2023. 09. 24.
Gellért, Mercédesz
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsa Város Ifjúsági Díjat vettek át megosztva Vörösváczki Edmond és Pergel Norton tanulók

Illés György Cinó  |  2023. 08. 21., 10:50

Kalocsa város hagyományai szerint az augusztus 20-ai ünnepi képviselő-testületi ülés keretében adják át a város kitüntető díjait, amelyek közül a Kalocsa Város Ifjúsági Díjat ebben az esztendőben megosztva vehette át Vörösváczki Edmond és Pergel Norton.

Az ünnepi testületi ülésről, így az összes kitüntetettről már önálló cikkben beszámoltunk. Közülük most a Kalocsa Város Ifjúsági Díj idei letéteményeseinek, Vörösváczki Edmond és Pergel Norton tanulóknak a méltatását ismertetjük.

Vörösváczki Edmond a Kalocsai Szent István Gimnázium tanulója.
Tanáraival és diáktársaival való kapcsolata példaértékű. Tisztelettudó diák, aki a gimnázium tanulói közösségének meghatározó tagja. Munkájával nagymértékben hozzájárult a Digitális Témahét és az István Napok rendezvényeinek megvalósításához, számos közösségi program, színpadi műsor, ünnepség technikai feltételeinek biztosításával, plakátok készítésével segítette a diákönkormányzat munkáját.

Nagy szerepet vállal az iskolai stúdió naprakész, igényes működtetésében is. Edmond a Kék Madár Fesztivál elkötelezett önkéntese, társaival együtt elismerésre méltóan dolgozott a város kiemelkedő kulturális rendezvénysorozatának sikeréért.

Kreativitása, szorgalma, türelme és áldozatkészsége kitartással párosul, így munkája nemcsak a Kalocsai Szent István Gimnázium, hanem Kalocsa város tanulóifjúságának is megelégedésére szolgálhat, ezért vált méltóvá a díj elnyerésére.

Vörösváczki Edmond (b) és Pergel Norton (j)

Pergel Norton a Kalocsai Szent István Gimnázium tanulója.
A gimnázium közösségi programjainak állandó szervezője, aki különös gondot fordít a színpadi műsorok technikai feltételeinek biztosítására. Munkájával nagymértékben hozzájárult a Digitális Témahét és az István Napok rendezvénysorozatának megvalósításához, illetve a diákönkormányzat közösségi programjainak sikeréhez. Kreativitásának köszönhetően az iskolai stúdió új, közösséget formáló funkciókkal is gazdagodott, tanárok és tanulók megelégedésére.

Norton a Kék Madár Fesztivál elkötelezett önkéntese, az idei rendezvények előkészületeiből is kivette már a részét, de lelkesen dolgozott az egész fesztivál során, példát mutatva ezzel kortársainak.

Nyitottsága, tisztelettudó magatartása, türelme és segítőkészsége szorgalommal és kitartással párosul, így munkája nemcsak a Kalocsai Szent István Gimnázium, hanem Kalocsa város tanulóifjúságának is megelégedésére szolgálhat, ezért vált méltóvá a díj elnyerésére.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 22., 11:40
Érdemes volt kilátogatni szeptember első szombatján a kalocsai reptérre, ahol látványos tűzijátékkal nyíló esti futás, repülési lehetőség és ingyenes egészségügyi vizsgálatok is várták az érdeklődőket az Aero Club Foktő-Kalocsa rendezvényén.
2023. 09. 22., 11:35
Roma zenei előadókkal, népviseleti és néptáncbemutatóval várják az érdeklődőket!
2023-09-18 14:13:38
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 24., 16:11
A javaslat szerint jövő év márciusától ismét nő az érintetti kör, pontosan 83889 egészségügyi szakdolgozó bére, de már differenciáltan. Még >>>
2023. 09. 23., 20:04
A Zöldfa utcai óvodában péntek délelőtt tartották a díjátadót. Még >>>
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK