2022. 06. 30. csütörtök
Pál
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

A Kalocsa Jövőjéért Egyesület szívügye a szépkorúak megbecsülése – Remek programok az idősek világnapjára

Illés György Cinó  |  2021. 09. 30., 12:29

Október 1-én, pénteken a kalocsai színházban egészségügyi szűréssel, hagyományőrző műsorral, Korda György és Balázs Klári életműkoncertjével kedveskedik a szépkorúaknak a Kalocsa Jövőjéért Egyesület az idősek világnapja alkalmából. A nagyszerű rendezvény pályázati forrásból valósul meg.

Kalocsa városa fontosnak tartja az idősek megbecsülését és mindez a Kalocsa Jövőjéért Egyesület hitvallásával is egybeesik.

Dr. Grabarits István, a Kalocsa Jövőjéért Egyesület elnöke portálunknak elmondta, az egyesület célja többek közt a helyi közösségek életminőségének, egészségügyi helyzetének a javítása, kulturális - és sportéletének fejlesztése. Természetesen nem feledkeznek meg a város szépkorúiról sem.

Már hagyománnyal bíró, idősek világnapja alkalmából megtartott rendezvényei iránt egyre többen érdeklődnek – mondta el munkatársunknak az egyesületi elnök, hozzátéve, hogy azt igyekeznek is évről évre színes, és ha lehet, mind gazdagabb programokkal megtölteni.
E pénteken, október 1-én sem lesz ez másként, amint már arra portálunk is jó idejében fölhívta a figyelmet.

Délelőtt 11 órától, a Városi Színházba várja egyesületünk a város szépkorú lakosait. Az előtérben egészségügyi tanácsadáson és szűrésen vehetnek részt az érdeklődők, meghívott szakemberek lesznek segítségükre, hozzájuk fordulhatnak kérdéseikkel, panaszaikkal. Mint gyógyszerész, személy szerint magam is fontosnak tartom azt, hogy az orvosi rendelőn kívül is tudjanak tájékozódni a lakosok e témában.” A meghívó szerint a vendégeket a portálunkat is tájékoztató dr. Grabarits István egyesületi elnök köszönti, majd a Kalocsai Bokréta Népművészeti Egyesület előadása következik. A nap sztárvendége a Korda-házaspár lesz, akiknek az életműkoncertje előtt dr. Filvig Géza, Kalocsa város polgármestere is üdvözli majd a megjelent ünnepelteket.

Az ünnepi műsor után egy közös ebédre invitáljuk vendégeinket a volt Tiszti Klub éttermébe. Az ízletes étel elfogyasztása után, késő délutánig kötetlen beszélgetésnek ad majd helyet”– ismertette a programot az egyesületi elnök.A SZERVEZŐK TELTHÁZRA SZÁMÍTANAK.

Amint megtudtuk, már most nagyon sokan érdeklődnek a program iránt, ezért kérik, hogy

MINDAZOK, AKIK RÉSZT KÍVÁNNAK VENNI RAJTA, IDŐBEN, LEGKÉSŐBB 11 ÓRÁRA ÉRKEZZENEK MEG A SZÍNHÁZBA, MIVEL ANNAK BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT!

A jelenlegi állapot szerint nincs védettségi igazolványhoz kötve a rendezvény, de a kihelyezett kézfertőtlenítő használata szükséges lesz.

AKI BETEGNEK ÉRZI MAGÁT, VAGY TESTHŐMÉRSÉKLETE MEGEMELKEDETT, AZ MOST INKÁBB MARADJON OTTHON

– kérik a szervezők.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.
2022-06-22 11:02:07
Különleges programokkal és meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat a Viski Károly Múzeumban, a Nicolas Schöffer Gyűjteményben és a Kalocsai Képtárban.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK