2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsai lány lehet az ország szépe - Szabó Csillag legjobb 20-ban a Miss World versenyen

Mayerné Répási Adrienn  |  2018. 06. 20., 15:34

Szabó Csillag a Miss World döntőjében képviselheti a kalocsai értékeket, szépséget.

Bemutatták Budapesten az idei Magyarország Szépe verseny húsz döntősét. Közülük választják majd ki Magyarország szépét

a Miss World világverseny hazai döntőjében, július 8-án.

A verseny döntőjét a Duna Televízió és Duna World csatorna élőben sugározza, a műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Németh Gábor Fotó

Egy kalocsai lány, Szabó Csillag is bekerült a kiválasztott 20 lányba, így lesz kinek szurkolnunk. Csillag már korábban is bizonyított szépségével, természetességével. Nagy esélyes a győzelemre is.

Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. tulajdonosa sajtótájékoztatón elmondta, hogy ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhet a felkészítő táborba Visegrádra, ami június 24-én indul. Ott a versenyzők két héten át különféle házi versenyeken méretik meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak tizenhatan versengenek a koronáért. Hangsúlyozta, hogy

a leendő szépségkirálynőnek nemcsak szépnek, hanem talpraesettnek, céltudatosnak, barátságosnak, alázatosnak és kommunikatívnak kell lennie,

hiszen csak így van esélye a világdöntőn kitűnnie a többi versenyző közül. Kiemelte, hogy a Miss World verseny egyik legfontosabb missziója a társadalmi felelősségvállalásra való figyelemfelhívás, a leendő győztesnek a világdöntőn is képviselnie kell az általa felkarolt jótékonysági kezdeményezést. Ezért a felkészítő táborban a Miss Charity alversenyen a jelöltek egyenként prezentálják a jótékonysági projektjüket, majd egymásra voksolva választják ki a legszimpatikusabb kezdeményezést.

Kovács Kokó István műsorvezető elmondta, hogy a nagyszabású élő gálaműsorban, négy körben négy különböző öltözékben vonulnak végig a kifutón a döntősök. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatják a lányokat, majd ezt követi az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában lépnek színpadra a versenyzők, utóbbi két kollekciót Bélavári Zita tervezi. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány fog kiesni. Az adásban sztárfellépők gondoskodnak a nézők szórakoztatásáról - tette hozzá.

Külön felhívták a figyelmet arra, hogy a döntő előtt egy nappal,

július 7-én láthatják a nézők a Királynő útja című összeállítást,

amely többek között a lányok felkészüléséről árul majd el kulisszatitkokat.

Ebben a félórás programban fog elindulni a közönségszavazás - hangsúlyozta a műsorvezető.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Vivien Borzi Photography

Portálunk kifaggata Csillagot is a közelgő versenyről.

- Mennyiben más a Miss World, mint az előző versenyeid?

- A Miss World Hungary több szempontból is teljesen más. A verseny tábora 2 hétig fog tartani. A többi verseny maximum egy hétig zajlott. A Magyarország Szépét élőben fogja közvetíteni a TV, ezért sokkal több hangsúly kerül a showra, mint korábbi versenyeimnél. A versenyzők száma 20, ami elég nagy létszámot jelent hazai viszonylatban. Természetesen a világversenyen ez 60-100 közé tehető.

- Hogyan zajlik a felkészülésed?

- Főként szigorú edzéssel és diétával, amelyek sok koncentrációt, nagy odafigyelést igényelnek. Minden egyes étkezésem összetevőit gondosan megválogatom, és napi két alakommal edzek. A versenyre vinnünk kell egy talent produkciót is, amelyet a Miss Talent alversenyen mutatunk be. A műsor, amellyel készülök, egyelőre titok, de nagyot fog szólni! 

- Van, akivel már ismerősök vagytok az előző szériából? Vagy olyan, akivel közeli barátságot kötöttetek már most? 

- Berger Kittivel volt már közös fotózásunk, ezért is nagyon örültem, hogy mindketten a döntőbe kerültünk. Szakálos Dórival dolgoztam korábban, így ő is ismerős volt. A többi lány nagyon kedves, már a castingon többekkel összebarátkoztam. Egy percig sem érzem magam egyedül. 

 - Milyen a mostani mezőny? Erős lesz a verseny?

 - Évek óta figyelemmel kísérem a versenyt. Évekre visszamenőleg tudom a királynők és udvarhölgyek neveit, helyezéseit. Azt gondolom, az idei év eddig a legerősebb. Ezt külsős személyek is megerősítették.

 - Szerinted kik lesznek a győztesek?

 - Van 4-5 lány, akinek azonnal odaadnám a koronát, mert nagyon szépek és intelligensek. Nehéz dolga lesz a zsűrinek! Neveket nem árulnék el, ha nem gond.

 Sok szerencsét kívánunk és szurkolunk neked Csillag!

Szabó Csillag nagyon büszke kalocsai származására, illetve nagymamájától elsajátított hímzéstudására, akinek a művei már a világ számos pontjain megjelentek.
Csillag gimnáziumi évei után a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen folytatta tanulmányait. Célkitűzései között előkelő helyen szerepel, hogy politikus legyen.
2016-ban a Miss Hungary International díjat nyerte el, amivel Tokióban képviselte hazánkat.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Vivien Borzi Photography

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés