2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Jótékonysági estéllyel kezdődik a báli szezon

Borbély-Juhász Ágnes  |  2016. 01. 05., 20:52

Január 9-én kezdetét veszi városunkban a báli szezon. Az önkormányzat Kulturális, Oktatási és Szociális Bizottsága az idős fogyatékkal élő polgártársaink, a szociális otthonokban élők életminőségének és életkörülményeinek, illetve az őket gondozó ápolók munkakörülményeinek javítására szervez rendezvényt. Csütörtökig még lehet jelentkezni!

A jótékonysági bál létszáma szépen alakul, már most biztos, hogy több mint száz résztvevője lesz a szezonkezdő rendezvénynek. A végső létszám csütörtökig még alakulhat, addig lehet jegyeket váltani. A szervező biztosság elnöke, Bolvári Ferdinánd a 30/215-6184-es telefonszámon várja a jelentkezőket, de akiknek kézenfekvőbb, az Önkormányzat Ügyfélszolgálati Irodáját is felkereshetik jegyvásárlás végett.

A tombola nyeremények is gyülekeznek, jelen állás szerint egy nagyvonalú felajánlásnak köszönhetően

ausztriai hosszú hétvége lehet a sorsolás fődíja,

tudta meg portálunk Bolvári Ferdinándtól. De mivel felajánlásokat jelenleg is lehet tenni, ez még alakulhat.

A szervező képviselő ezúton is felhívta Kedves Olvasóink figyelmét, hogy

a vendégváráshoz készséggel fogadnának egy-egy tálca házi pogácsát.

Aki szívesen készítené el erre az alkalomra jól bevált receptjén, ugyancsak őt keresheti.

Január 9-én, szombaton tehát jótékonysági bál a Katolikus iskola aulájában!

A nemes ügy ezúttal fogyatékkal élő, idős, rászoruló polgártársaink életkörülményeinek, valamint ápolóik munkakörülményeinek javítása.

A szociális bizottság Norvégiában fölöslegessé vált, de nagyon jó minőségű és újszerű állapotú kórházi berendezéseket szerezhet be a bál szervezéséből, illetve a hozzá kapcsolódó adományokból összegyűlt összeg fölhasználásával. 

A rendezvény fővédnöke dr. Bábel Balázs érsek, védnökei Font Sándor országgyűlési képviselő és dr. Bálint József Kalocsa polgármestere. A jó hangulatról a Koktél zenekar gondoskodik majd.


Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés