2021. 11. 29. hétfő
Taksony
: 369 Ft   : 327 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsai pingpongsikerek Tázláron és Szakmáron

Tamás Ferenc  |  2021. 08. 19., 15:20

Augusztus második hétvégéjén, Tázláron került megrendezésre a IX. Nyári Asztalitenisz Kupa, ahol a Kalocsai SE fiatal versenyzői – Farkas Zoltán edző tanítványai – remekeltek kategóriáikban, majd Szakmáron mindezt folytatták.

A három pingpongosunk – Svecz Olga, Wiedner Máté, Győri Martin – több kategóriában is indult, akik három első, két második és egy harmadik helyezést értek el.

Svecz Olga: újonc lány kategóriában aranyérmet vehetett át az ünnepélyes eredményhirdetéskor, serdülő korcsoportban pedig a dobogó harmadik fokára állhatott.

Wiedner Máté: újonc fiú kategóriában az első helyen végzett, serdülő korcsoportban pedig ezüstérmes.

Győri Martin: megyei II. mezőnyben (kategóriájánál egyel feljebb indult), ahol bravúrosan teljesítve a második helyezést értre el. Párosban – a korábbi kalocsai versenyzővel, Losonczi Györggyel pedig nem találtak legyőzőre.

Augusztus 14-én, szombaton Szakmáron a II. Szakmári Asztalitenisz Versenyen hét (!) utánpótláskorú játékos is képviselte a kalocsai szakosztályt. Közülük Gaál Izabell, első versenyén az amatőr kategóriában harmadik helyen végzett. Molnár Fruzsina, szintén első megmérettetésén, gyermek kategóriában a dobogó második fokára álhatott. Farkas Dávid két kategóriában is indult. A gyermek korcsoportban harmadik, az amatőrök között pedig megnyerte a vígaszágot. Svecz Olga három kategóriában is asztalhoz állt (megye II., megye III., és vegyespárosban). Megye III-ban, vígaszágon első, vegyespárosban Wiedner Mátéval vigaszágon másodikak lettek. Wiedner Máté négy kategóriában is szerepelt (gyermek, amatőr, megye III., és páros). A gyermek és amatőr kategóriát megnyerte, „megyeháromban” és párosban pedig vígaszágon lett második. Réfy Mór három kategóriában indult: „megyeháromban” harmadik, „megyekettőben” vígaszágon első, párosban pedig Győri Martinnal harmadik helyen zárták a versenyt. Győri Martin: három versenyszámban állt asztalhoz, a „megyekettőben” a dobogó harmadik fokára állhatott „megyeegyben” vígaszágon első, párosban pedig Réfyvel bronzérmesek.

Balról: Gaál Izabell, Farkas Dávid, Molnár Fruzsina

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 29., 16:21
Öltöztesd ünneplőbe az ablakot is, varázslatos hangulatot kölcsönöz az egész szobának! Még >>>
2021. 11. 29., 15:23
Szerdán a nap első felében nem valószínű csapadék, később azonban kisebb mennyiségű melegfronti csapadék érkezik, északon, északkeleten elsősorban hó, míg délnyugat felé haladva már inkább havas eső, eső formájában. Még >>>
2021. 11. 29., 09:54
A baromfi ágazatot érő kár mérséklése érdekében minden könnyítő intézkedést elrendelnek a szakemberek, amint azt a járványhelyzet lehetővé teszi. Még >>>
2021. 11. 29., 09:48
A Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ szervezésében ezúttal a Kolompos együttes mulatságára! Még >>>
2021. 11. 28., 16:00
Az ANDA Present Kft. 10 000 db gyermekmaszkot adományozott a Kertvárosi Általános Iskoláért-Gyermekeinkért Alapítványnak. Még >>>
2021. 11. 28., 14:56
A vádlott szándékosan segítséget kívánt nyújtani 4 szír migráns személynek abban, hogy a szerb-magyar államhatár közeléből Nyugat-Európába, Ausztriába eljussanak. A sikeres szállítást követően Belgrádban 1000 eurót kapott volna fizetségül. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei