2018. 02. 20. kedd
Aladár, Álmos
: 311 Ft   : 251 Ft Benzin: 364 Ft/l   Dízel: 368 Ft/l   Írjon nekünk

Médiaajánlat

MIÉRT HIRDESSEN A KALOHÍREKEN?

MERT a KALOhírek.hu 2007-es indulása óta folyamatosan fejlődik – a jelenlegi már a negyedik verziója –, és mindmáig őrzi térségi piacvezető szerepét.

MERT az internet térhódításával, a mobiltelefonok elterjedésével a lokális kistérségi szinten is kialakult a professzionális online tartalomszolgáltatás minden feltétele. Jelenleg forradalmi áttörés zajlik a felhasználók hatékony elérésében, ezáltal a reklámpiac újrarendeződésében, miközben az internethasználók számát illetően – kiemelten a mobil eszközök terén – folytatódik a „digitális forradalom”.

MERT a KALOhíreknek köszönhetően nap mint nap 80-90 ezer ember életével, mindennapi problémájával, sikereivel, értékeivel, eredményeivel találkozhatnak Olvasóink. Ez azt jelenti, hogy rajtunk keresztül 80-90 ezer emberhez tudja jóhírét, szolgáltatását eljuttatni.

MERT nézettségünk, eléréseink dinamikusan emelkednek, hétről hétre csúcsot döntenek. Jelenleg naponta 2500-3000 munkamenettel, 2000-2500 felhasználóval, 5000-6000 oldalmegtekintéssel büszkélkedhetünk. Leglátogatottabb cikkünket 57 ezren olvasták, a Facebookon több mint 8 ezren követnek minket.

MERT egyedülálló módon tudunk alkalmazkodni partnereink elvárásaihoz, termékeikhez és szolgáltatásaikhoz, ezért rendkívül hatékony kampányt tudunk összeállítani, benne a direkt hirdetések mellett különböző felületeinken termékmegjelenítéssel, PR cikkekkel, videókkal, ugyanakkor gyorsan és rugalmasan tudjuk célozni a kampányokat a piaci célcsoport érdeklődési köre, az elérni kívánt korosztály és a vásárlási szokások alapján.

MERT a közösségimédia-felületeinkre épített szolgáltatáscsomagunk kivételes lehetőséget ad az elérni kívánt piaci célcsoport pontos területi lehatárolásához, célzásához. A magas Facebook aktivitásunknak köszönhetően egy-egy megosztásunk akár több tízezer embert ér el.

MERT tartalmunk változatos, elvünk a kiegyensúlyozott tájékoztatás, az itt élőknek az itt élőkről igyekszünk sokoldalú tájékoztatást adni. A kiegyensúlyozott és egyben hiteles tájékoztatás mellett külön figyelmet fordítunk térségünk értékeire, legyen az közéleti, kulturális, vagy sport területén megszerzett érdem.

MERT a telefonról böngésző felhasználók – Olvasóink jelenleg 60%-a – számára a kor minden elvárásának megfelelő mobil oldal teszi könnyen áttekinthetővé, kényelmesen elérhetővé a portál tartalmát, benne a mobiltelefonra fejlesztett szolgáltatáscsomagjainkat.

MERT nálunk nem az elköltött pénz, hanem a hirdető elégedettsége a fontos. Szemléletünk szerint egy jó hirdetés három alappilléren nyugszik: a jó terméken, a célzott elérésen, és a kreatív megjelenésen.

MERT tapasztalt kollegáink olyan személyre és cégre szabott egyedi ajánlatokat dolgoznak ki, melyek bizonyított sikereket hoznak.

Kérje egyedi ajánlatunkat, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén!
Kérdezze őt referenciáinkról, hirdető partnereink sikeres kampányainak tapasztalatairól!

Tóth Barna
+36 30 498 3091
toth.barna@kalomedia.hu

 

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2018. 02. 19., 23:27
Két év után, 2017-ben ismét kalocsai könyv lett „Az év levéltári kiadványa”. Még >>>
2018. 02. 19., 14:20
Az Egyesült Államokban „Az aszú éve” kampány keretében, egy éven keresztül a magyar borokat, elsősorban az aszúféléket népszerűsítik majd Még >>>
2018. 02. 19., 13:56
A Tankcsapda az ország legismertebb rockzenekara, pályafutásuk majd harminc éves. Lukács László frontember egyike az alapítóknak, aki ma ünnepli 50. születésnapját. Isten éltesse sokáig! Még >>>
2018. 02. 18., 21:24
Csapadék, havas eső, havazás és mínuszok várhatók. Még >>>
2018. 02. 18., 11:38
Még DK-s politikai karrierje előtt távozott Berlinből „angolosan”, de annál kevesebb eleganciával a hartai gyökerekkel rendelkező EP-képviselő, ha hihetünk annak a levélnek, amelyet Wolfgang Kaschuba professzor, az Európai Néprajzi Intézet vezetője és Rolf Lindner professzor küldött szét világszerte a Humboldt Egyetemről az Origo értesülései szerint. Még >>>
2018. 02. 17., 19:14
A legötletesebb jelmezeket díjazták is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Háború Művészete magazin

A szingapúri vállalat hamarosan átadja az Amerikai Hadseregnek azt a prototípus harcjárművet, melyet a Mobil Védett Tűzerő (Mobile Protected Firepower) programban szeretne eladni – nagy tételben persze.

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-12-03 21:03:10
 1 De egy majom ez a Ferdinánd!

A Kossuth Lajos út 22. szám alatti, egykor egészségügyi, majd könyvtári célokat szolgáló épület korábbi értékesítési pályázata – „balekok” híján – meghiúsult. Most állítólag jelentkezett egy. Lehet vele versengeni, a pályázat nyilvános, de nagyon sietni kell majd! A kiírásáról szóló önkormányzati döntést megelőző vitában Angeli Gabriella újra a Fidesz-KDNP álláspontjára helyezkedett, Filvig Géza megtapsolta, Bálint József is örült neki, Bolvári Ferdinánd felszólalását pedig Simon Zoltán köszönte meg.

 MrSmith
 2018-01-15 08:47:27
 3 Az alabbi cikk margojara : "Spoiler: megnyertük a CLLD pályázatot! – Újabb cicaharc a Városházán Angeli és Kinyóné közt" Annyit beszel...

Év eleje óta tudott Bálint József polgármester a reneszánsz szobormásolatok elszállításának szándékáról, mégis meglepetésként érte, amikor a hónap elején érte jöttek. Angeli Gabriella és Simon Zoltán is kérdőre vonta a polgármestert, Angeli szerint jogilag lett volna keresnivalónk a szobrok itt tartásáért, Simon szerint hallgatásunk a másik felet is meglepte.

 MrSmith
 2017-12-15 15:33:52
 2 amit nem fizettek ki az a vagyonod? :)

Helyt kell-e állnia az önkormányzatnak a város gazdasági társaságának adósságaiért? Erre jogi kötelezettsége nincs. Vagy nyeljék le a beszállítók? Ez nem túl elegáns. Korábbi testületi ülésen több képviselő az adósság rendezését sürgette, erkölcsi okból és üzleti észszerűségből, a csütörtök délutáni ülésen azonban mégis ezzel ellentétes álláspontra helyezkedett dr. Bálint József polgármester.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Ausztria új kormánya újra megvizsgálja az előző kormány 2 milliárd dolláros Eurofighter programját. A védelmi miniszter kifejezte a kormány hajlandóságát a tárgyalásokra a gyártókkal folytatott jogi csata során.
A mai napon, 2018. február 16-án, pénteken, helyi idő szerint 11 óra körül lezuhant a Török Légierő egyik SF-260D típusú kiképző repülőgépe. A repülőgép kétfős személyzete életét vesztette a katasztrófában.
Mint ahogy arról korábban már lapunkon is többször írtunk, Indonézia lehet az orosz Szu-35-ös következő vásárlója: a lehetőségből valóság lett, a napokban aláírták az indonéz beszerzés szerződését.
Norad Benidze, a Tbiliszi Repülőgépgyár igazgatója a grúz “Business Media” internetes lapnak adott nyilatkozatában megerősítette a hírt, miszerint Grúzia modernizálná a Szu-25-ösöket és Ge-31 Bora néven ázsiai és afrikai országokban értékesítené azokat.