2022. 05. 21. szombat
Konstantin
: 385 Ft   : 364 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Jelentkezz a megyei kamaránál felsőoktatási duális hallgatónak! – Felhívást tett közzé a köztestület

Jelentkezz a megyei kamaránál felsőoktatási duális hallgatónak! – Felhívást tett közzé a köztestület
Zsiga Ferenc  |  2022. 01. 21., 15:22

A felsőoktatási duális képzésre tett közzé felhívást a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, ahol gazdálkodás és menedzsment alapszakra lehet jelentkezni azoknak, akik a 2022/2023-as tanévben a továbbtanulásukat a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának gazdálkodás és menedzsment alapszakán kívánják elkezdeni. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a duális képzés gyakorlati hátterét biztosíthatja majd a felvett hallgatók számára. A felhívást változatlan formában olvashatják.

Felhívás felsőoktatási duális képzésre (gazdálkodás és menedzsment alapszakon) a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál

Amennyiben továbbtanulásodat a 2022/2023-as tanévben a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának Gazdálkodás és menedzsment alapszakán tervezed, úgy a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a duális képzés gyakorlati hátterét biztosíthatja számodra!

Mit jelent a felsőoktatási duális képzés?

A felsőoktatási duális képzés a felsőoktatás és a vállalatok, vagy egyéb intézmények igényeinek összehangolásán és szoros együttműködésén alapuló gyakorlatorientált képzési forma, amely a képzésben résztvevő hallgató számára számos előnnyel jár.

A képzési programba felvételt nyert hallgatóink már az első félévtől kezdve a gazdasági köztestületben gazdagíthatják az egyetemen elsajátított elméleti tudásukat, miközben tapasztalt mentoraink támogatják szakmai fejlődésüket.

Hogyan működik a duális képzés a gyakorlatban?

Miután felvételt nyertél a duális képzési programunkba, hallgatói munkaszerződést kötünk veled, amely a képzési program teljes időszakára szól. Kijelölünk számodra egy mentort, aki a választott szakterület specialistájaként szervezi betanulásodat.

Megismerkedhetsz a kereskedelmi és iparkamarával és a választott szakterület működésével, bepillantást nyerhetsz a szakterülethez kapcsolódó egyéb területek folyamataiba is, így értékes gyakorlati tapasztalatokkal gazdagíthatod elméleti ismereteidet.

A gyakorlati foglalkozások időpontjait az egyetemi oktatási napokkal összehangolva alakítjuk ki, ezért az egyetemi szorgalmi időszak során általában heti 1- napot, míg a vizsgaidőszakban, valamint a szünetekben több időt töltesz a kamaránál.

Mit várunk el a jelentkezőktől?

 • kiemelkedő tanulmányi eredményt
 • kimagasló érdeklődést a választott szakterület iránt
 • képességet a csapatmunkára
 • jó kommunikációs és problémamegoldó készséget

Milyen szakosokat várunk?

 • NJE Gazdaságtudományi Kar Gazdálkodás és menedzsment alapszak hallgatója

Duális kapcsolattartó:

 • Név: Ördög Dóra szakképzési igazgató
 • e-mail: titkarsag@bkmkik.hu
 • telefon: 06/76/501-501

Jelentkezési feltételek:

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az alábbi dokumentumokat várja a jelentkezéshez:

 • önéletrajz,
 • motivációs levél,
 • utolsó előtti év végi és utolsó félévi tanulmányi eredmények (bizonyítványmásolat), érettségi bizonyítvány megléte esetén annak másolata,
 • amennyiben van, nyelvvizsga bizonyítvány másolata.

Jelentkezésed a fenti, scannelt dokumentumok elektronikus úton történő megküldésével teheted meg. E-mail címünk: titkarsag@bkmkik.hu

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. FEBRUÁR 14. A FELVÉTELIT 2022. MÁRCIUS 31-IG BONYOLÍTJUK LE.

- áll a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közleményében. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>
2022. 05. 20., 09:43
A sértettek nem sejtették, hogy a férfi az összes kölcsönkért pénzt azonnal szerencsejátékokra költi, kevés sikerrel: elbukott mindent. Még >>>
2022. 05. 19., 18:03
Nem maradunk idén fecskék nélkül: a kalocsai városházán már javában csinosítják, építgetik a fészkeiket. Fészkenként, évente 4-5 utód várható, de CSOK-ot - talán kellő jövedelem híján - nem igényelnek. Nézzék meg rövid videónkon, hogyan csinálják! Még >>>
2022. 05. 19., 17:47
A Kalocsai Közétkeztetési Intézmény hirdeti a pályázatot. Még >>>
2022. 05. 19., 11:02
Az agár sisakoskosbor a legkorábban nyíló és leggyakoribb orchideánk, megyénkben sokfelé találkozhatunk vele. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés