2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Vigyázz, kész, sportnap!

Helyszín: Városi Sportcsarnok, régi Sportcsarnok, Kalocsa
Dátum: 2017. november 17., péntek 09:30
Vigyázz, kész, sportnap!

November 17-én, a tavalyi események mintájára rendezi meg „Vigyázz, kész, sport!” című programját a Kalocsai Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, amely anno az adott évvel megegyező percben folytatott sportmaratonként vonult be a helyi rendezvénypalettára. Tavaly változott meg a program profilja, amelyet teljes tudatossággal formáltak a sokéves tapasztalatokat összegezve és felhasználva a szervezők.

A sportágak tekintetében leredukált kínálat azzal járt ugyan, hogy egyes sportágak iránt rajongók szűkebb köre kapta fel talán a fejét, viszont a megtartott versenyek sokkal nagyobb nevezői és érdeklődői réteget mozdítottak meg.

A mozgás ünnepe ovitornával indul, majd 11 órától 15 óráig párhuzamosan folynak a programok, de külön helyszíneken: a gyermekfoci a kiscsarnokban, míg a röplabda meccsek a nap hátralévő részének is az első számú helyszíneként szolgáló nagycsarnokban.

A tavalyi start
Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek archív

Bár jó ideig titkolták, mire a rendezvénynek hivatalos Facebook-oldala is lett, már felfedték a szervezők, hogy meglepetésprogramként 20:30-21:00 óráig, vagyis az éjszakai foci előtt, közös aerobicot terveznek, amelyet az említett labdarúgás követ majd másnap reggel hat óráig.

Jönnek a nevezések szép számmal, de még jócskán vannak helyek a különböző versenyekre – nyilatkozta nemrég a programfelelős GYIÖK diákpolgármestere, Kovács Bertilla.

A digitális nevezést preferáljuk, ami úgy működik, hogy a GYIÖK Kalocsa Facebook oldalán, a borítókép alatt található „regisztráció” gombra kattintva megjelenő űrlapot értelemszerűen ki kell tölteni, majd beküldeni nekünk– így Kovács Bertilla, hozzátéve, hogy gondoltak azokra is, akik jobban bíznak a papírban és a tollban, mint az elektronikus felületekben.


Természetesen az iskolákba is eljuttattunk kinyomtatott nevezési lapokat, amelyeket szintén vissza lehet küldeni hozzánk. Ezeknek úgy elektronikusan, mint a klasszikus módon a végső határideje november 10., ami egy héttel előzi meg a rendezvény időpontját– zárta mondandóját a diákpolgármester.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei