2023. 10. 04. szerda
Ferenc
: 388 Ft   : 370 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Neked is sikerült? – Ponthatárváró buli az E. T. Pizzériában

Illés György Cinó  |  2020. 07. 24., 14:12

Tegnap, csütörtökön este héttől közösen izgulhattak a felvételi ponthatárok miatt a kalocsai felvételiző fiatalok az E.T. Pizzériában, ahová dr. Filvig Géza polgármester és Arnold Adrien, az időközi önkormányzati képviselő-választáson induló képviselőjelölt invitálta őket pizza-vacsorára és egy jó hangulatú ünneplésre. A ponthatárváró buli hangulatából és az ott látott, vidám arcokból ítélve a többségnek biztosan sikerült.

Remek hangulatban, pizzát majszolgatva várták a diákok a hazai felsőoktatási intézményekbe való bejutáshoz szükséges pontszámokat, amelyeket az interneten tettek közzé tegnap este nyolc órakor, és ezen a linken láthatóak.
A többség optimistán tekintett az eredmények elé, amint az alábbi, az est hangulatát érzékeltető videónkon is látható.


A rendezvényt portálunk is népszerűsítette, így még kevésbé meglepő, hogy a sűrű nyári elfoglaltságok közepette is szép számmal vettek rajta részt nemcsak idén felvételizett fiatalok, hanem barátaik is, akikkel első kézből szerették volna megosztani a siker fölött érzett örömüket.
De nem csak ők, hanem az önkormányzat több képviselője és Simon Zoltán, többek közt az oktatásért is felelős alpolgármester is eljött, hogy együtt izguljon és örüljön a fiatalokkal, a rendezvényt kezdeményező Filvig Géza polgármester pedig családostól érkezett.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek


Ha jól láttuk, az eredményre váró ifjak többségének volt minek örülnie, bár az igazat megvallva kicsit hangosabb ünneplésre számítottunk.
Talán azért fogadták a felvett diákok kissé rezignáltan a jó híreket is, mivel a megszerzett pontszámok alapján már korábban is realista módon latolták az esélyeiket, így nem érte őket meglepetésként a siker.

Amikor Arnold Adrien kérte őket, hogy jelentkezzen, akinek sikerült a jelenlévők nagy része fölemelt kézzel jelezte, hogy ő is bejutott a kiválasztott intézmény megfelelő képzésére. Nekik a képviselőjelölt néhány kedves szóval gratulált, és az este hátralévő részéhez jó szórakozást kívánt.


Azokat, akik bemutatták friss érettségi bizonyítványukat, ingyen pizza-vacsorára vendégelték meg a szervezők, az eredményekre várva, illetve az eredményhirdetés után pedig kedélyes beszélgetés keretében értékelték a fiatalok a történteket, talán fölidézve a középiskolás évek és az érettségi izgalmas pillanatait is, de egész biztosan megosztva egymással a nyári élményeiket, illetve egyeztetve a jól megérdemelt vakáció további programjait.
Mindehhez a zenei aláfestést Aleksander biztosította.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 10. 04., 09:39
A rendőrök kihallgatták a sértettet, aki úgy nyilatkozott, hogy az utcán bántalmazta egy idegen. Még >>>
2023. 10. 04., 09:32
A következő fordulókban a bajai lány mentora Trokán Nóra színművész lesz. Még >>>
2023. 10. 02., 17:26
Környezetvédelem és újrahasznosítás céljából rendezik a gyűjtést. Még >>>
2023. 10. 02., 14:24
Az Amerikában élő magyar kutató az mRNS-vakcina alapjait is adó felfedezéséért kapta meg az élettani-orvosi Nobelt. Még >>>
2023. 10. 02., 11:04
Kifogták a Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) történetének legnagyobb pontyát, amely nem sokkal maradt el az abszolút balatoni pontyrekordtól. Még >>>
2023. 10. 01., 14:54
Magyarország belügyminisztere szeptember 30. hatállyal – indoklás nélkül – visszavonta Halmosi Zsolt rendőr altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK