2024. 03. 04. hétfő
Kázmér
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Médiaajánlat

MIÉRT HIRDESSEN A KALOHÍREKEN?

MERT a KALOhírek.hu 2007-es indulása óta folyamatosan fejlődik – a jelenlegi már a negyedik verziója –, és mindmáig őrzi térségi piacvezető szerepét.

MERT az internet térhódításával, a mobiltelefonok elterjedésével a lokális kistérségi szinten is kialakult a professzionális online tartalomszolgáltatás minden feltétele. Jelenleg forradalmi áttörés zajlik a felhasználók hatékony elérésében, ezáltal a reklámpiac újrarendeződésében, miközben az internethasználók számát illetően – kiemelten a mobil eszközök terén – folytatódik a „digitális forradalom”.

MERT a KALOhíreknek köszönhetően nap mint nap 80-90 ezer ember életével, mindennapi problémájával, sikereivel, értékeivel, eredményeivel találkozhatnak Olvasóink. Ez azt jelenti, hogy rajtunk keresztül 80-90 ezer emberhez tudja jóhírét, szolgáltatását eljuttatni.

MERT nézettségünk, eléréseink dinamikusan emelkednek, hétről hétre csúcsot döntenek. Jelenleg naponta 3000-3500 munkamenettel, 2500-3000 felhasználóval, 6000-7000 oldalmegtekintéssel büszkélkedhetünk. Leglátogatottabb cikkünket 57 ezren olvasták, a Facebookon több mint 11 ezren követnek minket.

MERT egyedülálló módon tudunk alkalmazkodni partnereink elvárásaihoz, termékeikhez és szolgáltatásaikhoz, ezért rendkívül hatékony kampányt tudunk összeállítani, benne a direkt hirdetések mellett különböző felületeinken termékmegjelenítéssel, PR cikkekkel, videókkal, ugyanakkor gyorsan és rugalmasan tudjuk célozni a kampányokat a piaci célcsoport érdeklődési köre, az elérni kívánt korosztály és a vásárlási szokások alapján.

MERT a közösségimédia-felületeinkre épített szolgáltatáscsomagunk kivételes lehetőséget ad az elérni kívánt piaci célcsoport pontos területi lehatárolásához, célzásához. A magas Facebook aktivitásunknak köszönhetően egy-egy megosztásunk akár több tízezer embert ér el.

MERT tartalmunk változatos, elvünk a kiegyensúlyozott tájékoztatás, az itt élőknek az itt élőkről igyekszünk sokoldalú tájékoztatást adni. A kiegyensúlyozott és egyben hiteles tájékoztatás mellett külön figyelmet fordítunk térségünk értékeire, legyen az közéleti, kulturális, vagy sport területén megszerzett érdem.

MERT a telefonról böngésző felhasználók – Olvasóink jelenleg 60%-a – számára a kor minden elvárásának megfelelő mobil oldal teszi könnyen áttekinthetővé, kényelmesen elérhetővé a portál tartalmát, benne a mobiltelefonra fejlesztett szolgáltatáscsomagjainkat.

MERT nálunk nem az elköltött pénz, hanem a hirdető elégedettsége a fontos. Szemléletünk szerint egy jó hirdetés három alappilléren nyugszik: a jó terméken, a célzott elérésen, és a kreatív megjelenésen.

MERT tapasztalt kollegáink olyan személyre és cégre szabott egyedi ajánlatokat dolgoznak ki, melyek bizonyított sikereket hoznak.

Kérje egyedi ajánlatunkat, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén!
Kérdezze őt referenciáinkról, hirdető partnereink sikeres kampányainak tapasztalatairól!

Soós Erika
+36 20 622 1311
soos.erika@kalomedia.hu

Tóth Barna
+36 30 498 3091
toth.barna@kalomedia.hu

 

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 03. 02., 15:19
Lássuk milyen fontos ünnepek, szünetek várnak ránk idén tavasszal. Még >>>
2024. 03. 01., 07:30
Egyre több európai reptéren törlik el a kézipoggyászokban való folyadék szállítás tilalmát. Még >>>
2024. 02. 29., 12:05
A díjak ez esetben sem lehetnek magasabbak, mint a normál átutalások díjai. Még >>>
2024. 02. 29., 11:14
A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt törekvése a hátrányos helyzetű járások, így a Jánoshalmai, a Bácsalmási, a Kunszentmiklósi, a Kiskunmajsai, a Tiszakécskei járás, valamint a Kalocsai, a Kiskunfélegyházi, a Kiskunhalasi, a Kiskőrösi és a Bajai járás vállalkozásainak fejlesztése. Még >>>
2024. 02. 28., 13:59
25 ezer liter szeszes folyadék került elő földalatti tartályokból és különböző helyekről, amelyek értéke 150 millió forint volt. Még >>>
2024. 02. 28., 13:35
Március elsején ismét megnyitja kapuit a kalocsai uszoda, és előreláthatólag egész évben várja majd a látogatókat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK