2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

„Nem kívánok debreceni diák lenni” – Bálint József nem indul a polgármesteri címért

Illés György Cinó  |  2019. 02. 28., 11:34
Kapcsolódó
téma cikkei (61)

A mai képviselő testületi ülés végén tartott polgármesteri tájékoztatója keretében jelentette be dr. Bálint József azon szándékát, hogy az őszi választásokon nem méreti meg magát az újrázásért, sem polgármesterjelöltként, sem képviselőjelöltként.

Irodalmi nyelven szólva: „Nem kívánok debreceni diák lenni” – mondta Bálint József, kifejtve, hogy ez azt jelenti, hogy nem kíván indulni a 2019-es önkormányzati választásokon mint polgármester, de képviselőjelöltként sem.


Forrás: Illés György Cinó

A jelenlegi kalocsai polgármester hozzátette:

Akik úgy érzik, hogy továbbra is támadni akarnak, azok támadjanak nyugodtan, október 6-áig. Október 6-ig lehet támadni, utána nem, mert nem leszek közszereplő”A testülettől azt kérte, hogy addig támogassák őt a munkájában. Úgy vélte, amire vállalkozott, azt teljesítette, ha nem is mindent, de ama fő vállalását, hogy a költségvetés stabil legyen, amire lehet alapozni a további fejlesztéseket, azt teljesítette.
Bálint József azt is egyértelművé tette:

Nem kívánok a közéletben részt venni.
Szabad a pálya, különösen a fiataloknak.”
A POLGÁRMESTER HOZZÁTETTE: E BEJELENTÉSÉT A SAJTÓNAK IS MEG FOGJA TENNI, AMIRE A MÁRCIUS 5-ÉN TARTANDÓ, A BÉKÉS KALOCSÁÉRT EGYESÜLET SZERVEZÉSÉBEN MEGVALÓSULÓ SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ALKALMÁT RAGADJA MAJD MEG.

Az említett alkalomra a KALOhírek szerkesztősége is kapott meghívást, de témamegjelölés nélkül, így csak találgatni lehet, hogy milyen újabb bejelentések várhatóak, ám könnyen lehetséges, hogy az egyesület, amelynek Bálint József alapítótagja, szintén a választásokkal kapcsolatos bejelentés/eke/t tehet.

Eddig még csak egy személy jelentette be nyilvánosan, hogy polgármesterjelöltként méreti meg magát az őszi helyhatósági választásokon: Filvig Géza képviselő, a KDNP helyi elnöke a Régió Napló legutóbbi számában jelentette be e szándékát.
A jelöltaspiránssal a KALOhírek az Utazáskiállítás 2019. nagyrendezvényen készített interjút bejelentése kapcsán.

„Talán nem tűnik fellengzősnek, de annyi biztatást kapok az emberektől, annyi ambíció és tettrekészség van bennem, hogy magam is úgy gondolom: megértem erre a feladatra, tisztségre.”
bővebben ...

Portálunk nemrégiben interjút készített Bálint Józseffel is, amelyet azonban kérésére mostanáig nem tettük közzé, de hamarosan publikáljuk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-05-30 12:49:46
A Kalocsa TV Magazin műsorában ezúttal a török Akkuyu erőmű építésének újabb fontos állomásáról számolnak be: megérkezett az első üzemanyag szállítmány. Az ottani projektben szerzett tapasztalatokat a Paks II. Atomerőmű építése során is hasznosítják. A műsorban szó lesz még az új blokkok manőverezőképességéről, beszámolnak a Paks II. Tudásmenedzsment Akadémia legutóbbi előadásáról, végezetül a TámogAtom sorozat Pata Jenő Gábor géderlaki plébánossal készült epizódját láthatják. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>
2023. 06. 02., 10:33
Több hónapos nyomozómunka eredményeként több mint 200 rendőr, 23 Bács-Kiskun vármegyei helyszínen csapott le egyidőben. Még >>>
2023. 06. 01., 17:00
Az előterjesztés napirendre vételét 285 képviselő támogatta a 450 fős parlamentben. Még >>>
2023. 06. 01., 12:00
Az esős májusi időjárás miatt néhol már kifejlett szúnyogok is nagyobb számban megjelentek, ezért ha az időjárás azt lehetővé teszi, június elején megkezdődik az ellenük való védekezés. Még >>>
2023. 05. 31., 16:53
Az első negyedév végén 50,9 ezer forint volt a személyautók éves átlagos kgfb-állománydíja, ami 7 százalékos növekedés az előző negyedéves értékhez képest. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK