2022. 09. 27. kedd
Adalbert
: 407 Ft   : 420 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Már kikötött Meszesen a Wiking Yacht Club víziszínpada – Vasárnap Hevesi Tamás és zenekara lép fel rajta

Illés György Cinó  |  2022. 07. 13., 18:02

Vasárnap este Hevesi Tamás és zenekara ad ingyenes koncertet Meszesen, a kompkikötőben, a Wiking Yacht Club különleges víziszínpadán. A színpadot már kikötötték, ezért felkereste a helyszínt Tóth Barna munkatársunk, aki Zsikó Zoltánnal, a programot a Wiking Yacht Clubbal közösen szervező Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ (KIKK) ügyvezetőjével beszélgetett a programról és az Innovációs Központ későbbi rendezvényeiről.

A beszélgetésből kiderült: a tízszer tizenkét méteres víziszínpad már nem először jár térségünkben, hiszen a Duna vonalán már végig hajózott, sőt, ki is kötött Kalocsán és Dunaszentbenedeken is, ám ilyen nagyszabású koncertnek térségünkben még nem adott helyet.

Hevesi Tamást egyébként a kalocsai közönség nem csak a médiaszereplései és a közönség szeretetétől övezett, több évtizedes pályafutása miatt ismerhet, hanem azért is, mert néhány éve már a kalocsai színházban is nagy sikerű koncertet adott, sőt a Dózsa 2019. évi jótékonysági báljának is ő volt a sztárvendége.

A Kék Duna Vendéglőben megrendezett esemény sztárvendége Hevesi Tamás énekes volt, de az X Faktorból ismert dózsás diáklány, Benedek Viktória és DJ Simi is odatette magát.
bővebben ...


Az előrejelzések szerint jó idő lesz, ezért az ingyenes koncertre könnyű nyári ruhákban érdemes kilátogatni vasárnap estére, ahol hét órakor kezdődik majd a koncert.
Esőt tehát nem ígérnek, Zsikó Zoltán és Tóth Barna azonban mégis azt javasolta a közönségnek, hogy bátran hozzanak magukkal néhány csíkos napernyőt.
A sztár biztosan értékelni fogja…

A KIKK további programjairól Zsikó Zoltán elmondta: a július második felét kitevő kéthetes pihenő időszakban a könyvtár is bezár majd, és a KIKK munkatársai is szabadságra mennek. Augusztusban aztán nagy elánnal látnak majd hozzá városunk legnagyobb rendezvényének, a Paprikafesztiválnak a megszervezéséhez, amelyet a nemrégiben megszavazott önkormányzati támogatásnak köszönhetően minden korábbinál nagyobb horderejű, nagyobb tömeget vonzó, akár távolabbi vidékekről érkezők számára is izgalmas fesztivállá igyekeznek fejleszteni. E szándékot fémjelzi a műsoron szereplő két legnagyobb sztárzenekar, az Edda Művek és a Kowalsky meg a Vega fellépése is.
A programról korábban már más részleteket is sikerült megtudnunk, egyenesen dr. Filvig Géza polgármestertől.
Az augusztus 20-ához kapcsolódó rendezvényekről, eseményekről most nem esett szó, de biztosra vehetjük, hogy nemzeti ünnepünkről is méltóképpen emlékezhetünk majd meg a KIKK szervezésében.

Hogy mindenkihez eljuthasson a koncert híre, Tóth Barna videót záró gondolatához csatlakozva, végül mi is csak annyit tehetünk hozzá:

SEGÍTS TE IS EGY MEGOSZTÁSSAL, KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSEIDNEK EZT A CIKKET, VAGY A FACEBOOK-OLDALUNKON KÖZZÉTETT VIDEÓT!

Találkozunk vasárnap este Meszesen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.
2022-09-23 09:23:00
Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. – Karrierportálunkon minden fontos információt közzéteszünk, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során – fogalmazott Mittler István kommunikációs igazgató. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>
2022. 09. 25., 17:49
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől szombatig a vasúti biztonság érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján. Még >>>
2022. 09. 25., 15:33
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. Még >>>
2022. 09. 25., 09:27
Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés