2023. 02. 01. szerda
Ignác
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Dübörög a rock meg a motoro©k – Erős kezdés a 30 éves Pirates Family motoros weekendjén

Dübörög a rock meg a motoro©k – Erős kezdés a 30 éves Pirates Family motoros weekendjén
2022. 08. 27., 20:34

A nagyszínpadon három koncert pénteken már lement, folyamatosan növekvő nézőszám és fokozódó hangulat mellett, míg a kisszínpadon az Indián Joe Band gitáros duója szórakoztatta közönséget, nem is akárhogy! Mellé eszem-iszom, dínomdánom, új ismerősök és régi barátok, ahogyan mindig. Szombaton újabb három zenekar lép föl a nagyszínpadon, a kisszínpadon a Walking Mama volt a hangulatfelelős.

Az időjárás tavalyi rossz tréfája – a szombati szakadó eső – után végre kifogástalan nyárvégi időben várhatták vendégeiket a Pirates Family MC motoros kalózai az előző két évben már jól bevált helyszínen, a klub Duna-parti székházának körül berendezett „fesztiválvárosban”. Egy hatalmas sörsátor és egy nagy ponyvával fedett sörterasz kifőzdével, a klubházban pedig hatalmas italpult várja a szomjazókat és éhezőket.

A klubházzal szemközti tisztáson álló nagyszínpad előtti „dühöngőben” fellépőről fellépőre, nótáról nótára gyarapodott a közönség, hogy a jócskán a szombati napba nyúló, utolsó koncert végére vagy százötven-kétszáz ember ugráljon és énekeljen együtt a magyar rockzene ’60-70-80-as években született örökzöldjeit hitelesen előadó Időutazó R. B. csapatával.

Különösen jól állnak nekik a P. Mobil nótái – a legendás zenekar közelgő Velencei „Űrvilággalaxis” Találkozója kapcsán szervezett internetes szavazáson a mobil nótákat leghitelesebben előadó zenekarnak választották meg a rajongók, amiért meghívást kaptak a találkozó színpadára is.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Forrás: KALOhírek/ Illés György Cinó


Az ezt megelőzően színpadra lépett Metal Daze hasonlóképpen a magyar rockzene klasszikusaira alapozza a repertoárját, de valamivel későbbi korszakot, a ’80-90-es éveket idézték meg annak az időszaknak a legendás hard rock és heavy metál zenekarainak slágereivel.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Forrás: KALOhírek/ Illés György Cinó


A nyitókoncertet a S’harp Elite adta, akik a rock és a rithm and blues nemzetközi terméséből mazsoláz, de repertoárjukon szerepelnek a magyar rockzene népszerű dalai is.

 

A nagyszínpadi szünetek idején a kisszínpadon folytatódott a műsor az Indián Joe Band gitárduójának játékával.

A KÉT GITÁROS-ÉNEKES FELÁLLÁS, ÍGY, KIMONDVA PICIT VÉRSZEGÉNYNEK TŰNHET.
A PRODUKCIÓT HALLGATVA EL IS GONDOLKODTAM RAJTA, HOGY MI HIÁNYZIK BELŐLE... MEGMONDOM: SEMMI.

A két egyenként is kiforrott énekes gitáros alkotta formáció produkciója egészen különleges hangulatot teremtett, nem csak azért, mert itt egész közel mehetnek, akár beszélgethetnek is a rajongók a muzsikusokkal, hanem azért is, mert a formáció rendkívül széles, jó ízléssel válogatott repertoárját szenzációs előadásmóddal, virtuozitással és kiváló stílusérzékkel földolgozva tárják a hallgatók elé, megtáncoltatva, megénekeltetve a közönséget.

Vesd össze: a zenekar alapító névadója, Indiáán Joe – tekintettel a tagok lakóhelye közti 60 kilométeres távolságra és a próbák emiatti teljes hiányára – munkatársunknak így nyilatkozott:

mi csak úgy, kedvtelésből gitározgatunk.”

Na, ja!
További videók itt, itt és itt.


Jövőre már nem hazai vizeken?

Amint korábban már megírtuk, a harmincéves kalózcsapat nagy dobásra készül.
A Pirates Family motoros weekendje immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Foktőn, miután a koronavírus-járvány miatt korábbi, jól bevált helyszínüket, a szelidi Árnyas Camping kies kalóztanyáját elhagyni kényszerültek.

ÚGY HÍRLIK, JÖVŐRE VISSZAHÓDÍTJÁK AZ ELLENŐRZÉSÜK ALÓL KICSÚSZOTT PARTSZAKASZT, ÉS ÚJRA SZELIDEN TŰZIK KI A HALÁLFEJES LOBOGÓT.

A felderítő munka már el is kezdődött:

A MOTOROS KLUB A NYÁRELŐN MÁR A SZELIDI-TÓNÁL TARTOTTA HARMINCÉVES SZÜLETÉSNAPI BULIJÁT.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 01. 29., 08:24
Január 20-21-én iskolánkat, a Kalocsai Szent István Gimnáziumot képviseltük Kecskeméten, a Neumann János Egyetem által meghirdetett 24 órás logisztikai versenyen. Az Izsáki úti új campuson a logisztikához köthető feladatokat és egy nagy projektfeladatot kellett teljesítenie πz2a nevű csapatunknak, melynek tagjai: Molnár Fruzsina, Rideg Árpád, Vida Zolta - tudtuk meg a portálunknak küldött beszámolóból.
2023. 01. 27., 12:27
A Kamarateremben Cseh Tamás dalait adta elő Papp Róbert, Kalocsa díszpolgára, valamint fia, ifjabb Papp Róbert. Az énekes-gitáros zenéjének egy parafrázisához Papp Róbert dalához Berta-Somogy Lajos írta a dalszöveget, aki prózai szövegek felolvasásával idézte meg Cseh Tamás kivételes egyéniségét.
2023. 01. 26., 08:05
November végén hirdettek nyílt pályázatot a Kossuth Lajos utca 16-18. szám alatti egykori kollégium épületére. A pályázat érvényes ajánlat nélkül zárult. Nem maradtunk le a vásárról. Hasonlóképp sikertelen volt egy Csokonai utcai lakóingatlan értékesítésére kiírt pályázat, amelyet szintén ismét kiírnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 01., 13:27
A tegnapi, házon belüli egyeztetések után ma az intézmények vezetőivel egyeztetnek a Polgármesteri Hivatalban. Még >>>
2023. 02. 01., 08:45
Tíz hónapostól 3 évesig jöhetnek szóba az egészséges kutyusok. Gazdáik február 17-éig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a vásárra. Még >>>
2023. 01. 31., 09:09
A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki egy vita során olyan súlyosan bántalmazta a nehezen mozgó, leromlott egészségi állapotú feleségét, hogy 11 bordája eltört. Még >>>
2023. 01. 30., 14:56
Így alakult a Duna és a Tisza vízállása hétfőre a hydroinfo.hu adatai alapján. Még >>>
2023. 01. 30., 10:35
A szívroham és a stroke valószínűsége 40 és 50 százalékkal alacsonyabb volt azok körében, akik ennyit gyalogoltak. Még >>>
2023. 01. 29., 17:35
Minden olyan rövid időn belül történt, hogy a két pilótának esélye sem volt a katapultálás folyamatának beindítására. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK