2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

2021 maszkdivatja – A vírussal együtt tudjuk csak száműzni a divatból

Sz. Fanny  |  2021. 02. 06., 08:16

A maszk mostanra a mindennapi életünk részévé vált, ezért miért ne gondolhatnánk rá úgy, mint egy praktikus és divatos ruhadarabra? Megmutatom, milyen stílusú maszkot érdemes választani a különböző napokra úgy, ha már kötelező hordani, azzal a saját egyéniségünket is kifejezzük.


A mintás feldobja a napot


Ahogy az sem mindegy, milyen ruhát veszünk fel reggelente, a szájmaszk is komolyan befolyásolhatja az aznapi kedvünket, vagy épp fordítva.
A különféle színes, mintás darabok feldobhatják a kedvét annak, aki a tükörbe nézve meglátja magán, de a többi embernek is okot adhat a jókedvre, miközben a „sikkes szájkendőn” csodálkoznak. Főleg a gyerekek körében terjedtek el a mintás, mókásabb maszkok, de már a felnőttek nagy része is be meri vállalni a viccesebb darabokat.


Egyszerű, mégis nagyszerű

Vannak, akik a mosható textil szájmaszkokra esküsznek. Nagyon sok fehér, fekete, vagy egyszínű darabot látni az utcán jártunkban-keltünkben. Ezekből is kismillió dizájn létezik: vannak egyszerűbb darabok és rendkívül divatos formájúak is, viszont az basic daraboknál sosem kell félned attól, hogy esetleg nem megy majd a mintás ruhádhoz, mert az egyszínű maszkok mindenhez passzolni fognak, ez garantált!


Aki mer, az figyelmet nyer

Azonban vannak, akik merészek, és be merik vállalni az extra kövekkel kirakott maszkokat. Manapság elég figyelemfelkeltő darabok, egyben nagyon fel tudnak dobni még egy átlagos hétköznapi szettet is.


Remélem tudtam segíteni minden kedves olvasónak és sikerül ötletet meríteni, és elfogadni, hogy nem csak az átlagos, eldobható maszkot, hanem a merészebbeket is viselni lehet a mindennapokban.

Vigyázzunk egymásra!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 18., 14:13
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>
2023. 09. 20., 16:55
Kalocsa Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek részére. Még >>>
2023. 09. 20., 07:59
A nyughelyre helyezett pénzérméket soha ne mozdítsuk el a helyükről, mert az emlékezők érzelmeit tükrözik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK