekifutásra talán már valóban új hajtóműveket kaphatnak az amerikai légierő nagypapakorú B–52H stratégiai bombázó repülőgépei.