2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Vigyázz, kész, sportnap!

Helyszín: Városi Sportcsarnok, régi Sportcsarnok, Kalocsa
Dátum: 2017. november 17., péntek 09:30
Vigyázz, kész, sportnap!

November 17-én, a tavalyi események mintájára rendezi meg „Vigyázz, kész, sport!” című programját a Kalocsai Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, amely anno az adott évvel megegyező percben folytatott sportmaratonként vonult be a helyi rendezvénypalettára. Tavaly változott meg a program profilja, amelyet teljes tudatossággal formáltak a sokéves tapasztalatokat összegezve és felhasználva a szervezők.

A sportágak tekintetében leredukált kínálat azzal járt ugyan, hogy egyes sportágak iránt rajongók szűkebb köre kapta fel talán a fejét, viszont a megtartott versenyek sokkal nagyobb nevezői és érdeklődői réteget mozdítottak meg.

A mozgás ünnepe ovitornával indul, majd 11 órától 15 óráig párhuzamosan folynak a programok, de külön helyszíneken: a gyermekfoci a kiscsarnokban, míg a röplabda meccsek a nap hátralévő részének is az első számú helyszíneként szolgáló nagycsarnokban.

A tavalyi start
Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek archív

Bár jó ideig titkolták, mire a rendezvénynek hivatalos Facebook-oldala is lett, már felfedték a szervezők, hogy meglepetésprogramként 20:30-21:00 óráig, vagyis az éjszakai foci előtt, közös aerobicot terveznek, amelyet az említett labdarúgás követ majd másnap reggel hat óráig.

Jönnek a nevezések szép számmal, de még jócskán vannak helyek a különböző versenyekre – nyilatkozta nemrég a programfelelős GYIÖK diákpolgármestere, Kovács Bertilla.

A digitális nevezést preferáljuk, ami úgy működik, hogy a GYIÖK Kalocsa Facebook oldalán, a borítókép alatt található „regisztráció” gombra kattintva megjelenő űrlapot értelemszerűen ki kell tölteni, majd beküldeni nekünk– így Kovács Bertilla, hozzátéve, hogy gondoltak azokra is, akik jobban bíznak a papírban és a tollban, mint az elektronikus felületekben.


Természetesen az iskolákba is eljuttattunk kinyomtatott nevezési lapokat, amelyeket szintén vissza lehet küldeni hozzánk. Ezeknek úgy elektronikusan, mint a klasszikus módon a végső határideje november 10., ami egy héttel előzi meg a rendezvény időpontját– zárta mondandóját a diákpolgármester.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 28., 09:52
Hét gyanúsítottból álló bűnbanda ügyében fejezték be a nyomozást a kalocsai rendőrök. Még >>>
2023. 03. 28., 09:45
A kisfiú keresésében jelenleg is több százan vesznek részt. Még >>>
2023. 03. 27., 23:39
Egy kisodródott és árokba csapódott személykocsi egyik utasa életét vesztette, egy másik életveszélyesen megsérült – őt újra kellett éleszteni –, és a sofőr is súlyosan megsérült a vasárnap esti balesetben. A beszámolók alapján a túl gyors tempó és a biztonsági öv mellőzése vezethetett a tragédiához. Még >>>
2023. 03. 27., 14:37
A magyar labdarúgó válogatott hétfő este 20 óra 45 perckor megkezdi szereplését a 2024-es Eb-részvételért a selejtezőkben. Még >>>
2023. 03. 27., 14:20
A tepsis tócsni nagy előnye, hogy sütés közben nem kell mellette állni, és olajjal sem szívja tele magát. Még >>>
2023. 03. 27., 14:11
Egy hegyi patak vízhozamával buzog elő a víz az utca Mikszáth Kálmán és Vidats István utca közötti szakaszán. Az úttest szinte folyóvá vált. Videóval! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK