2022. 12. 07. szerda
Ambrus
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Neked is sikerült? – Ponthatárváró buli az E. T. Pizzériában

Illés György Cinó  |  2020. 07. 24., 14:12

Tegnap, csütörtökön este héttől közösen izgulhattak a felvételi ponthatárok miatt a kalocsai felvételiző fiatalok az E.T. Pizzériában, ahová dr. Filvig Géza polgármester és Arnold Adrien, az időközi önkormányzati képviselő-választáson induló képviselőjelölt invitálta őket pizza-vacsorára és egy jó hangulatú ünneplésre. A ponthatárváró buli hangulatából és az ott látott, vidám arcokból ítélve a többségnek biztosan sikerült.

Remek hangulatban, pizzát majszolgatva várták a diákok a hazai felsőoktatási intézményekbe való bejutáshoz szükséges pontszámokat, amelyeket az interneten tettek közzé tegnap este nyolc órakor, és ezen a linken láthatóak.
A többség optimistán tekintett az eredmények elé, amint az alábbi, az est hangulatát érzékeltető videónkon is látható.


A rendezvényt portálunk is népszerűsítette, így még kevésbé meglepő, hogy a sűrű nyári elfoglaltságok közepette is szép számmal vettek rajta részt nemcsak idén felvételizett fiatalok, hanem barátaik is, akikkel első kézből szerették volna megosztani a siker fölött érzett örömüket.
De nem csak ők, hanem az önkormányzat több képviselője és Simon Zoltán, többek közt az oktatásért is felelős alpolgármester is eljött, hogy együtt izguljon és örüljön a fiatalokkal, a rendezvényt kezdeményező Filvig Géza polgármester pedig családostól érkezett.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek


Ha jól láttuk, az eredményre váró ifjak többségének volt minek örülnie, bár az igazat megvallva kicsit hangosabb ünneplésre számítottunk.
Talán azért fogadták a felvett diákok kissé rezignáltan a jó híreket is, mivel a megszerzett pontszámok alapján már korábban is realista módon latolták az esélyeiket, így nem érte őket meglepetésként a siker.

Amikor Arnold Adrien kérte őket, hogy jelentkezzen, akinek sikerült a jelenlévők nagy része fölemelt kézzel jelezte, hogy ő is bejutott a kiválasztott intézmény megfelelő képzésére. Nekik a képviselőjelölt néhány kedves szóval gratulált, és az este hátralévő részéhez jó szórakozást kívánt.


Azokat, akik bemutatták friss érettségi bizonyítványukat, ingyen pizza-vacsorára vendégelték meg a szervezők, az eredményekre várva, illetve az eredményhirdetés után pedig kedélyes beszélgetés keretében értékelték a fiatalok a történteket, talán fölidézve a középiskolás évek és az érettségi izgalmas pillanatait is, de egész biztosan megosztva egymással a nyári élményeiket, illetve egyeztetve a jól megérdemelt vakáció további programjait.
Mindehhez a zenei aláfestést Aleksander biztosította.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 12. 02., 13:56
Két év alatt 150 millióval csökkentek Kalocsa éves adóbevételei, miközben a következő évben mintegy 350 milliós rezsiköltség-növekedéssel kell számolni, így a bevételek növelése elkerülhetetlen. A Vállalkozói Klub levélben kérte a javaslat elvetését, de a fentiekre tekintettel a szerda délutáni testületi ülésen mégis megszavazta azt a grémium többsége. A döntéstől bő 60 milliós bevétel-növekedést várnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 06., 22:49
E percekben is tart Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgatója. A továbbiakban az ár kutanként és naponként változhat, a ma éjjeltől érvényes árakat már ismertették. Még >>>
2022. 12. 06., 16:15
A Mol a karbantartás után ugyan újraindította a százhalombattai Dunai Finomítót, de a teljes kapacitás elérése több hetes folyamat, egyik napról a másikra nem oldódnak meg az ellátási problémák, és ahhoz az importnak is helyre kellene állnia a jelenlegi pánikvásárlások és készletfelhalmozások mellett - jelentette be a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a Kossuth rádió Déli krónikájában kedden. Még >>>
2022. 12. 06., 16:03
Szilikonból készült muffinsütőformát hívott vissza a forgalomból a Pepco - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján kedden közzétett felhívásban. Még >>>
2022. 12. 06., 09:38
Eltűnt a 16 éves Tóth Alisa Angelika! A fiatal, kalocsai lány december 3-án tűnt el, a rendőrség keresi. Még >>>
2022. 12. 06., 08:40
A hatodik játéknaphoz érkeztünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2022. 12. 05., 10:52
Folytatódik a változékony idő a jövő héten is, a hét elején egy érkező hidegfront miatt csapadékra kell számítani, a hét második felében pedig inkább felhős, borult idő várható, többfelé esővel, záporral. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK