2024. 05. 24. péntek
Eliza, Eszter
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Már kikötött Meszesen a Wiking Yacht Club víziszínpada – Vasárnap Hevesi Tamás és zenekara lép fel rajta

Illés György Cinó  |  2022. 07. 13., 18:02

Vasárnap este Hevesi Tamás és zenekara ad ingyenes koncertet Meszesen, a kompkikötőben, a Wiking Yacht Club különleges víziszínpadán. A színpadot már kikötötték, ezért felkereste a helyszínt Tóth Barna munkatársunk, aki Zsikó Zoltánnal, a programot a Wiking Yacht Clubbal közösen szervező Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ (KIKK) ügyvezetőjével beszélgetett a programról és az Innovációs Központ későbbi rendezvényeiről.

A beszélgetésből kiderült: a tízszer tizenkét méteres víziszínpad már nem először jár térségünkben, hiszen a Duna vonalán már végig hajózott, sőt, ki is kötött Kalocsán és Dunaszentbenedeken is, ám ilyen nagyszabású koncertnek térségünkben még nem adott helyet.

Hevesi Tamást egyébként a kalocsai közönség nem csak a médiaszereplései és a közönség szeretetétől övezett, több évtizedes pályafutása miatt ismerhet, hanem azért is, mert néhány éve már a kalocsai színházban is nagy sikerű koncertet adott, sőt a Dózsa 2019. évi jótékonysági báljának is ő volt a sztárvendége.

A Kék Duna Vendéglőben megrendezett esemény sztárvendége Hevesi Tamás énekes volt, de az X Faktorból ismert dózsás diáklány, Benedek Viktória és DJ Simi is odatette magát.
bővebben ...


Az előrejelzések szerint jó idő lesz, ezért az ingyenes koncertre könnyű nyári ruhákban érdemes kilátogatni vasárnap estére, ahol hét órakor kezdődik majd a koncert.
Esőt tehát nem ígérnek, Zsikó Zoltán és Tóth Barna azonban mégis azt javasolta a közönségnek, hogy bátran hozzanak magukkal néhány csíkos napernyőt.
A sztár biztosan értékelni fogja…

A KIKK további programjairól Zsikó Zoltán elmondta: a július második felét kitevő kéthetes pihenő időszakban a könyvtár is bezár majd, és a KIKK munkatársai is szabadságra mennek. Augusztusban aztán nagy elánnal látnak majd hozzá városunk legnagyobb rendezvényének, a Paprikafesztiválnak a megszervezéséhez, amelyet a nemrégiben megszavazott önkormányzati támogatásnak köszönhetően minden korábbinál nagyobb horderejű, nagyobb tömeget vonzó, akár távolabbi vidékekről érkezők számára is izgalmas fesztivállá igyekeznek fejleszteni. E szándékot fémjelzi a műsoron szereplő két legnagyobb sztárzenekar, az Edda Művek és a Kowalsky meg a Vega fellépése is.
A programról korábban már más részleteket is sikerült megtudnunk, egyenesen dr. Filvig Géza polgármestertől.
Az augusztus 20-ához kapcsolódó rendezvényekről, eseményekről most nem esett szó, de biztosra vehetjük, hogy nemzeti ünnepünkről is méltóképpen emlékezhetünk majd meg a KIKK szervezésében.

Hogy mindenkihez eljuthasson a koncert híre, Tóth Barna videót záró gondolatához csatlakozva, végül mi is csak annyit tehetünk hozzá:

SEGÍTS TE IS EGY MEGOSZTÁSSAL, KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSEIDNEK EZT A CIKKET, VAGY A FACEBOOK-OLDALUNKON KÖZZÉTETT VIDEÓT!

Találkozunk vasárnap este Meszesen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 22., 14:27
A rendezvényen a Békés Kalocsáért Egyesület és a Kalo Lokálpatrióta Egyesület polgármester- és képviselőjelöltjeit láttuk Bolvári Ferdinánd és dr. Bagó Zoltán vezetésével, de a szónok az ő politikai ambícióikat direkt módon egyetlen szóval nem támogatta, még csak meg sem említette.
2024. 05. 22., 10:42
Az új atomerőművi blokkok alatti talaj megerősítése érdekében 17 hektáron összességében 75 ezer furat, vagyis egymással átfedésben lévő cementált talajoszlop készül, melyek összessége alkotja a vízzáró lemezt és annak oldalfalait. (x)
2024. 05. 21., 10:49
A nukleáris iparra jellemző biztonságtudatosság az építést ugyanúgy jellemzi, mint a működtetést, ennek szellemében épül Pakson a két új blokk is. A reaktortartály például a teljes gyártási folyamat során hozzávetőleg hétszáz minőségellenőrzésen esik át. (x)
2024-05-20 12:57:00
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2024. május 23-án, csütörtökön 18:30 óráról a Kalocsai Színházban lakossági fórumot tart. Az est házigazdája dr. Filvig Géza polgármester és Font Sándor országgyűlési képviselő lesz. Kapunyitás 17:30 órától, helyfoglalás a szabad helyek függvényében.
2024-05-20 08:52:00
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 23., 13:15
A Reels műfaj sajátossága miatt dr. Filvig Gézának másfél percbe kellett sűríteni az elmúlt évek eredményeit. Még >>>
2024. 05. 22., 14:09
A díjköteles útszakaszokat - 91 fuvar során - a kamerás ellenőrző rendszer kijátszásával vette igénybe. Még >>>
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK