2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Mi köze a kalocsai Állami Biztosítónak az okos tévékhez?

2016. 05. 27., 09:55

Pontosan két hét múlva startol a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság. Ez az első EB, amelyen 24 csapat vesz részt, így a korábbi 31 helyett 51 (!) mérkőzést rendeznek. Még több meccs, még több izgalom, az F csoportban Magyarország! És idén még olimpiát is rendeznek… Mikor, ha nem most jönne jól az az új, ívelt képernyőjű okos TV?!

Pláne, ha nyeremény TV-ről van szó! Amit már akár egyszeri, 2000 forint feletti, a volt CIB bank helyén tavaly nyílt Hufbau-Akker műszaki szüküzlebeni vásárlással meg tudsz nyerni! 

Egyszerűnek tűnik, nemde?! Mert az is!
Mutatjuk, mit kell tenned, hogy Tiéd legyen a SAMSUNG okos TV!

  • Vásárolj a Hufbau-Akker telephelyek bármelyikén 2000 forint felett. [Az üzletek listájáért kattints ide!] 
  • Töltsd ki, és add le a nyereményszelvényt, amit a vásárlásod alkalmával kaptál!

A játékban résztvevő vásárlók között minden héten 2016-os EB-s labdát sorsolnak ki, a játék végén [2016. június 8.] pedig egy szerencsés hazaviheti a fődíjat, és SAMSUNG okos TV-jén követheti végig az idei focibajnokság izgalmait.

A nyertesek listáját folyamatosan nyomon követheted a Hufbau-Akker weboldalán [itt] és a Facebook oldalán [itt].

Élvezd az egyedülálló kényelmi funkciókat!

A Smart TV lényege, hogy a készülék nemcsak televízióként funkcionál, hanem a világhálóra csatlakoztatva megszámlálhatatlan új szolgáltatást is felkínál. Lényegében újradefiniálja a 21. századi életstílust.

A felhasználói felülettel minden számodra fontos szórakozási lehetőséget és funkciót könnyedén elérsz, például a személyre szabott, napi tennivalók listáját és a mobil és TV közötti tartalommegosztást. Utóbbival olyan funkciókat is élvezhetsz rajta, mint például az ébresztés vagy az időjárás-előrejelzés.

Egyetlen kattintással megoszthatod tartalmaid és kivetítheted mobilodról a nagyképernyőre, vagy a televíziód képét jelenítheted meg mobilodon, így a lakás egyik pontján sem kell nélkülöznöd a televíziózás élményét.

A készülék azt is megjegyzi, mit néztél legutóbb, így onnan folytathatod a lejátszást, ahol abbahagytad.

Az ívelt kialakítás által a képernyő minden pontja ideális távolságra van az emberi szemtől, így kényelmesebb a tévénézés, ráadásul a képernyő szélein nem torzulnak a színek és nem romlik a színvisszaadás. Az ívelt képernyő előnyei közé tartozik továbbá, hogy közelebbről nézve nagyobbnak látszik, mint amekkora valójában.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés