2024. 04. 23. kedd
Béla
: 395 Ft   : 370 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Milyen az élet Wadi Rum faluban? Kocsis Anna és Attila elbeszélése nyomán megtudhatjuk

Milyen az élet Wadi Rum faluban? Kocsis Anna és Attila elbeszélése nyomán megtudhatjuk
Mészáros Boglárka  |  2022. 12. 04., 15:24

Anna és Attila két éve tervezték szorgosan a világkörüli hátizsákos kirándulásukat, amelynek első állomása Jordánia volt. Kövessétek a KALOhíreken őket!

Korábban már olvashattak a KALOhíreken a két kalocsai fiatalról, akik 2020-ban elhatározták, hogy világgá mennek. Na', nem úgy, mint ahogy azt a gyerekek szokták dacból, hanem  szó szerint bejárják a világot. Terveik szerint jövő év augusztusáig utaznak, testközelből ismerkednek a világ legkülönbözőbb népeivel, kultúráival.

Az első vlogukból megtudhattuk, hogy 

10 ORSZÁGBA TERVEZNEK ELJUTNI,

és -ahogy az első videóban Attila mondja - a legfőbb motivációjuk az, hogy

JOBBRA ELINDULNAK A TÉRKÉPEN ÉS BAL OLDALT FOGNAK VISSZAJÖNNI.

Vloguk első videójából megtudhattuk, hogy milyen érzések kavarogtak bennük az indulás előtti pillanatokban; mit vittek magukkal, mi lett a munkájukkal és az itthoni életükkel.

A közösségi médiában is létrehoztak egy oldalt, ahol követni lehet utazásukat, s amelyből azt is megtudhatjuk, hogy jelenleg Wadi Rum falujától búcsúznak.

A december elsején közzétett videóban bemutatják, hogy hogyan éltek az egzotikus hangzású Wadi Rum faluban. A fiatal házaspár mesél a mindennapokról, az ottani munkákról, kihívásokról.

Kipróbáltuk milyen a szabad ég alatt aludni egy barlangban, végül láthatjátok, hogy milyen a hagyományos, homok alatt készített beduin vacsora. Búcsúzunk Wadi Rum sivatagtól."
- írják a YouTubeon közzétett videó leírásánál. 

Íme!


További SOK SIKERT, élményt és kitartást kedves ANNA ÉS ATTILA! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 19., 14:23
Kalocsai vállalkozás nyerte a kivitelezésre kiírt közbeszerzést, és az alvállalkozók, beszállítók nagy része is kalocsai, vagy környékbeli vállalkozás. A „Lurkópalota” második ütemének beruházásáról a kivitelező cég ügyvezetője és Kalocsa város polgármestere közös sajtótájékoztatón közölt részleteket.
2024. 04. 19., 14:27
Ellátásbiztonságról, megfizethető energiáról és fenntarthatóságról szólt a Business Talks ’24 kerekasztal beszélgetése, amelyen a Paks II. projektet Jákli Gergely elnök-vezérigazgató képviselte. A Magyar Zene Házában megrendezett eseményen kiemelte, ha a prognosztizált extrém időjárási viszonyok között kell majd villamos energiát előállítani, akkor a stabil nukleáris energia megkerülhetetlen. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 22., 09:49
A Duna Aszfalt által kivitelezett projekt felkerült egy londoni központú szakmai magazin címlapjára. Még >>>
2024. 04. 22., 08:52
Április 22-én, a Föld napján indul az ország legnagobb hulladékszedési programja, melyhez városunk az idei évben is csatlakozik. Még >>>
2024. 04. 20., 22:00
A drogéria biztonsági kamerájának a felvételén jól látszik, hogy a luxustermékekre utazó nő összehangoltan tüsténkedett csemetéivel. Még >>>
2024. 04. 20., 05:55
A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatértek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen. Még >>>
2024. 04. 19., 09:33
Jákob Zoltán: Hihetetlen élmény. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogadnak majd a szülőfalumban. Pedig – hosszú kihagyás után – váratlanul jelentem meg a volt általános iskolámban nosztalgiázni. Még >>>
2024. 04. 18., 09:43
A víz minőségének romlásával, időszakos vízhiánnyal és nyomáscsökkenéssel kell számolni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK