2022. 08. 15. hétfő
Mária
: 397 Ft   : 389 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsai pingpongsikerek Tázláron és Szakmáron

Tamás Ferenc  |  2021. 08. 19., 15:20

Augusztus második hétvégéjén, Tázláron került megrendezésre a IX. Nyári Asztalitenisz Kupa, ahol a Kalocsai SE fiatal versenyzői – Farkas Zoltán edző tanítványai – remekeltek kategóriáikban, majd Szakmáron mindezt folytatták.

A három pingpongosunk – Svecz Olga, Wiedner Máté, Győri Martin – több kategóriában is indult, akik három első, két második és egy harmadik helyezést értek el.

Svecz Olga: újonc lány kategóriában aranyérmet vehetett át az ünnepélyes eredményhirdetéskor, serdülő korcsoportban pedig a dobogó harmadik fokára állhatott.

Wiedner Máté: újonc fiú kategóriában az első helyen végzett, serdülő korcsoportban pedig ezüstérmes.

Győri Martin: megyei II. mezőnyben (kategóriájánál egyel feljebb indult), ahol bravúrosan teljesítve a második helyezést értre el. Párosban – a korábbi kalocsai versenyzővel, Losonczi Györggyel pedig nem találtak legyőzőre.

Augusztus 14-én, szombaton Szakmáron a II. Szakmári Asztalitenisz Versenyen hét (!) utánpótláskorú játékos is képviselte a kalocsai szakosztályt. Közülük Gaál Izabell, első versenyén az amatőr kategóriában harmadik helyen végzett. Molnár Fruzsina, szintén első megmérettetésén, gyermek kategóriában a dobogó második fokára álhatott. Farkas Dávid két kategóriában is indult. A gyermek korcsoportban harmadik, az amatőrök között pedig megnyerte a vígaszágot. Svecz Olga három kategóriában is asztalhoz állt (megye II., megye III., és vegyespárosban). Megye III-ban, vígaszágon első, vegyespárosban Wiedner Mátéval vigaszágon másodikak lettek. Wiedner Máté négy kategóriában is szerepelt (gyermek, amatőr, megye III., és páros). A gyermek és amatőr kategóriát megnyerte, „megyeháromban” és párosban pedig vígaszágon lett második. Réfy Mór három kategóriában indult: „megyeháromban” harmadik, „megyekettőben” vígaszágon első, párosban pedig Győri Martinnal harmadik helyen zárták a versenyt. Győri Martin: három versenyszámban állt asztalhoz, a „megyekettőben” a dobogó harmadik fokára állhatott „megyeegyben” vígaszágon első, párosban pedig Réfyvel bronzérmesek.

Balról: Gaál Izabell, Farkas Dávid, Molnár Fruzsina

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 13., 15:25
A projekt elsődleges célcsoportja a megyében élő, 30 év feletti inaktívak és 50 év feletti regisztrált álláskeresők, másodlagos célcsoportját az önkormányzati és gazdasági szereplők alkotják, amelyek egymásra találva erősíthetik együttműködésüket, s így hozzájárulhatnak az elsődleges célcsoport munkaerőpiacra történő visszatalálásához.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 15., 15:30
Az elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, de megerősödhet a szél, és jégeső is előfordulhat. Még >>>
2022. 08. 15., 14:37
Amikor internetes adatokról esik szó, a lényeg mindig a fogyasztók tudatosságában áll: azaz, hogy milyen adatot és hol osztanak meg magukról. Még >>>
2022. 08. 15., 08:19
Két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött. Még >>>
2022. 08. 15., 08:12
Kalocsán augusztus 20-án, szombaton a piac zárva tart! Még >>>
2022. 08. 14., 18:15
A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 29 és 34 fok között valószínű. Még >>>
2022. 08. 13., 08:47
Augusztus második felében már érdemes megkezdeni a gyermek felkészítését az iskolára. Nem feltétlenül az olvasókönyvet vagy az írásfüzetet kell elővenni, hanem inkább játékos feladatokkal érdemes ráhangolni őket - javasolta a szakember. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés