2023. 09. 24.
Gellért, Mercédesz
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Bács-Kiskun megyében is agrárkoordinációs munkacsoport segíti a gazdálkodókat és az élelmiszeripart

Bács-Kiskun megyében is agrárkoordinációs munkacsoport segíti a gazdálkodókat és az élelmiszeripart
2020. 04. 07., 09:21

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) minden megyében Megyei Agrárkoordinációs Munkacsoportot hoz létre – a gazdálkodók, az élelmiszer-előállítók és -feldolgozók, valamint az őket kiszolgáló beszállítók, szolgáltatók és a kereskedelem operatív együttműködést támogatandó.

A munkacsoport révén segíteni kívánnak annak biztosításában, hogy közel 40 ezer Bács-Kiskun megyei tagjának az esetlegesen felmerülő problémáira minél gyorsabban megoldások szülessenek mind helyi, mind országos szinten.

A munkacsoport megtárgyalja a kamarai tagságtól beérkező észrevételeket, és azokkal kapcsolatban javaslatokat fogalmaznak meg. Nyomon követi a piaci folyamatokat, felméri az esetleges beszerzési és értékesítési problémákat és lehetőségeket, tájékoztatást nyújt azok kapcsán az érintetteknek.

A munkacsoport a gazdálkodók segítségét kéri az együtt gondolkodásban, annak érdekében, hogy az ágazat szereplői talpon tudjanak maradni a jelenlegi járványügyi helyzetben is.  Kérik, hogy a felmerülő problémákat juttassák el részükre, valamint ötleteiket, megoldási javaslataikat, amennyiben van, szintén küldjék meg.

A munkacsoport tevékenységéről az alábbi weboldalon kíván majd beszámolni, melyet a beérkező információk alapján folyamatosan frissítenek. Ugyan itt kerül majd kialakításra egy hirdető felület, ahol értékesítésre szánt termékeiket, esetlegesen a házhoz szállítás lehetőségét, vagy épp munkaerő igényüket is megjelentethetik.

Észrevételeiket a fenti weboldalon keresztül, vagy az agrarkoordinacio@gmail.com címen küldhetik meg a munkacsoport részére.

A kamara a tagjai által felé jelzett megoldandó problémákat folyamatosan jelzi az operatív törzs, a szakminisztérium valamint a gazdaság újraindításáért felelős akciócsoport felé.

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzettel kapcsolatban folyamatosan frissülő információk a NAK internetes portálján is elérhetők.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 22., 11:40
Érdemes volt kilátogatni szeptember első szombatján a kalocsai reptérre, ahol látványos tűzijátékkal nyíló esti futás, repülési lehetőség és ingyenes egészségügyi vizsgálatok is várták az érdeklődőket az Aero Club Foktő-Kalocsa rendezvényén.
2023. 09. 22., 11:35
Roma zenei előadókkal, népviseleti és néptáncbemutatóval várják az érdeklődőket!
2023-09-18 14:13:38
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 24., 16:11
A javaslat szerint jövő év márciusától ismét nő az érintetti kör, pontosan 83889 egészségügyi szakdolgozó bére, de már differenciáltan. Még >>>
2023. 09. 23., 20:04
A Zöldfa utcai óvodában péntek délelőtt tartották a díjátadót. Még >>>
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK