2022. 01. 21. péntek
Ágnes
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Bíró Ica is támogatja a hazai sikertörténetet – Kalocsán készül(t) a Gyöngy reklámfilmje

2016. 08. 06., 20:32

Csütörtökön nagy volt a sürgés-forgás annak a kertvárosi háznak az udvarán, amelyet a Gyöngy üdítőt forgalmazó kalocsai csapat kiszemelt rövidesen bemutatandó országos reklámfilmjének forgatási helyszínéül. Címszavakban: bikinik, napbarnított formás idomok, nyár, és Gyöngy narancs – velük mind-mind találkozhat majd a kisfilmben!

Bár az egész napos forgatás – érthető okokból – a nyilvánosság teljes kizárása mellett folyt, az összepakoláskor és a „levezető beszélgetések” alkalmával volt szerencsénk elcsípni egy-egy infó-foszlányt arra vonatkozóan, milyen is lesz a városunkban felvett marketing-anyag.

A medence partján hűsölő, vagy éppen napozó lányok között feltűnt a hazai sportéletből jól ismert Vass Dóra ritmikus gimnasztika-tehetség és többszörös bajnok, aki a Gyöngy üdítő korábbi poszterlánya, a ma is irigylésre méltó formában tündöklő Bíró Ica oldalán tűnik fel a „kötelező nyári viseletben”. Adott volt tehát minden, ami egy hangulatos, megkapó reklámfilmhez kell, a profi stábról nem is beszélve.

Bár Dórit, elmondása szerint ilyen kontextusban kissé feszélyezte a kamera, mondván, szerepelt ő már reklámban, de az mindig komolyabb kihívás, mint sportról beszélgetni, vagy éppen abból bemutatót tartani, a nap végére feloldódott és élvezte a helyzetet, akárcsak Bíró Ica.

A fitnesz-királynő szó szerint ragyogott, amikor kollegánkhoz lépett, pedig minden bizonnyal jó pár munkaórát tudhatott maga mögött.

Szuperlatívuszokban mesélt arról, hogy megszerette a kalocsai Yellowmill Cider Hungary Zrt. csapatát, és büszkén újságolta, hogy a most felvett reklámfilm nem az utolsó közös munkájuk volt. Vállalta ugyanis, hogy a háziasszonya lesz a Gyöngy fontosabb rendezvényeinek és azt is, hogy a nevét az arcát adja annak népszerűsítéséhez.

– Ez a termék jobb, mint az eredeti volt! Arról nem is beszélve, hogy egy igazi hazai sikertörténet lehet a Gyöngy újraélesztése. Örülök, hogy ebben magam is részt vehetek – nyilatkozta a helyszínen Bíró Ica, majd szaladt tovább a forgatást követő stúdió-utómunkálatok helyszínére.

Ugyancsak sikerült néhány szóra elcsípnünk a termékgyártó cég ügyvezető igazgatóját, Salamon Józsefet, aki elárulta, hogy komoly feltétele volt annak, hogy Bíró Icát megnyerjék. Termékmintát és részletes leírást kellett ugyanis küldeniük, listázva az összetevők arányát és minőségét – ezért is érzi megtiszteltetésnek, és tölti el örömmel a tudat, hogy a sport-lady rábólintott a közös munkára.

Hogy ennek gyümölcsét mikor láthatjuk viszont, arról óvatosan fogalmazott a vezető, de annyit előrevetített, hogy ősszel tervezik a Gyöngy országos promóciós kampányát útnak indítani, amelynek egyik zászlóshajója lesz a most forgatott reklámfilm.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 21., 16:19
Ahogy azt már a kormány bejelentette, az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámai elleni védekezés érdekében február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány. Még >>>
2022. 01. 21., 12:10
Ahogy Európában is egyre több tapasztalat gyűlik össze az omikronról, Németország vezető virológusa is korrigálni látszik álláspontját. Szerinte már ki lehet jelenteni, hogy ez a variáns általában kevésbé súlyos megbetegedést okoz, mint elődei. Még >>>
2022. 01. 21., 09:57
2021 májusában a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ közreműködésével Kalocsa is csatlakozott a Digitális Jólét Programhoz, melynek célja az volt, hogy a kalocsai önkormányzat területén minél magasabb szintű okos városfejlesztések valósulhassanak meg - írja dr. Filvig Géza közösségi bejegyzésében. Még >>>
2022. 01. 21., 09:16
Várhatóan 2022. 01. 26-ig a Tomori Pál utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
Az utóbbi hat évből négyben hullott hó a világ legnagyobb sivatagában, de 2017. előtt 1979. óta nem volt ilyen. Nálunk a meteorológusok cudar hidegre figyelmeztetnek. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés