2022. 08. 07.
Ibolya
: 395 Ft   : 386 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Formálódik egy új utánpótlás röplabda klub Kalocsán

Tamás Ferenc  |  2020. 02. 11., 20:36

A sportágat megszállottan szerető kalocsai testnevelő tanárnő, Rezák-Szabó Anna, a Nagyasszonyunk Katolikus Intézmény pedagógusa a Testnevelési Egyetem hallgatójaként kapta a felkérést, hogy népszerűsítse tanítványai körében a röplabda sportágat és alakuló csapataival TFSE-Kalocsa néven versenyezzenek is a honi korcsoportos mezőnyben.

Aztán megindult a toborzás az iskola leánytanulói körében, majd a 2018/19-es tanévtől már neveztek is a bajnoki versengésbe. Az edzésmunkába közben segítőként bekapcsolódott a KSE korábbi legendás edzője, Kováts Ági néni is, akinek már több évtizedes tapasztalata volt ennek a korosztályának a felkészítésében és versenyeztetésében. Így, a kezdetek óta a két edző már heti rendszerességgel vezényel tréningeket szupermini, mini és gyermek korosztályok, de valójában kezdők részére. Ma már ott tartanak, hogy mintegy ötven igazolt játékossal rendelkeznek a bajnoki küzdelmekbe nevezett három csapatukkal.


Az Őryné Merő Nóra U13 Országos Mini Bajnokság III.osztály népes mezőnyében szereplő gárdájukban már harminc igazolt versenyzőjük van,

sőt csapatunk a bajnokságban lejátszott kilenc mérkőzéséből már öt győzelemmel is dicsekedhet. Álljon itt most azon játékosaik neve, akik bekapcsolódtak ebbe a versenyzési formába, imádják ezt a sportágat és heti több alkalommal is hajlandóak tenni a minél magasabb szintű elsajátításáért.
Ők a következők: Madai Laura, Kovács Panna, Ocskó Fruzsina, Matos Jázmin, Kollár Emma, Bondor Lara, Práger Ágnes, Monori Anna, Rakonczai Hanna, Sáfrány Laura, Bolvári Vivien, Svecz Olga, Nagy Léna Lora, Madai Menta, Flaisz Szamira, Gáspár Lili, Hegyháti Noémi, Kapitány Kiara, Korsós Doren, Markó Olívia, Pereszlényi Kíra Éva, Pintér Emese, Purak Pálma, Somogyvári Leila, Beke Boglár, Bogda Ramóna, Csefkó Csenge, Farkas Ramóna, Ignácz Szintia, Kovács Kolett.


A dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Gyermek Bajnokság III. osztályú küzdelmeiben a TFSE-Kalocsa már két csapattal is szerepel, ahol edzőpárosunk már mintegy két tucat igazolt játékossal dicsekedhet.
Csapattagok a következők: Ács Nelli, Balogh Adrienn, Böröcz Annamária, Czár Virág Fruzsina, Ferencz Dominika, Guzsván Eszter, Harangozó Eszter, Jagicza Sára, Kapitány Aisa, Karaszi Diána, István Mercédesz Katalin, Mindszenti Judit, Molnár Dorka Rita, Molnár Lili, Nagy Norina, Németh Nelli, Oroszi Vivien, Posztobányi Dára, Scherer Viktória, Somogyi Nóra, Szabadi Emma, Szakállas Hanna, Tóth Zsófia Anna.
Edzők: Rezák-Szabó Anna, Kováts Ágnes.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022-07-31 09:20:00
Szakmáron iskolaépület és tornaterem, az önkormányzat harkányi üdülője és óbányai diákszállója megújítása, az elbontott romos házak helyén épült új, korszerű játszótér és szabadidő park építése fémjelzi a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány (JETA) által biztosított pályázati, összesen 72,8 millió forint hatékony felhasználását.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 07., 18:27
Egy nigériai férfi és két magyar nő alkotta csaló banda hálózta be az eddig ismeretlen számú áldozatokat, összesen több tízmillió forintos értékű kárt okozva nekik. Még >>>
2022. 08. 07., 09:17
Személyautó és motoros ütközött össze Kecskemétnél. Egy 21 éves férfi életét vesztette. Még >>>
2022. 08. 07., 08:55
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. augusztus 7-én 4 óra körül az 53-as számú főút 50-es kilométerénél - Kiskunhalasnál - egy személyautó és egy kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött. Még >>>
2022. 08. 06., 15:30
A rendelet szerint már az állami tulajdonú erdőben is csak ajánlás a vágásérettségi kor, gyorsan növő fafajoknál tíz, lassan növőknél húsz évvel a vágásérettség előtt is kitermelhető a fa. Még >>>
2022. 08. 06., 08:28
Szombaton eleinte a hőség, majd egy érkező hidegfront okozhat kellemetlen panaszokat az arra érzékenyek körében. Még >>>
2022. 08. 05., 17:24
A miskei elágazás közelében félpályás útlezárás mellett helyszínelnek. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés