2024. 06. 12. szerda
Villő
: 395 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Karácsonyi, szilveszteri divattippek 2020 – Mit viseljek az ünnepekkor?

Sz. Fanny  |  2020. 12. 14., 08:56

Közeledik az év vége, Téged pedig teljesen beszippantott a karácsonyi láz és eddig még azzal sem volt időd foglalkozni, hogy mit viselj karácsony estéjén vagy szilveszterkor? Nyugi, segítünk és megkönnyítjük a dolgod! Ebben a cikkben egy helyre gyűjtöttük a legszebb darabokat, amik választ adnak a legfőbb kérdésedre: Mit viseljek az ünnepekkor?

Múlt héten betekintést nyerhettetek a tél legtrendibb darabjaiba, ötleteket adtunk a vagány téli ruhadarabok viseléséhez, és még a legmelegebb divatos műszőrméket is elhoztuk Nektek. Hogy miről nem adtunk még tanácsot? A hideg idők legcsinosabb és legizgalmasabb ünnepi fazonjairól és ruháiról, valamint kiegészítőiről.

Tudjuk, hogy idén, a járványhelyzetre való tekintettel korlátaink vannak a karácsonyi és szilveszteri összejöveteleket és helyszíneket illetően. Hiszen nem mehetünk szállodába, étterembe sem szórakozóhelyekre, de otthon, szűk családi körben is lehetünk stílusosan csinosak és elegánsak.

Tévedsz, ha azt hiszed, a testhez simuló ruha csak a legvékonyabb nőknek áll jól! Éppen ellenkezőleg!

Gondolj csak bele, mekkora önbizalmat sugároz az, ha meg mered mutatni a csinos alakodat.

Mutatok néhány előnyt, amit egy ilyen rucitól kaphatsz:

  • magabiztosabb leszel,
  • nőies megjelenést kölcsönöz,
  • megtanulod jól használni a titkos idomaidat,
  • dívaként érezheted magad.


Ez a legfontosabb ilyenkor, ne érdekeljen mások véleménye, érezd tökéletesnek magad az adott ruhában. Légy mindig magabiztos! –És ekkor ezt sugárzod a külvilág felé, így mások is felfigyelnek rád.


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny

 

Válassz egy kényelmes anyagot!

A kötött, bordázott vagy a viszkózból készült ruhákkal nem lőhetsz mellé a hűvösebb időkben sem. Jól szellőznek és melegen tartanak, ráadásul nem kell benne feszengened sem, hiszen puhán ölelnek körbe.

A jó hírünk az, hogy az ünnepek alatt sem kell lemondanod róluk, hiszen egy kis kiegészítővel egyből alkalmivá varázsolhatod ezeket.

Viselj akár egy piros egyszerű „basic” kötött tunikát egy fekete vastag övvel, egy fekete hosszúszárú csizmával, az is teljesen tökéletes tud lenni egy karácsonyi ebédhez vagy vacsorához.

Hord övvel!

Egy testhez simuló, térdig vagy térd alá érő ruhát övvel is feldobhatsz. A derekadra téve pont a legkényesebb helyen lesz a segítségedre. Megtöri, és ezzel megnyújtja a derékvonaladat, ami eltereli a figyelmet a hasadról.

A különböző vastagságú övekkel más és más optikai csalódást érhetsz el. Ha egyenes derekad van, akkor válaszd a vékonyabbat, de ha szélesebb csípővel rendelkezel, akkor egy vastag öv lesz számodra megfelelő.


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny

 

Csillogj és ragyogj!

A csillogós ruhák az ünnepek elmaradhatatlan kellékei. A 80-as évek őrült és pörgős diszkó korszakának divatját karácsony estéjén és szilveszter éjszakáján is bevetheted, hiszen az egyiken a családoddal, a másikon pedig úgyis a barátaiddal ünnepelsz. Így attól nem kell félned, hogy ugyanabban látnak majd az emberek. Egy csillogós, flitteres vagy strasszos ruhával megmutathatod a benned rejlő vadócot és nem kell tartanod attól sem, hogy mások azt hiszik, hogy egy diszkó gömb vagy. NEM, mert ezek az ünnepek a csillogásról és a merészebb ruhákról szólnak.

Hidd csak el! Az ünnepek alatt az extra csillogás teljesen megengedett! 


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny


Kötött ruha

A hideg téli időkben mindenkinek szüksége van néhány kötött darabra. Ha valami visszafogottabb stílusban keresgélsz, akkor ezt a díszgombos ruhát ajánlanám neked és hidd el, ha felteszel hozzá egy nyakláncot vagy akár egy övet, azzal sem fogsz túllőni a célon. 


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny


Itt a piros, hol a piros

A piros a karácsony színe. El tudsz képzelni olyan ünnepet, ahonnan a piros hiányzik? Ha ez a kedvenc színed és imádod viselni, akkor bátran öltözz pirosba karácsonykor is. Ez a szín minden évben a karácsony slágere! 


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny

 

Karácsonykor sem feledkezhetünk meg a maszk viseléséről, de ugyanakkor az ünnepek alatt is viselhetünk szexin dögös maszkokat.


Forrás: Sz. Fanny


Forrás: Sz. Fanny

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-06 17:41:11
„Ne bízzuk Kalocsát Bolvári-féle politikai szélkakasokra!” – a DK-közeli Ezalényeg.hu portál ezzel a címmel közölt cikkében rántja le a keresztvizet a Békés Kalocsáért Egyesületről, személyében is támadva a szervezet vezetőjét, Bolvári Ferdinánd polgármesterjelöltet. A cikk alatt kőkemény kommentháború zajlik. Haditudósítónk a helyszínről jelentkezik!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>
2024. 06. 07., 09:32
Egy polgárőr kiszúrta, a rendőrök felderítették: a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie egy 36 éves kalocsai és 28 éves bátyai lakosnak – közli a Police.hu. Még >>>
2024. 06. 05., 16:22
„Hogy nem tudtak volna közéjük dobni egy bombát!!!!” – Hogy kik közé? Ugye, nem ezen fog múlni az ilyen hozzászólás megítélése?! Még >>>
2024. 06. 05., 11:01
Avagy: kis hírünk a nagyvilágban... FRISSÍTVE! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK