2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Évzáró vacsoraest a birkózóknál

Évzáró vacsoraest a birkózóknál
Tamás Ferenc  |  2021. 12. 30., 10:45

A 2021-es év minden bizonnyal emlékezetes marad majd a kalocsai birkózók számára, hiszen az egykori Kalocsai SE kötelékéből átigazoltak a KUSE (Kalocsai Utánpótlás SE) klubjába. Vezetőedzőjük továbbra is a hajdani felnőtt Euróba-bajnoki ezüstérmes, előtte junior világbajnok Hamzók József maradt, ám az új egyesületet már Kecskeméti Tibor igazgatja.

Nos, a szakosztály december 27-én, hétfőn este tartotta értékeléssel egybekötött vacsoraestjét, ahol a vezetőségen kívül megjelentek a versenyzők, sőt a szüleik is, a támogatókról már nem is beszélve. A meghívottak sorában ott volt a KSE korábbi vezetőedzője, Elekes Endre is, de a rendezvényt megtisztelte jelenlétével leánya is, aki a sportág egyik legnagyobb honi reménysége. Elekes Enikőről többek között tudni kell, hogy már évek óta veretlen sportágában, miközben sikert sikerre halmozott a korosztályos magyar válogatottban nemzetközi szinten is. Így, többek között nyert Kadét-világbajnokságot és Európa-bajnokságot is, számos nemzetközi versenyt és megszámlálhatatlan korosztályos honi elsőséggel is büszkélkedhet, de másik sportágában a szumóban is Európa-bajnoki dobogó legfelső fokára állhatott.

Hamzók József a KUSE vezetőedzője ezért külön is méltatta Enikő páratlanul gazdag pályafutását, de szólt a kalocsai klubban nevelkedő és versenyző többi fiatalról is. Így, dicsérte Zsemberi Hermant, aki tagja a korosztályos válogatott keretnek a serdülő és kadét országos bajnokságokon szerzett érmeiért, de Gaál Vilmos, Balogh István, Kálóczi Richárd, Hajnal László is letette névjegyét a diákolimpiai versenyeken dobogós és pontszerző helyezéseivel.

Az értékelés után aztán a birkózók nagy családja győztesen vívta meg csatáját a hatalmas bográcsban gőzölgő babgulyással is, de aki nem kedvelte a hagyományos ízeket, az malomkeréknyi pizzákkal hadakozott.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 24., 17:59
Számos médium közölte a gyászhírt, a Kossuth Rádió adását megszakítva tájékoztatott olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunk halálhíréről. Még >>>
2022. 01. 24., 17:35
Kedden, szerdán és csütörtökön gallyazási munkálatok miatt körültekintőbben kell közlekedni. Még >>>
2022. 01. 24., 09:36
A két egyesület az új polgárőr autókat a Magyar Falu Program Falusi Civil Alapjának pályázati forrásából szerezte be. Még >>>
2022. 01. 24., 09:02
A másik vendéget lopta meg a delikvens, sőt, a keresztelési ajándékát is visszalopta. Még >>>
2022. 01. 23., 19:10
Ma egész délután zajlottak a baráti meccsek az EMIKA koripályán! Még >>>
2022. 01. 23., 18:29
Élhetőbb város kialakításához hozzátartozik, hogy jó nemzetközi kapcsolatokat ápoljunk olyan partnerekkel, akik a térségünkben jelen vannak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés