2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Megfelelő embert a megfelelő helyre - Workshop kisvállalkozásoknak Solton

Helyszín: Solt, Béke tér 1. (Városháza- Díszterem)
Dátum: 2019. december 02., hétfő 10:00
Megfelelő embert a megfelelő helyre - Workshop kisvállalkozásoknak Solton

Miközben a magyar gazdaság EU mércével is az egyik legjobban teljesítők közé tartozik, megyénkben is mindazokkal a problémákkal küszködik, amelyeket a volt keleti blokk országaiban kibontakozó gazdasági és társadalmi változások utóhatásai, a fejlődés igényei generálnak. A rendszerváltozás óta felnőtt egy új nemzedék, amelynek tagjai megértek arra, hogy átvegyék a szülői vállalkozást, vagy újakat indítsanak. Ám ezek a fiatalok még korszerű ismeretek, végzettségek birtokában is azzal szembesülnek, hogy tőke - és humánerőforrás, a piac alapos ismeretének hiánya miatt hathatós segítségre szorulnak. Ezt a segítséget kínálja a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat szervezésében Solton, december 2-án, hétfőn 10 órától a városháza dísztermében elsősorban kisvállalkozásoknak tartandó workshop.

A vállalkozói élet által írt kérdések sorában egyebek mellett ott vannak: Megrekedt a vállalkozása fejlődése és nem tudja hogyan tovább? Kisvállalkozóként nincs tőkéje arra, hogy kollégái megtalálásához, megszerzéséhez és megtartásához specialistákat vegyen igénybe? – és meg sorolhatnánk.

A hétfői rendezvényen nem csak ezekre a kérdésekre segítenek választ adni, de a megoldás menetét is felvázolják a hallgatóságnak.

Soltész Szilárd fejlesztési tanácsadó, coach (betanítás jelleggel) beavatja az érdeklődőket abba, hogyan lesz egy vállalkozás és azok egyes csapatai között hatékony az együttműködés, hogyan tehetik vonzóvá vállalkozásukat a munkavállalóik számára, hogyan lehet olyan munkahelyi légkört teremteni, amelyben a munkavállalókat arra ösztönözik, hogy tevékenységüket elkötelezetten és hatékonyan végezzék.

Ezek a kérdések alapvetően meghatározzák egy-egy vállalkozás versenyképességét a piacon, ezért érdemes rá időt szakítani, és részt venni a Megfelelő embert a megfelelő helyre -workshop kisvállalkozásoknak! című ingyenes rendezvényen, Solton.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 27., 23:39
Egy kisodródott és árokba csapódott személykocsi egyik utasa életét vesztette, egy másik életveszélyesen megsérült – őt újra kellett éleszteni –, és a sofőr is súlyosan megsérült a vasárnap esti balesetben. A beszámolók alapján a túl gyors tempó és a biztonsági öv mellőzése vezethetett a tragédiához. Még >>>
2023. 03. 27., 14:37
A magyar labdarúgó válogatott hétfő este 20 óra 45 perckor megkezdi szereplését a 2024-es Eb-részvételért a selejtezőkben. Még >>>
2023. 03. 27., 14:20
A tepsis tócsni nagy előnye, hogy sütés közben nem kell mellette állni, és olajjal sem szívja tele magát. Még >>>
2023. 03. 27., 14:11
Egy hegyi patak vízhozamával buzog elő a víz az utca Mikszáth Kálmán és Vidats István utca közötti szakaszán. Az úttest szinte folyóvá vált. Videóval! Még >>>
2023. 03. 27., 09:23
Jelentősen visszaesik a hőmérséklet a hét elején: kedden a csúcshőmérséklet mindössze 5 és 10 Celsius-fok között valószínű, és visszatérnek a kemény éjszakai fagyok is, a szélvédett helyeken akár mínusz 10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Még >>>
2023. 03. 27., 09:09
A balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK