2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A nemzetgazdasági minisztertől vett át elismerést az Anda Present

2016. 11. 02., 18:58

A gazdaság versenyképességének további javításához elengedhetetlen a bérfelzárkóztatás, a munkaerő-megtartás és a hatékonyság növelése – jelentette ki Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor.

A nemzetgazdasági miniszter az elmúlt hat év eredményeit értékelve úgy fogalmazott: a mennyiségi elvet fel kell váltania a minőségre való törekvésnek.
A magyar gazdaságnak szüksége van azokra a vállalatokra, amelyek eredményesen vehetnek részt abban a világméretű versenyben, amit az egyre gyorsabban kibontakozó negyedik ipari forradalom jelent – hangsúlyozta a miniszter.

A „Díj a sikeres vállalkozásokért” elismerés célja, hogy díjazza, ismertté tegye és ösztönözze azokat a Magyarországon működő gazdasági társaságokat, kis- és középvállalkozásokat és induló cégeket, amelyek hozzájárulnak hazánk gazdaságának növekedéséhez, és például szolgálnak sikeres vállalkozások megvalósításához.

A díj a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezésére és szervezésében 2013. augusztusától kezdődően három kategóriában, havonta kerül átadásra, „A hónap beruházója”, „A hónap kis- és középvállalkozása”, illetve „A hónap induló vállalkozása” címmel.

A díjazottakat köszöntő ünnepségen a tárcavezető ezúttal hat, a 2016. szeptemberi és októberi legjobbjainak jelentős teljesítményét méltatta.

A hónap beruházója elismerésben a Hajdu Cégcsoport és a Bourns Alkatrészgyártó Kft. részesült. A hónap két startup vállalata a Zirci Apátsági Manufaktúra Kft. és az Aluinvent Zrt. lett.

A hónap kis- és közepes vállalata díjat a Ferzol Lemezmegmunkáló Kft. és

az Anda Present Kft. vezetői vehették át.

Az 1995-ben alapított Anda Present Kft fő profilja a promóciós termékek gyártása és forgalmazása.
A magyar tulajdonú családi vállalkozás az európai promóciós szakma meghatározó szereplője: ma már öt országban több mint 200 alkalmazottat foglalkoztat cégcsoport szinten.
Árbevételének 80 százalékát exporttevékenységéből nyeri, termékeit a világ több mint 50 országába importálja. Jelenleg vidéki telephelyén, Kalocsán 300 millió forintos beruházás keretében fejleszti gyártó kapacitását, hogy a folyamatosan növekvő piaci igényeknek megfeleljen.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés