2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kovács Kitti a modellkarrier küszöbén? – Videóinterjú a Miss Balaton szépségversenyről és a folytatásról

Tóth Barna  |  2018. 08. 10., 09:09

Korábban már több ízben írtunk Kovács Kittiről, aki az idei Miss Balaton Szépségversenyen megállíthatatlanul menetelt előre, egészen a döntőig. Bekerült a TOP12-be, így volt kiért és miért végig szorítanunk, különösen az augusztus elején rendezett verseny során. A fiatal kalocsai lány, végig állta a sarat, és magabiztosan vette az akadályokat a megmérettetés folyamán. Az első háromba ugyan nem sikerült bekerülnie, mégis megannyi tapasztalattal és élménnyel gazdagodott. A verseny végével lezárult egy fejezet az életében, ám mindez egyben új lehetőségeket is nyitott számára. A szépségversenyről és a folytatásról kollégánknak adott interjújában beszélt részletesen.

A Miss Balaton Szépségverseny célja, hogy bemutassa a nyár legszebb hölgyeit és kiválassza közülük a „Magyar Tenger” királynőjét.

Az idei megmérettetésen egy kalocsai lányért, Kovács Kittiért is szoríthatunk, aki lépésről lépésre, szinte megállíthatatlanul menetelt a versenyen, egészen annak döntőjéig.


Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Kovács Kittiért az elmúlt hétvégén, vagyis augusztus 4-én szoríthattunk csak igazán, hiszen ekkor rendezték meg a Miss Balaton Szépségverseny döntőjét Balatonfüreden. A kalocsai lány jó eséllyel pályázott a „Magyar Tenger” királynője címért, ám ismét az élet írta a forgatókönyvet, a legjobb háromba sajnos nem sikerült bekerülnie. Mégsincs elkeseredve, a döntést jogosnak tartja, hiszen a verseny során, ahogyan fogalmazott, apróbb hibákat vétett. Mindettől eltekintve nagyon szép teljesítmény volt mindaz, amit Kittitől láthattunk.

A KerekPerec képzeletbeli kifutóján ezúttal Kovács Kitti, a Miss Balaton szépségverseny döntőse „sétált végig”, aki egy teljesen új oldaláról mutatta meg magát. A videó visszaadja: a szépség mellé humorérzék és jobbnál jobb sztorik is párosulnak.
bővebben ...

Olvasóink most a kulisszák mögé is betekintést nyerhetnek, hiszen a rivaldafény és a csillogás mögött sok-sok munkát is be kell fektetni a versenyzőknek egy ilyen nívós megmérettetés során.


Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A verseny végével lezárult az életében egy időszak, azonban mindez egyben új fejezetet is nyitott Kitti életében.

Az alábbi videóban Kovács Kitti, Tóth Barna kollégánknak beszélt kendőzetlenül terveiről, a folytatásról, illetve arról is, hogy új lehetőségek nyílnak előtte a versenynek köszönhetően.


A kalocsai szépség arra is kitért, hogy a Miss Balaton stábjával folytatott közös munka koránt sem ért véget, sőt… most kezdődik csak igazán!

Gratulálunk Kittinek a Miss Balaton Szépségversenyen elért eredményeiért és teljesítményeiért, és külön köszönet, hogy itt is öregbítette városunk jó hírét!

Abban is biztosak vagyunk, hogy hamarosan hallunk még Kittiről, hiszen az élet írja a történetet, annak pedig itt biztosan nincs vége!


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés