2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Megmozdult a város az érsekkerti Bagossy Brothers Company koncertre

2019. 09. 09., 06:55

Ma már aligha akad olyan, aki ne ismerné, vagy legalább egyszer ne hallotta volna a rádióban vagy egy buliban az „Olyan Ő”, a „Valahol itt” vagy a „Van ez a hely” fülbemászó slágereket. A Bagossy Brothers Company kalocsai koncertjére a regisztrációk alapján már napokkal előtte borítékolták a teltházat, és valóban megmozdult a város, kicsiktől a nyugdíjasokig rengetegen látogattak ki az Érsekkertbe.

Bár sokan tarthattak attól, hogy a hétvégén országunkat elérő zivatarfelhőkből hulló csapadék a vasárnap esti Bagossy Brothers Company koncertet sem kíméli, hál’ Istennek nem így történt. Kiváló fesztiválidőben, az előzetes regisztrációk alapján mintegy ezer néző hallgathatta végig a rádiók zenei kínálatából is már jól ismert slágereket.

Képgaléria megtekintése (53 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A rendezvény kezdeményezője dr. Filvig Géza volt, aki a program elején pár szóval köszöntötte a kilátogatókat. Mint az az alábbi, koncert közben készített live videónkból is kiderül, az ötletet egy korábbi, baráti beszélgetés során elhangzott történet adta: egy kalocsai vállalkozó arra panaszkodott, hogy az egyik fiatal dolgozója és párja azért hagyták el a várost, mert szerintük helyben nincs elég szórakozási és kikapcsolódási lehetőség.

Videónkban természetesen a koncert hangulatát is igyekeztünk visszaadni!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés