2024. 07. 21.
Dániel, Daniella
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

2021 maszkdivatja – A vírussal együtt tudjuk csak száműzni a divatból

Sz. Fanny  |  2021. 02. 06., 08:16

A maszk mostanra a mindennapi életünk részévé vált, ezért miért ne gondolhatnánk rá úgy, mint egy praktikus és divatos ruhadarabra? Megmutatom, milyen stílusú maszkot érdemes választani a különböző napokra úgy, ha már kötelező hordani, azzal a saját egyéniségünket is kifejezzük.


A mintás feldobja a napot


Ahogy az sem mindegy, milyen ruhát veszünk fel reggelente, a szájmaszk is komolyan befolyásolhatja az aznapi kedvünket, vagy épp fordítva.
A különféle színes, mintás darabok feldobhatják a kedvét annak, aki a tükörbe nézve meglátja magán, de a többi embernek is okot adhat a jókedvre, miközben a „sikkes szájkendőn” csodálkoznak. Főleg a gyerekek körében terjedtek el a mintás, mókásabb maszkok, de már a felnőttek nagy része is be meri vállalni a viccesebb darabokat.


Egyszerű, mégis nagyszerű

Vannak, akik a mosható textil szájmaszkokra esküsznek. Nagyon sok fehér, fekete, vagy egyszínű darabot látni az utcán jártunkban-keltünkben. Ezekből is kismillió dizájn létezik: vannak egyszerűbb darabok és rendkívül divatos formájúak is, viszont az basic daraboknál sosem kell félned attól, hogy esetleg nem megy majd a mintás ruhádhoz, mert az egyszínű maszkok mindenhez passzolni fognak, ez garantált!


Aki mer, az figyelmet nyer

Azonban vannak, akik merészek, és be merik vállalni az extra kövekkel kirakott maszkokat. Manapság elég figyelemfelkeltő darabok, egyben nagyon fel tudnak dobni még egy átlagos hétköznapi szettet is.


Remélem tudtam segíteni minden kedves olvasónak és sikerül ötletet meríteni, és elfogadni, hogy nem csak az átlagos, eldobható maszkot, hanem a merészebbeket is viselni lehet a mindennapokban.

Vigyázzunk egymásra!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK