2024. 04. 13. szombat
Ida
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Véget ért a városi csapatbajnokság – Egyéniben Rogács Erik lett Kalocsa bajnoka

Tamás Ferenc  |  2016. 04. 14., 11:24

A 2015/2016-os amatőr városi asztalitenisz egyéni-és csapatbajnokság küzdelmei április 9-én, szombaton zárultak, akkor hirdettek eredményt a Kalocsai SE Vörös Márton nevével fémjelzett impozáns edzőtermében.

A még előző ősszel indult versengésben azok nevezhettek, akik lelkes amatőrök, vagy legfeljebb a harmadosztályú bajnokságban szerepelnek, tehát a közismert, „megyeegyben” szereplő KSE csapattagok ezúttal nem állhattak asztalhoz.

Az egyéni küzdelmekbe tizenheten, míg csapatban tíz formáció nevezett,

amelyek ősszel, majd a visszavágókon tavasszal hétfő-szerdai játéknapokon meccseltek egymással.

Az egyéni indulók a következők:dr. Szabó Tibor, Rogács Attila, Rogács Erik, Diel Tibor, Kapeller Gábor, Tóth Csaba, Cselik Gyula, Kiszner Sándor, Kovács Sándor, Láng Nóra, Kálóczi Tibor, Balatoni György, Szilasi Tamás, Dusnoki Zoltán, Vida Zolta, Nagy Zoltán, Kristóf Péter.

A jelentkezőket négy csoportba sorolták, ahonnét az első két helyen végzett játékos jutott a legjobb nyolc közé. Ők a következők: Rogács Erik, Diel Tibor, Cselik Gyula, dr. Szabó Tibor, Dusnoki Zoltán, Kapeller Gábor, Rogács Attila, Szilasi Tamás.

A négy közé jutásért óriási csatában Rogács Erik Dielt győzte le 3–2-re, míg Cselik Szabón lépett túl (3–0), Dusnoki Kapellert búcsúztatta (3–1), Szilasi pedig Rogács Attilát győzte le (3–1).


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Az elődöntőben: Rogács– Cselik 3–1, Szilasi – Dusnoki 3–2.
A harmadik helyért: Cselik – Dusnoki 3–2.
A döntőben: Rogács Erik – Szilasi Tamás 3–2.
A csapatversenyben a tíz gárda kétszer körmérkőzött egymással egy őszi és egy tavaszi játékkörben. A benevezett együttesek öt győzelemig mérkőztek, ahol egy páros összecsapást is meg kellett vívniuk.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A maratoni csata végeredménye a következő:
1. Amatőrök (Szilasi Tamás, dr. Rigó József, Balázs Lajos),
2. Vitézek (Dusnoki Zoltán, Márkus Ferenc, Halászi Gábor),
3. King-Pong (dr. Szabó Tibor, Rogács Erik, Rogács Attila),
4. Homokmégy,
5. Három Királyok,
6. Kutyaütők,
7. Üveges,
8. Kukkorka,
9. Geopárdok,
10. Fekete Bt.
A résztvevők – a győztesek és a helyezettek – kupákat és érmeket vehettek át a rendező Kalocsai SE asztalitenisz szakosztályától. A díjakat Pásti Mihály szakosztályvezető és Kőszegi Ferenc, az egyesület elnöke adták át az ünnepélyes eredményhirdetésen, amit a hagyományok jegyében hangulatos közös vacsora követett.

A viadalt a Kukkorka KKt. és dr. Szabó Tibor támogatta, köszönet érte.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 09., 15:25
Dr. Magóné Tóth Gyöngyi már korábban bejelentette polgármesteri ambícióit, mint a DK által támogatott jelölt. Hétfő délután hét további képviselőjelölttel együtt a Népművészeti Háznál tartottak sajtótájékoztatót a június 9-ei helyhatósági választásokra való felkészülésükről.
2024-04-07 13:47:00
A kampány célja kettős: nők számára hasznos eszközökből és intim higiéniás termékekből ajándékcsomagot összeállítani egy női táskában, melyet Pécsi Vivien a Szociális Bizottság, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal karöltve ad át rászoruló lányoknak és nőknek, továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy Magyarországon, így Kalocsán is rengeteg olyan nő él, akik számára gondot okoz beszerezni az alapvető női higiéniás termékeket.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>
2024. 04. 12., 17:28
Mostmár akik a piacra mennek, azok tapasztalhatják a változást. Még >>>
2024. 04. 09., 12:52
A mester a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja lett, székfoglalóját a Pesti Vigadó Makovecz-termében tartotta meg. Még >>>
2024. 04. 08., 08:05
24 fok körüli nyárias meleg valószínű. Még >>>
2024. 04. 07., 13:51
A biztonsági övet nem használó utas maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett. Még >>>
2024. 04. 05., 11:42
A NAV munkatársai vásároltak két aranygyűrűt, melyeket az eladó lakásán vettek át, majd felfedték kilétüket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK