2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kovács Kittiért szurkolhatunk a szépségversenyen

2018. 06. 23., 17:21

„Kiskorom óta csodálattal néztem a szépségkirálynőket és modelleket, mindig azt éreztem, hogy szeretném meg tudni milyen ott állni, ahol ők!” - Most valóra válhat Kitti álma!

Kovács Kitti bekerült a Miss Balaton verseny végső hajrájába! Hamarosan döntő, a cél a továbbjutás! Mi szurkolunk neki nagyon!

A KALOhírek megkereste Kittit, hogy meséljen önmagáról azoknak, akik még nem ismerik, beszáljen a versenyről, a felkészülésről.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

- Mesélnél magadról kicsit nekünk?

- Egy 25 éves lány vagyok, 20 éves koromig Mélykúton laktam, és lassan 6 éve élek itt Kalocsán. A hétköznapokban egy irodában dolgozom, ahol biztosítási ügyekkel foglalkozom. Szeretek emberek között dolgozni, és számomra nagy öröm, ha segíteni tudok az ügyfeleknek! Nagyon szeretek időt eltölteni a barátaimmal és talán a sok nevetés az, ami számomra bizonyíték arra, hogy ők is szeretnek velem lenni, bár az én nevetésem néha kiveri a biztosítékot, és akkor még finoman fogalmaztam! Nagyon sok ismerősöm mondta rólam eddig azt, hogy pozitív csalódás érte őket, amikor közelebbről is megismertek. Én ennek mindig örülök, mert nekem ez egy pozitív visszacsatolás arról, hogy egy szerethető ember vagyok!

Kiskorom óta csodálattal néztem a szépségkirálynőket és modelleket, mindig is azt éreztem, hogy szeretném megtudni, milyen ott állni, ahol ők!Egyébként a hétköznapokban is megdicsérem és megnézem az utcán a szép lányokat, de számomra nagyon fontos, hogy az a lány vagy nő, aki jó adottságokkal született, és akár még tesz is a szépségért, ahhoz párosuljon egy szimpatikus kisugárzás és közvetlenség minden ember felé! Véleményem szerint egy szép nő, aki például nagyképű, sokkal nehezebben érvényesül, mint egy átlagos külsejű, de pozitív kisugárzású mosolygós lány - akár egy versenyen, akár a való életben.

Nagyon sokan szurkolnak nekem, ami elmondhatatlanul jól esik, és teljesen feltölt engem! Szeretném megragadni az alkalmat, hogy

megköszönjem a sok biztatást és dicséretet, amit kapok az ismerőseimtől, családomtól, barátoktól, és olyan emberektől is, akiket nem ismerek, de ismeretlenül is írnak egy-egy kis üzenetet, vagy odakiabálnak az utcán.

- Hogy készülsz a versenyre?

- Korábban más versenyen nem vettem részt ezen kívül, és mivel nem vagyok olyan magas, mint egy kifutó modell, ezért nem is gondolkodtam modellkedésben! A versenyre való felkészülésem úgy néz ki, hogy az étkezésre odafigyelek, tehát a cukros üdítőket most teljesen kizártam, és a fehér lisztből készült ételek fogyasztását pedig nagyon minimálisra csökkentettem, pedig nagyon szeretek enni és nagyon nehéz nemet mondani rájuk. Azért elárulom, hogy néha azt mondom magamnak, hogy ezt most megérdemlem és muszáj ennem egy sütit vagy egy csokit! Emellett próbálok nagyon sok vizet inni, ami azért elég nehéz, mert képes vagyok megfeledkezni még a minimális folyadékbevitelről is,  de most erre is tudatosan odafigyelek, és remélhetőleg meg is tartom a későbbiekben ezt az új szokást! Nagyon fontos a táplálkozás mellett, hogy kiegészítsük valamilyen edzéssel is a felkészülést, én most az otthoni tornagyakorlatok végzését választottam, de valószínűleg kombinálni fogom meg valamivel! Azért egy ilyen versenyre nem csak testben, de lélekben is fel kell készülni, ami nálam azt jelenti, hogy pozitívan gondolkodom magamról, és mielőtt elindulok, azt mondom, hogy képes vagyok rá, ezzel adva magamnak egy kis önbizalmat, hogy végigcsináljam!

- Mesélnél magáról a versenyről is?

 - A MISS BALATON egy színvonalas verseny amelyen, idén 

MÁSODSZORRA VAN LEHETŐSÉGEM RÉSZT VENNI, KORÁBBAN 2014-BEN INDULTAM ÉS AKKOR A TOP 32 LÁNY KÖZÉ JUTOTTAM be. 

Idén azért jelentkeztem újra, hogy az általam 4 éve elkövetett hibát most újult erővel kijavítsam. Sajnos nagyon izgulós vagyok, és ez anno nem segített, hanem hátráltatott, és a zsűri előtt jött ki belőlem ez sírás formájában, ami számomra akkor a verseny végét jelentette! Így utólag nem bánom kicsit sem, hogy kiestem, de idén szeretném kihozni magamból a maximumot! 

Nagyon féltem attól, hogy milyen lesz a többi lány a versenyen, de közvetlen és aranyos lányokkal voltam egy csoportban az első top 60-as válogatón. Nagyon sok szép lány van a versenyben, és mindenki segítőkész a másikkal szemben, ami pozitív! 
Magammal szemben az elvárásom a versennyel kapcsolatban az, hogy úgy tudjak kiállni a zsűri elé, hogy nincs bennem stressz, és így meg tudjam mutatni azt, valójában milyen is vagyok, mert ha valaki nagyon izgul, és nagyon arra figyel, hogy a legjobbat mutassa magából, akkor pont nem azt fog látszódni, hogy kinek milyen az egyénisége. 

A következő cél most már a döntőbe való bejutás,

ahol a top 24 lányból a zsűri kiválaszt 12/14 lányt, akik augusztus 4-én reszt vesznek az idei Miss Balaton döntőjében, és azt ezt megelőző 5 napos balatonfüredi felkészítő táborban.
A versenyt, valamint a velem kapcsolatos történéseket nyomon lehet követni az instagram oldalamon ahol @kittikovacs93 néven vagyok jelen!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés