2021. 10. 24.
Salamon
: 363 Ft   : 312 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

Médiaajánlat

MIÉRT HIRDESSEN A KALOHÍREKEN?

MERT a KALOhírek.hu 2007-es indulása óta folyamatosan fejlődik – a jelenlegi már a negyedik verziója –, és mindmáig őrzi térségi piacvezető szerepét.

MERT az internet térhódításával, a mobiltelefonok elterjedésével a lokális kistérségi szinten is kialakult a professzionális online tartalomszolgáltatás minden feltétele. Jelenleg forradalmi áttörés zajlik a felhasználók hatékony elérésében, ezáltal a reklámpiac újrarendeződésében, miközben az internethasználók számát illetően – kiemelten a mobil eszközök terén – folytatódik a „digitális forradalom”.

MERT a KALOhíreknek köszönhetően nap mint nap 80-90 ezer ember életével, mindennapi problémájával, sikereivel, értékeivel, eredményeivel találkozhatnak Olvasóink. Ez azt jelenti, hogy rajtunk keresztül 80-90 ezer emberhez tudja jóhírét, szolgáltatását eljuttatni.

MERT nézettségünk, eléréseink dinamikusan emelkednek, hétről hétre csúcsot döntenek. Jelenleg naponta 3000-3500 munkamenettel, 2500-3000 felhasználóval, 6000-7000 oldalmegtekintéssel büszkélkedhetünk. Leglátogatottabb cikkünket 57 ezren olvasták, a Facebookon több mint 11 ezren követnek minket.

MERT egyedülálló módon tudunk alkalmazkodni partnereink elvárásaihoz, termékeikhez és szolgáltatásaikhoz, ezért rendkívül hatékony kampányt tudunk összeállítani, benne a direkt hirdetések mellett különböző felületeinken termékmegjelenítéssel, PR cikkekkel, videókkal, ugyanakkor gyorsan és rugalmasan tudjuk célozni a kampányokat a piaci célcsoport érdeklődési köre, az elérni kívánt korosztály és a vásárlási szokások alapján.

MERT a közösségimédia-felületeinkre épített szolgáltatáscsomagunk kivételes lehetőséget ad az elérni kívánt piaci célcsoport pontos területi lehatárolásához, célzásához. A magas Facebook aktivitásunknak köszönhetően egy-egy megosztásunk akár több tízezer embert ér el.

MERT tartalmunk változatos, elvünk a kiegyensúlyozott tájékoztatás, az itt élőknek az itt élőkről igyekszünk sokoldalú tájékoztatást adni. A kiegyensúlyozott és egyben hiteles tájékoztatás mellett külön figyelmet fordítunk térségünk értékeire, legyen az közéleti, kulturális, vagy sport területén megszerzett érdem.

MERT a telefonról böngésző felhasználók – Olvasóink jelenleg 60%-a – számára a kor minden elvárásának megfelelő mobil oldal teszi könnyen áttekinthetővé, kényelmesen elérhetővé a portál tartalmát, benne a mobiltelefonra fejlesztett szolgáltatáscsomagjainkat.

MERT nálunk nem az elköltött pénz, hanem a hirdető elégedettsége a fontos. Szemléletünk szerint egy jó hirdetés három alappilléren nyugszik: a jó terméken, a célzott elérésen, és a kreatív megjelenésen.

MERT tapasztalt kollegáink olyan személyre és cégre szabott egyedi ajánlatokat dolgoznak ki, melyek bizonyított sikereket hoznak.

Kérje egyedi ajánlatunkat, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén!
Kérdezze őt referenciáinkról, hirdető partnereink sikeres kampányainak tapasztalatairól!

Soós Erika
+36 20 622 1311
soos.erika@kalomedia.hu

Tóth Barna
+36 30 498 3091
toth.barna@kalomedia.hu

 

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 24., 11:13
Kettős nemzeti ünnepünket szentmisével és evezős bállal zárta Kalocsa Város polgármestere. Még >>>
2021. 10. 23., 15:23
Lakatos György, fagottművész és Gábor-Nagy Nóra, zongoraművész adott csodálatos koncertet péntek este a Kamarateremben Liszt Ferenc születésnapjának 210. évfordulójára! Még >>>
2021. 10. 23., 14:04
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy a Sörház köz forgalomkorlátozását 2021. október 29-ig meghosszabbították a csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása miatt. Még >>>
2021. 10. 23., 09:38
Országszerte és a határokon túl is tartanak megemlékezéseket az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 65. évfordulóján. Még >>>
2021. 10. 23., 09:33
Az egészségügyi szakértők egyre inkább hangsúlyozzák, hogy lehet valaki fitt és kissé túlsúlyos egyszerre, a testtömegindex nem mérvadó és ez alapján nem lehet megfelelő képet kapni valakinek az egészségi állapotáról. Még >>>
2021. 10. 22., 15:40
A Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Tagiskolájának 7. és 8. osztályos diákjai rendhagyó történelemóra keretei között mutatták ma be a 65 évvel ezelőtt történteket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

 

Marokkó megkapta az első Bayraktar TB2 UAV-t a török Baykar Makina vállalattól. Az első példány 2021. szeptember 17-én érkezett meg a marokkói félhez, a fennmaradó példányokat szakaszosan adják át.

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés