2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Kovács Kitti a modellkarrier küszöbén? – Videóinterjú a Miss Balaton szépségversenyről és a folytatásról

Tóth Barna  |  2018. 08. 10., 09:09

Korábban már több ízben írtunk Kovács Kittiről, aki az idei Miss Balaton Szépségversenyen megállíthatatlanul menetelt előre, egészen a döntőig. Bekerült a TOP12-be, így volt kiért és miért végig szorítanunk, különösen az augusztus elején rendezett verseny során. A fiatal kalocsai lány, végig állta a sarat, és magabiztosan vette az akadályokat a megmérettetés folyamán. Az első háromba ugyan nem sikerült bekerülnie, mégis megannyi tapasztalattal és élménnyel gazdagodott. A verseny végével lezárult egy fejezet az életében, ám mindez egyben új lehetőségeket is nyitott számára. A szépségversenyről és a folytatásról kollégánknak adott interjújában beszélt részletesen.

A Miss Balaton Szépségverseny célja, hogy bemutassa a nyár legszebb hölgyeit és kiválassza közülük a „Magyar Tenger” királynőjét.

Az idei megmérettetésen egy kalocsai lányért, Kovács Kittiért is szoríthatunk, aki lépésről lépésre, szinte megállíthatatlanul menetelt a versenyen, egészen annak döntőjéig.


Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Kovács Kittiért az elmúlt hétvégén, vagyis augusztus 4-én szoríthattunk csak igazán, hiszen ekkor rendezték meg a Miss Balaton Szépségverseny döntőjét Balatonfüreden. A kalocsai lány jó eséllyel pályázott a „Magyar Tenger” királynője címért, ám ismét az élet írta a forgatókönyvet, a legjobb háromba sajnos nem sikerült bekerülnie. Mégsincs elkeseredve, a döntést jogosnak tartja, hiszen a verseny során, ahogyan fogalmazott, apróbb hibákat vétett. Mindettől eltekintve nagyon szép teljesítmény volt mindaz, amit Kittitől láthattunk.

A KerekPerec képzeletbeli kifutóján ezúttal Kovács Kitti, a Miss Balaton szépségverseny döntőse „sétált végig”, aki egy teljesen új oldaláról mutatta meg magát. A videó visszaadja: a szépség mellé humorérzék és jobbnál jobb sztorik is párosulnak.
bővebben ...

Olvasóink most a kulisszák mögé is betekintést nyerhetnek, hiszen a rivaldafény és a csillogás mögött sok-sok munkát is be kell fektetni a versenyzőknek egy ilyen nívós megmérettetés során.


Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A verseny végével lezárult az életében egy időszak, azonban mindez egyben új fejezetet is nyitott Kitti életében.

Az alábbi videóban Kovács Kitti, Tóth Barna kollégánknak beszélt kendőzetlenül terveiről, a folytatásról, illetve arról is, hogy új lehetőségek nyílnak előtte a versenynek köszönhetően.


A kalocsai szépség arra is kitért, hogy a Miss Balaton stábjával folytatott közös munka koránt sem ért véget, sőt… most kezdődik csak igazán!

Gratulálunk Kittinek a Miss Balaton Szépségversenyen elért eredményeiért és teljesítményeiért, és külön köszönet, hogy itt is öregbítette városunk jó hírét!

Abban is biztosak vagyunk, hogy hamarosan hallunk még Kittiről, hiszen az élet írja a történetet, annak pedig itt biztosan nincs vége!


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 09., 15:25
Dr. Magóné Tóth Gyöngyi már korábban bejelentette polgármesteri ambícióit, mint a DK által támogatott jelölt. Hétfő délután hét további képviselőjelölttel együtt a Népművészeti Háznál tartottak sajtótájékoztatót a június 9-ei helyhatósági választásokra való felkészülésükről.
2024-04-07 13:47:00
A kampány célja kettős: nők számára hasznos eszközökből és intim higiéniás termékekből ajándékcsomagot összeállítani egy női táskában, melyet Pécsi Vivien a Szociális Bizottság, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal karöltve ad át rászoruló lányoknak és nőknek, továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy Magyarországon, így Kalocsán is rengeteg olyan nő él, akik számára gondot okoz beszerezni az alapvető női higiéniás termékeket.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>
2024. 04. 12., 17:28
Mostmár akik a piacra mennek, azok tapasztalhatják a változást. Még >>>
2024. 04. 09., 12:52
A mester a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja lett, székfoglalóját a Pesti Vigadó Makovecz-termében tartotta meg. Még >>>
2024. 04. 08., 08:05
24 fok körüli nyárias meleg valószínű. Még >>>
2024. 04. 07., 13:51
A biztonsági övet nem használó utas maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett. Még >>>
2024. 04. 05., 11:42
A NAV munkatársai vásároltak két aranygyűrűt, melyeket az eladó lakásán vettek át, majd felfedték kilétüket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK