2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Uszódnál a temetőbe landolt a kocsi rendszámát leszerelő Audis

Zsiga Ferenc  |  2023. 11. 05., 11:26

Szombatról vasárnap virradóra súlyos, vélhetően komolyabb személyi sérüléssel nem járó közlekedési baleset történt Uszód belterületén. Egy Audi vezetője Dunaszentbenedek irányából Uszód felé haladva az enyhe kanyarban elveszthette irányítását a jármű fölött, az így irányíthatatlanná vált jármű a temető kerítését letarolva a sírkertben oldalára borulva landolt.

A helyszínelés vasárnap a reggeli órákban polgárőrök biztosítása mellett zajlott. A figyelmetlen sofőr feltehetően nem vette figyelembe az esős időjárás következtében megromlott útviszonyokat. Annyi lélekjelenléte azért volt, hogy mire a falu ébredezett és az egyik sírkő megrongálásával is járó balesetet felfedezték, a járműről leszerelte az Audi elsődleges azonosítására alkalmas rendszámtáblát. A kocsiból nem lehetett egyszerű kikászálódni, hiszen a vezető oldali ajtók nem voltak nyithatók.

Mindez természetesen nem befolyásolja a jármű azonosítását már csak azért sem, mert az Audi az alvázszám alapján könnyen beazonosítható. Vélhetően erre sem lesz szükség, mert az autót és annak vezetőjét a környéken látásából ismerik. Hogy a kocsit a baleset időpontjában ki vezette, arra vonatkozóan pedig a közeli Qualitrans telephely, vagy az érintett települések biztonsági kamerái nyújthatnak információt. Feltéve persze, ha nem jelentkezik, vagy jelentkezett önként a közlekedési baleset elszenvedője, illetve a kár okozója.

Forrás: benhir.hu


Helyi forrásaink tudni vélik, hogy a jármű középkorú tulajdonosa ezerszer megtehette már ezt az utat, hiszen úgy tudják, géderlaki lakos, vagy legalábbis a családja ott él.

A helyszínelés és a jármű elszállítása idején az adott útszakaszon óvatosan közlekedjenek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 11. 29., 12:25
A paksi bővítés már nem a papírmunkáról, hanem a valódi építkezésről szól – mondta Szijjártó Péter miután Alekszej Lihacsovval, a Roszatom vezérigazgatójával tárgyal a következő időszak feladatairól. A külgazdasági és külügyminiszter ezt megelőzően az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának meghallgatásán arról beszélt, hogy a két új blokk építése a legszigorúbb biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően zajlik. A Joint Venture Szövetség pécsi fórumán is kiemelt téma volt a Paks II. beruházás. (x)
2023-11-30 15:30:52
Ismét közeleg december 6-a, Szent Miklós napja, ami egyben a Magyar Pálinka Napja, ünnepe is. Ebből az alkalomból a Magyar Pálinka Lovagrend immáron tizenhetedik alkalommal szervez ünnepséget, amelynek idén Kalocsa város ad helyet. Az eseményen Font Sándor országgyűlési képviselő, a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke is részt vesz.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 12. 04., 15:38
Az eset azért különösen kegyetlen, mert majdnem meghiúsította az első közös gyertyagyújtást. Még >>>
2023. 12. 04., 12:53

A Bagossy Brothers Company elhozta az idei tél egyik legszebb dalát!

A ‘Hull a Hó’ című szerzemény felidézi a régmúlt téli képét, amikor térdig érő hóban sétáltunk, a szánkók éjjel is siklottak a domboldalakon, a forralt bor és a fenyőillat sem hiányzott egyetlen családból sem. Még >>>
2023. 12. 04., 12:08
„Minél tovább hisz a gyermek a csodában, annál jobb” – Dr. Vekerdy Tamás szerint. Úgy gondolta, hogy a gyermek egyszer magától is rájön arra, hogy a Mikulás helyett a szülők, nagyszülők csempészik a cipőcskékbe az ajándékokat. Ennek ellenére a gyermekek szeretnek hinni a csodákban és erre szükségük is van. Még >>>
2023. 12. 04., 09:28
A negyedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2023. 12. 03., 14:15
Alig fél év alatt legalább 78 migráns szállítását hangolta össze. Még >>>
2023. 12. 03., 10:07
A harmadik nap feladványa a cikkben! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK