2023. 02. 01. szerda
Ignác
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Jelentkezz a megyei kamaránál felsőoktatási duális hallgatónak! – Felhívást tett közzé a köztestület

Jelentkezz a megyei kamaránál felsőoktatási duális hallgatónak! – Felhívást tett közzé a köztestület
Zsiga Ferenc  |  2022. 01. 21., 15:22

A felsőoktatási duális képzésre tett közzé felhívást a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, ahol gazdálkodás és menedzsment alapszakra lehet jelentkezni azoknak, akik a 2022/2023-as tanévben a továbbtanulásukat a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának gazdálkodás és menedzsment alapszakán kívánják elkezdeni. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a duális képzés gyakorlati hátterét biztosíthatja majd a felvett hallgatók számára. A felhívást változatlan formában olvashatják.

Felhívás felsőoktatási duális képzésre (gazdálkodás és menedzsment alapszakon) a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál

Amennyiben továbbtanulásodat a 2022/2023-as tanévben a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának Gazdálkodás és menedzsment alapszakán tervezed, úgy a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a duális képzés gyakorlati hátterét biztosíthatja számodra!

Mit jelent a felsőoktatási duális képzés?

A felsőoktatási duális képzés a felsőoktatás és a vállalatok, vagy egyéb intézmények igényeinek összehangolásán és szoros együttműködésén alapuló gyakorlatorientált képzési forma, amely a képzésben résztvevő hallgató számára számos előnnyel jár.

A képzési programba felvételt nyert hallgatóink már az első félévtől kezdve a gazdasági köztestületben gazdagíthatják az egyetemen elsajátított elméleti tudásukat, miközben tapasztalt mentoraink támogatják szakmai fejlődésüket.

Hogyan működik a duális képzés a gyakorlatban?

Miután felvételt nyertél a duális képzési programunkba, hallgatói munkaszerződést kötünk veled, amely a képzési program teljes időszakára szól. Kijelölünk számodra egy mentort, aki a választott szakterület specialistájaként szervezi betanulásodat.

Megismerkedhetsz a kereskedelmi és iparkamarával és a választott szakterület működésével, bepillantást nyerhetsz a szakterülethez kapcsolódó egyéb területek folyamataiba is, így értékes gyakorlati tapasztalatokkal gazdagíthatod elméleti ismereteidet.

A gyakorlati foglalkozások időpontjait az egyetemi oktatási napokkal összehangolva alakítjuk ki, ezért az egyetemi szorgalmi időszak során általában heti 1- napot, míg a vizsgaidőszakban, valamint a szünetekben több időt töltesz a kamaránál.

Mit várunk el a jelentkezőktől?

 • kiemelkedő tanulmányi eredményt
 • kimagasló érdeklődést a választott szakterület iránt
 • képességet a csapatmunkára
 • jó kommunikációs és problémamegoldó készséget

Milyen szakosokat várunk?

 • NJE Gazdaságtudományi Kar Gazdálkodás és menedzsment alapszak hallgatója

Duális kapcsolattartó:

 • Név: Ördög Dóra szakképzési igazgató
 • e-mail: titkarsag@bkmkik.hu
 • telefon: 06/76/501-501

Jelentkezési feltételek:

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az alábbi dokumentumokat várja a jelentkezéshez:

 • önéletrajz,
 • motivációs levél,
 • utolsó előtti év végi és utolsó félévi tanulmányi eredmények (bizonyítványmásolat), érettségi bizonyítvány megléte esetén annak másolata,
 • amennyiben van, nyelvvizsga bizonyítvány másolata.

Jelentkezésed a fenti, scannelt dokumentumok elektronikus úton történő megküldésével teheted meg. E-mail címünk: titkarsag@bkmkik.hu

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. FEBRUÁR 14. A FELVÉTELIT 2022. MÁRCIUS 31-IG BONYOLÍTJUK LE.

- áll a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közleményében. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 01. 29., 08:24
Január 20-21-én iskolánkat, a Kalocsai Szent István Gimnáziumot képviseltük Kecskeméten, a Neumann János Egyetem által meghirdetett 24 órás logisztikai versenyen. Az Izsáki úti új campuson a logisztikához köthető feladatokat és egy nagy projektfeladatot kellett teljesítenie πz2a nevű csapatunknak, melynek tagjai: Molnár Fruzsina, Rideg Árpád, Vida Zolta - tudtuk meg a portálunknak küldött beszámolóból.
2023. 01. 27., 12:27
A Kamarateremben Cseh Tamás dalait adta elő Papp Róbert, Kalocsa díszpolgára, valamint fia, ifjabb Papp Róbert. Az énekes-gitáros zenéjének egy parafrázisához Papp Róbert dalához Berta-Somogy Lajos írta a dalszöveget, aki prózai szövegek felolvasásával idézte meg Cseh Tamás kivételes egyéniségét.
2023. 01. 26., 08:05
November végén hirdettek nyílt pályázatot a Kossuth Lajos utca 16-18. szám alatti egykori kollégium épületére. A pályázat érvényes ajánlat nélkül zárult. Nem maradtunk le a vásárról. Hasonlóképp sikertelen volt egy Csokonai utcai lakóingatlan értékesítésére kiírt pályázat, amelyet szintén ismét kiírnak.
2023-01-25 16:31:00
A Kalocsa környékén élő képzőművészek több éves hagyományt követve megrendezett tárlathoz ezúttal a Dunatáj Fotókör kiállításra is kapcsolódott. A megnyitón közreműködött és köszöntőt mondott Lakatos György fagottművész, városunk díszpolgára. A kiállítást megnyitotta Budai Viktória művészettörténész, a Schöffer Gyűjtemény vezetője.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 01., 13:27
A tegnapi, házon belüli egyeztetések után ma az intézmények vezetőivel egyeztetnek a Polgármesteri Hivatalban. Még >>>
2023. 02. 01., 08:45
Tíz hónapostól 3 évesig jöhetnek szóba az egészséges kutyusok. Gazdáik február 17-éig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a vásárra. Még >>>
2023. 01. 31., 09:09
A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki egy vita során olyan súlyosan bántalmazta a nehezen mozgó, leromlott egészségi állapotú feleségét, hogy 11 bordája eltört. Még >>>
2023. 01. 30., 14:56
Így alakult a Duna és a Tisza vízállása hétfőre a hydroinfo.hu adatai alapján. Még >>>
2023. 01. 30., 10:35
A szívroham és a stroke valószínűsége 40 és 50 százalékkal alacsonyabb volt azok körében, akik ennyit gyalogoltak. Még >>>
2023. 01. 29., 17:35
Minden olyan rövid időn belül történt, hogy a két pilótának esélye sem volt a katapultálás folyamatának beindítására. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK