2021. 12. 01. szerda
Elza
: 367 Ft   : 323 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Neked is sikerült? – Ponthatárváró buli az E. T. Pizzériában

Illés György Cinó  |  2020. 07. 24., 14:12

Tegnap, csütörtökön este héttől közösen izgulhattak a felvételi ponthatárok miatt a kalocsai felvételiző fiatalok az E.T. Pizzériában, ahová dr. Filvig Géza polgármester és Arnold Adrien, az időközi önkormányzati képviselő-választáson induló képviselőjelölt invitálta őket pizza-vacsorára és egy jó hangulatú ünneplésre. A ponthatárváró buli hangulatából és az ott látott, vidám arcokból ítélve a többségnek biztosan sikerült.

Remek hangulatban, pizzát majszolgatva várták a diákok a hazai felsőoktatási intézményekbe való bejutáshoz szükséges pontszámokat, amelyeket az interneten tettek közzé tegnap este nyolc órakor, és ezen a linken láthatóak.
A többség optimistán tekintett az eredmények elé, amint az alábbi, az est hangulatát érzékeltető videónkon is látható.


A rendezvényt portálunk is népszerűsítette, így még kevésbé meglepő, hogy a sűrű nyári elfoglaltságok közepette is szép számmal vettek rajta részt nemcsak idén felvételizett fiatalok, hanem barátaik is, akikkel első kézből szerették volna megosztani a siker fölött érzett örömüket.
De nem csak ők, hanem az önkormányzat több képviselője és Simon Zoltán, többek közt az oktatásért is felelős alpolgármester is eljött, hogy együtt izguljon és örüljön a fiatalokkal, a rendezvényt kezdeményező Filvig Géza polgármester pedig családostól érkezett.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek


Ha jól láttuk, az eredményre váró ifjak többségének volt minek örülnie, bár az igazat megvallva kicsit hangosabb ünneplésre számítottunk.
Talán azért fogadták a felvett diákok kissé rezignáltan a jó híreket is, mivel a megszerzett pontszámok alapján már korábban is realista módon latolták az esélyeiket, így nem érte őket meglepetésként a siker.

Amikor Arnold Adrien kérte őket, hogy jelentkezzen, akinek sikerült a jelenlévők nagy része fölemelt kézzel jelezte, hogy ő is bejutott a kiválasztott intézmény megfelelő képzésére. Nekik a képviselőjelölt néhány kedves szóval gratulált, és az este hátralévő részéhez jó szórakozást kívánt.


Azokat, akik bemutatták friss érettségi bizonyítványukat, ingyen pizza-vacsorára vendégelték meg a szervezők, az eredményekre várva, illetve az eredményhirdetés után pedig kedélyes beszélgetés keretében értékelték a fiatalok a történteket, talán fölidézve a középiskolás évek és az érettségi izgalmas pillanatait is, de egész biztosan megosztva egymással a nyári élményeiket, illetve egyeztetve a jól megérdemelt vakáció további programjait.
Mindehhez a zenei aláfestést Aleksander biztosította.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 01., 09:05
Íme az első feladvány, játékra fel! ♥ Még >>>
2021. 11. 30., 20:27
Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek. Még >>>
2021. 11. 30., 15:26
Úgy tudjuk, a motoros sérülései súlyosak, őt a tűzoltók szabadították ki a munkagép alól. Még >>>
2021. 11. 30., 13:37
A Mikulás természetesen idén is ellátogat Kalocsára. Még >>>
2021. 11. 30., 11:12
Iszonyú látványos és elképesztően izgalmas lett a League of Legends videójátékból készült sorozat Még >>>
2021. 11. 30., 11:04
A datolyaszilva ízletes és egzotikus gyümölcs, nemcsak édes és finom, hanem számos egészséges hatása is van, a szem egészségének védelmétől az anyagcsere javításáig. Különböző kultúrákban már évezredek óta ismerik és fogyasztják, és többek között az istenek gyümölcsének is nevezik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés