2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Változatosan nagy ütközetben vesztettünk - Röplabda: Budaörsi DSE – Kalocsai SE 3:1

Tamás Ferenc  |  2018. 12. 05., 08:40

Az NBII-es női röplabdabajnokság Közép csoportjának tizedek fordulójában a Kalocsai SE együttese a Budaörsi DSE otthonában mérkőzött, ahol december 2-án, vasárnap délután a hazaiak másfél órás csatában, de térdre kényszerítették a Szigeti Anna vezette vendégeket. Ezzel az újabb fiaskóval a mieink a tíz játéknap során immár hetedik vereségüket szenvedték el, ám a legutóbbi meccsükön is mindössze két cserével álltak oda a kezdésre.

A rövidebb kispad, a létszámhiány, már a kezdés előtt sejtetni engedte, hogy

nem a mi napunk lesz december első vasárnapja,

aztán az elkövetkező másfél óra alatt az is kiderült, hogy ha nagy csatában is, de fejet kellett hajtanunk az NBI-es klub feltörekvő juniorjai előtt. Igaz, kellett ehhez a szokásos rossz nyitásfogadásunk is, valamint az, hogy a mieink közül csak néhányan tudnak tutira „helyre” nyitni.


Forrás: Tamás Ferenc

Budaörsi DSE – KSE 3:1 (18, 23, –20, 21)
50 néző, vezette: Baracsi J., Csikós Z.

Kalocsai SE: Fehérvári A., Fekete L., Greksa Zs., Kovács P., Szigeti A., Horváth E. Csere: Izsák B., Pajsán K. Edző: Szigeti Anna.

Az első két játszmát szűk háromnegyed óra alatt nyerték a hazaiak, majd a következő szettet nagy csatában 25:20-ra hozták a mieink.

Így, bő egy órai játékidő után 2:1 lett a szettállás.

A negyedik etapban ismét húsz pont felett fejezték be lányaink a szettet, de ez is kevés volt a Budaörs megállításához, hiszen 25:21-re ők hozták a végjátékot és ezzel a mérkőzést.

MESTERMÉRLEG:
Szigeti Anna edző:
– Az első szett elején kicsit elaludtunk, mert négy-öt ponttal is elléptek a házigazdák, amit elsősorban nyitásfogadásainknak köszönhettünk. Aztán szinte minden szettben fej fej mellett haladtunk a végéig, ami jelezte, hogy mezőnymunkában egyenrangú volt a két együttes. A hosszú labdamenetek végén ők néhány ponttal többet gyűjtöttek, ami döntő volt a játszmák végkimenetele és a végeredmény alakulásában.

Folytatás december 8-án, szombaton 16 órától Kalocsán a Kertvárosi tagiskola tornacsarnokában
,

amikor majd a dobogóra hajtó Tatabánya együttese érkezik hozzánk. A papírforma szerint a Komárom megyei társulat az abszolút esélyes, ám egy bővebb kerettel okozhatnak váratlan meglepetést a kalocsai lányok is.

A KSE vezetése és a szakosztály nagy családja ezúton is arra kéri a meccsre ellátogató törzsszurkolókat, hogy a szövetség felhívásának jegyében,

aki tud, cipősdobozokban hozzon némi ajándékot a rászoruló gyermekeknek,

amelyeket majd a mieink másnap eljutatnak a szövetségbe.

Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés