2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Megfelelő embert a megfelelő helyre - Workshop kisvállalkozásoknak Solton

Helyszín: Solt, Béke tér 1. (Városháza- Díszterem)
Dátum: 2019. december 02., hétfő 10:00
Megfelelő embert a megfelelő helyre - Workshop kisvállalkozásoknak Solton

Miközben a magyar gazdaság EU mércével is az egyik legjobban teljesítők közé tartozik, megyénkben is mindazokkal a problémákkal küszködik, amelyeket a volt keleti blokk országaiban kibontakozó gazdasági és társadalmi változások utóhatásai, a fejlődés igényei generálnak. A rendszerváltozás óta felnőtt egy új nemzedék, amelynek tagjai megértek arra, hogy átvegyék a szülői vállalkozást, vagy újakat indítsanak. Ám ezek a fiatalok még korszerű ismeretek, végzettségek birtokában is azzal szembesülnek, hogy tőke - és humánerőforrás, a piac alapos ismeretének hiánya miatt hathatós segítségre szorulnak. Ezt a segítséget kínálja a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat szervezésében Solton, december 2-án, hétfőn 10 órától a városháza dísztermében elsősorban kisvállalkozásoknak tartandó workshop.

A vállalkozói élet által írt kérdések sorában egyebek mellett ott vannak: Megrekedt a vállalkozása fejlődése és nem tudja hogyan tovább? Kisvállalkozóként nincs tőkéje arra, hogy kollégái megtalálásához, megszerzéséhez és megtartásához specialistákat vegyen igénybe? – és meg sorolhatnánk.

A hétfői rendezvényen nem csak ezekre a kérdésekre segítenek választ adni, de a megoldás menetét is felvázolják a hallgatóságnak.

Soltész Szilárd fejlesztési tanácsadó, coach (betanítás jelleggel) beavatja az érdeklődőket abba, hogyan lesz egy vállalkozás és azok egyes csapatai között hatékony az együttműködés, hogyan tehetik vonzóvá vállalkozásukat a munkavállalóik számára, hogyan lehet olyan munkahelyi légkört teremteni, amelyben a munkavállalókat arra ösztönözik, hogy tevékenységüket elkötelezetten és hatékonyan végezzék.

Ezek a kérdések alapvetően meghatározzák egy-egy vállalkozás versenyképességét a piacon, ezért érdemes rá időt szakítani, és részt venni a Megfelelő embert a megfelelő helyre -workshop kisvállalkozásoknak! című ingyenes rendezvényen, Solton.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei