2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Formálódik egy új utánpótlás röplabda klub Kalocsán

Tamás Ferenc  |  2020. 02. 11., 20:36

A sportágat megszállottan szerető kalocsai testnevelő tanárnő, Rezák-Szabó Anna, a Nagyasszonyunk Katolikus Intézmény pedagógusa a Testnevelési Egyetem hallgatójaként kapta a felkérést, hogy népszerűsítse tanítványai körében a röplabda sportágat és alakuló csapataival TFSE-Kalocsa néven versenyezzenek is a honi korcsoportos mezőnyben.

Aztán megindult a toborzás az iskola leánytanulói körében, majd a 2018/19-es tanévtől már neveztek is a bajnoki versengésbe. Az edzésmunkába közben segítőként bekapcsolódott a KSE korábbi legendás edzője, Kováts Ági néni is, akinek már több évtizedes tapasztalata volt ennek a korosztályának a felkészítésében és versenyeztetésében. Így, a kezdetek óta a két edző már heti rendszerességgel vezényel tréningeket szupermini, mini és gyermek korosztályok, de valójában kezdők részére. Ma már ott tartanak, hogy mintegy ötven igazolt játékossal rendelkeznek a bajnoki küzdelmekbe nevezett három csapatukkal.


Az Őryné Merő Nóra U13 Országos Mini Bajnokság III.osztály népes mezőnyében szereplő gárdájukban már harminc igazolt versenyzőjük van,

sőt csapatunk a bajnokságban lejátszott kilenc mérkőzéséből már öt győzelemmel is dicsekedhet. Álljon itt most azon játékosaik neve, akik bekapcsolódtak ebbe a versenyzési formába, imádják ezt a sportágat és heti több alkalommal is hajlandóak tenni a minél magasabb szintű elsajátításáért.
Ők a következők: Madai Laura, Kovács Panna, Ocskó Fruzsina, Matos Jázmin, Kollár Emma, Bondor Lara, Práger Ágnes, Monori Anna, Rakonczai Hanna, Sáfrány Laura, Bolvári Vivien, Svecz Olga, Nagy Léna Lora, Madai Menta, Flaisz Szamira, Gáspár Lili, Hegyháti Noémi, Kapitány Kiara, Korsós Doren, Markó Olívia, Pereszlényi Kíra Éva, Pintér Emese, Purak Pálma, Somogyvári Leila, Beke Boglár, Bogda Ramóna, Csefkó Csenge, Farkas Ramóna, Ignácz Szintia, Kovács Kolett.


A dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Gyermek Bajnokság III. osztályú küzdelmeiben a TFSE-Kalocsa már két csapattal is szerepel, ahol edzőpárosunk már mintegy két tucat igazolt játékossal dicsekedhet.
Csapattagok a következők: Ács Nelli, Balogh Adrienn, Böröcz Annamária, Czár Virág Fruzsina, Ferencz Dominika, Guzsván Eszter, Harangozó Eszter, Jagicza Sára, Kapitány Aisa, Karaszi Diána, István Mercédesz Katalin, Mindszenti Judit, Molnár Dorka Rita, Molnár Lili, Nagy Norina, Németh Nelli, Oroszi Vivien, Posztobányi Dára, Scherer Viktória, Somogyi Nóra, Szabadi Emma, Szakállas Hanna, Tóth Zsófia Anna.
Edzők: Rezák-Szabó Anna, Kováts Ágnes.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.
2021-11-22 20:30:56
A hatályos megállapodás szerint addigra kétirányú forgalmú utat kell kialakítani a korábbi nyomvonalán, súly- és sebességkorlátozással. Most újabb kéréssel fordult az önkormányzathoz a kivitelező érsekség, a szokott módon kész tények elé állítva a testületet, de a grémium ezúttal nem engedett. Közben újra szóba került az út kiváltásának lehetősége. Röpke néhány év alatt megvalósulhat...

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei