2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Motoros Mikulás Gurulás immár nyolcadszor – még várják a játékadományokat a szervezők

 Motoros Mikulás Gurulás immár nyolcadszor – még várják a játékadományokat a szervezők
2021. 12. 03., 14:11

December 5-én, 16 órakor újból járgányra szállnak a Motoros Mikulások, és körbejárva a várost, ajándékokat osztogatnak a kicsiknek. December 6-án pedig, hagyományok szerint a Viola utcai óvodásokat látogatják meg, akiknek adományokból összegyűjtött játékokat visznek.

Aki már egyszer részt vett a korábbi évek hasonló alkalmain, az tudhatja, hogy milyen nagy élmény ez mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. A részletekről Pusztai Józsefet, a program főszervezőjét kérdeztük.

December 5-én, vasárnap, délután négy órától indulunk el az Old Motors Pub elől. Körbegurulunk a városon, és a sétálóutcába, az adventi gyertyagyújtásra meg is érkezünk. Felállítjuk a motorokat a város karácsonyfája mellé, és szaloncukrokat, csokoládé mikulásokat osztunk szét bukósisakból a gyerekeknek. Figyeljük az időjárás előrejelzését, és ha száraz, hideg idő lesz, akkor a tervek szerint nagyon sokan leszünk. Ígéretet kaptunk, hogy 10 járművel, például Dunaújvárosból jönnek le hozzánk az ottani motoros barátaink."– mondta el Pusztai József.


A szervezők ez alkalomból újból adománygyűjtő akciót hirdettek. A Facebookon olvasható a felhívásuk szerint jó állapotú, tiszta játékokat szeretnének továbbítani Mikulás napján a rászoruló gyerekek számára. Az eseménynek önálló közösségi médiás oldalt is létrehoztak.

A megunt plüss és társasjátékokat az Old Motors Pubban lehet leadni. Azokat december 6-án, délelőtt motorokkal visszük ki a Viola utcai óvodába. Mikor legutoljára ott jártunk, akkor is annyira meglepődtek a kicsik és a nevelők, és olyan jó volt látni az örömöt a szemükben, hogy egyértelmű volt számunkra, hogy idén is meglátogatjuk őket."– mondta a szervező.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 24., 17:59
Számos médium közölte a gyászhírt, a Kossuth Rádió adását megszakítva tájékoztatott olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunk halálhíréről. Még >>>
2022. 01. 24., 17:35
Kedden, szerdán és csütörtökön gallyazási munkálatok miatt körültekintőbben kell közlekedni. Még >>>
2022. 01. 24., 09:36
A két egyesület az új polgárőr autókat a Magyar Falu Program Falusi Civil Alapjának pályázati forrásából szerezte be. Még >>>
2022. 01. 24., 09:02
A másik vendéget lopta meg a delikvens, sőt, a keresztelési ajándékát is visszalopta. Még >>>
2022. 01. 23., 19:10
Ma egész délután zajlottak a baráti meccsek az EMIKA koripályán! Még >>>
2022. 01. 23., 18:29
Élhetőbb város kialakításához hozzátartozik, hogy jó nemzetközi kapcsolatokat ápoljunk olyan partnerekkel, akik a térségünkben jelen vannak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés