2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Hang Vagy – Hatan már a döntőben, egy versenyző sorsa a közönség kezeiben

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 06. 03., 11:52

Két gyermek korosztályú indulót és négy felnőtt versenyzőt jutatott tovább tegnap este a Hang Vagy hatfős zsűrije a tehetségkutató verseny június 23-ai döntőjébe. A dolguk még nehezebb volt, mint eddig, hiszen az énekesek már második produkciójukat adták elő, kezdik megszokni a színpadot, a mikrofont és a sok nézőt, ami teljesítményükön is mind inkább megmutatkozik. Egy döntős hely még kiadó, amivel a szervezők ezúttal is hagytak beleszólást a verseny alakulásába a nézőknek.

A Platán rendezvényközpont teraszán, külön erre az alkalomra épített színpadon léptek fel tegnap este a Hang Vagy tehetségkutató énekverseny elődöntősei, akikből, mint emlékezetes, 12 főt e hét hétfőn nevesített a zsűri. Az elődöntő 15 fős mezőnyéből ugyanis csak három versenyző volt, aki a válogatója után egyből megtudta, hogy a következő fordulóban is énekelhet: időrendben az első Benedek Viktória, a második Frankhauzer Lili, a harmadik Török Luca volt, akiről biztosan tudtuk, hogy ott lesz a legjobb tizenötben.

Képgaléria megtekintése (99 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A mostani megmérettetésre mindenki új dallal készült, ezt legtöbben arra használták ki, hogy a zsűrinek akár egy teljesen másik műfajban is megmutassák magukat.

A felkészülésüket az is segítette, hogy a Hang Vagy rendezvényeinek keretében – három válogató és egy szieszta – rendezett karaoke partykon mikrofonnal, közönség előtt is gyakorolhattak, de a zsűri szakmai tanácsokkal, közös gyakorlással is igyekezett a legjobbat kihozni belőlük.  

Képgaléria megtekintése (99 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A versenyzők színpadi kiállásán, mozgásán már most észre vehető volt az elmúlt hetekben szerzett rutin, ha izgultak is, az egyáltalán nem látszott rajtuk! Fellépett tegnap – betűrendben – a felnőtt mezőnyben Benedek Viktória, Boldizsár Béla, Jonácsik Máté, Kiss Eszter, Kohl Viktória, Markó Dorina, Schultz Alexandra, Török Luca, Varga Vivien és Varró Dávid, a gyermek mezőnyben Frankhauzer Lili, Horváth Elvira Kira, Rácz Dominika, Szilágyi Dorina és Varga Violett.

Képgaléria megtekintése (99 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Miután mind a tizenöt produkciót meghallgatta, a létszámában ezúttal teljes zsűri – Kerekesné Geri Zsuzsanna, Csapai Szabolcs, Kiss Zsuzsa, Szűcs Beáta, Papp Róbert, Kiss Tibor –, néhány percre félrevonult, hogy meghozza döntését, majd egy-egy zsűritag egy-egy nevet bemondva a mikrofonba hirdette ki a továbbjutókat.

A gyermek mezőnyből döntős Varga Violett, aki ezen az estén Caro Emerald That Man című számán keresztül mutatta meg, mekkora kincs van a torkában, valamint Frankhauzer Lili, aki éppen a döntő sztárfellépőjétől, Fatimától választott dalt.

Egyelőre egyedüli férfiként van ott a legjobbak között Jonácsik Máté, aki a múlt heti Fényév távolság után egészen új oldalát mutatta, Lionel Richie Don't Stop The Music c. pörgős dalának köszönhetően.

Döntős Benedek Viktória és Török Luca is, akiket korábban a nézők egyből az elődöntőbe juttattak. Viktória ezúttal musicalban mutatta meg nagy terjedelmű hangját és színpadi képességeit, Luca Shawn Mendes There's Nothing Holding Me Back c. slágerében csillogtatta hangját. Hiába a betegség és a torokfájás, Kiss Eszter Déri Heni Ég veled c. számával szintén egyenesen a döntőbe repült.

Az eredményhirdetés után a Delfin Hangstúdió még egy meglepetéssel készült az összes versenyző [a válogatón szereplőket is beleértve – A szerk.] számára:

Kiss Tibor mindenkinek egy-egy kupont nyújtott át, amellyel 50%-os kedvezménnyel énekelhetnek fel egy dalt stúdiójukban.

Egy versenyzőnek van még kiadó hely a döntőben. Hogy kinek lesz lehetősége még egyszer bizonyítani, és ezzel továbbra is versenyben maradni a fődíjért, az a Facebookon, lájkokkal fog eldőlni. A produkciókról készült videókat feltöltik a Hang Vagy oldalára, ahol vasárnap nulla órától lehet szavazni kedd éjfélig.

A döntő június 23-án este lesz az Il Primo étterem előtti sétálóutca-szakaszon, ahol fellép majd Mohamed Fatima és a Veracruz zenekar is. Addig várhatóan még egy sziesztát is rendeznek a szervezők, de egyéb meglepetések is várhatók.
Ezekről természetesen időben tájékoztatjuk majd olvasóinkat!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 29., 16:00
Zöld erdőben jártunk már sokszor, most íme néhány tradicionális húsvéti vers gyerekeknek, felnőtteknek. Még >>>
2023. 03. 28., 16:57
Már nagyban zajlanak a Paprikfaesztivál előkészítő munkálatai! Még >>>
2023. 03. 28., 16:19
A legalább 20 főt foglalkoztató cégek közel háromnegyede véli úgy, hogy árat fog emelni a közeljövőben egy kutatás szerint. Még >>>
2023. 03. 28., 13:33
Nem kell hozzá PhD kelt tésztából, sőt komolyabb felszerelés sem, csak egy kis idő. Kicsit több, mint amennyi idő alatt a boltban levennénk a polcról, de az eredmény kárpótol. Még >>>
2023. 03. 28., 09:52
Hét gyanúsítottból álló bűnbanda ügyében fejezték be a nyomozást a kalocsai rendőrök. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK