2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Újra várja a gyermekeket a Csokonai Óvoda – Vége a tíznapos karanténnak

Újra várja a gyermekeket a Csokonai Óvoda – Vége a tíznapos karanténnak
Illés György Cinó  |  2020. 11. 28., 17:58

Hétfőtől újra várja a gyermekeket a Csokonai utcai óvoda – írta szombat sete a Facebook-oldalán dr. Filvig Géza polgármester. Az ott nevelkedő gyermekek szüleihez címzett nyílt levelét az alábbiakban tesszük közzé. (kiemelések: KALOhírek)

Tisztelt Csokonai Utcai Ovis Szülők!

ELŐSZÖR IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDEN KEDVES SZÜLŐNEK ÉS GYERMEKNEK, HOGY TÜRELMESEN ÉS FEGYELMEZETTEN VISELTÉK A KÖTELEZŐ KARANTÉN IDŐSZAKÁT!

A felnőttek számára sem egyszerű, hiszen ki kell lépni a megszokott rutinból és komfortzónából, így az apróságoknak sem szokványos, hogy tíz napra kizökkennek a rendes hétköznapokból! A járvány és a kisgyermekekkel otthon töltött karantén plusz feladatot rótt a szülőkre is, de bízom benne, hogy a helyzet pozitívabb oldalát tekintve, egészségben és sok játékkal telt otthon az óvodai kényszerpihenő.

JÓ HÍR, HOGY HÉTFŐTŐL ÚJRA MEGNYITJA KAPUIT A CSOKONAI UTCAI ÓVODA!

A csoportok teljesen izolálva lesznek egymástól

A gyermekek csak közvetlenül a saját közösségükbe léphetnek majd be a csoportszobák udvari bejárata felől, egyéb közösségi terekben nem lesznek más csoportokkal, így például étkezésük is saját termükben lesz megoldott.

Bízom benne, hogy az óvoda munkatársai által gondosan betartott higiéniai szabályoknak és óvintézkedéseknek köszönhetően mind a gyermekeket, mind a dolgozókat elkerüli a járvány és a mostani bezáráshoz hasonló intézkedésre többet nem lesz szükség!

JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK! VIGYÁZZUNK MAGUNKRA! VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

 
Amint korébban portlálunkon is megítuk, az óvoda egy dolgozója kapta el a koronavírus-fertőzést, ami miatt az összes növendék és a kollektíva többi taja is kontaktszemélynek számított a vonatkozó protokoll szerint, ezért kellett tíz napra karanténba vonulniuk.
Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés