2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Különleges szilveszter 2020 – Elő a szerencseszíneddel, a kacér és csábító ruhadarabokkal!

Sz. Fanny  |  2020. 12. 30., 08:59

Az évek elszállnak, de egy-egy szilveszter felejthetetlenné válhat, ha megadod a módját. Ehhez nem kell más, mint egy jó társaság, egy kis pezsgő, egy kis csillogás, olykor néhány facér férfiú, és ami örök, egy kacér és csábító ruhadarab.

A tűz színe mindenképpen jó választás számodra szilveszter napján, de akkor is, ha különleges alkalomra készülsz. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne hordj más színeket, a többi meleg szín is nagyon jól illik az alkalomhoz – ajánlanám a bordó, a narancssárga és a sárga árnyalatait is. Ha szeretnéd, hogy mindig veled legyen „szerencseszíned”, de nem akarsz egyhangúan öltözködni, egy-egy kiegészítővel – piros hajpánttal, csattal vagy akár egy övvel is feldobhatod az outfitted.

A pasztellszíneken kívül gyönyörű lehetsz türkizes-kékes árnyalatú színekben, ezüstszürkében, aranyban és gyöngyházszínű kisestélyiben is. Ha selyemruhát viselsz, kombinálhatod csipkével vagy szalaggal is, de akkor is nagyon szép, ha egyszerű vonalú, nem testhez simuló, viszont sejtelmesen kirajzolja a vonalaid. Szintén légies megjelenést kölcsönöz, ha ruhád szoknyarésze aszimmetrikus, könnyű és lágy redőkben omlik le.


Ha alkalmi ruháról van szó, a legtöbben előnyben részesítik a sötét színeket, így igazi jelenség lehetsz akkor is, ha fehérbe öltözöl. A csipkét ez esetben hagyd meg a menyasszonyoknak, és vastagabb anyagot se válassz, viselj inkább az előbbiekhez hasonló finom vonalú ruhát. A fehéret is kiegészítheted egy kis csillogással, hímzéssel, flitterekkel, azonban bánj velük óvatosan – hogy ne ess túlzásokba, viselj olyan kiegészítőket, melyek „megtörik a fényt”, például egy egyszerűbb, de elegáns anyagból készült pántot vagy szalagot a derekadon.

A vérbeli vamp legfontosabb ismertetőjelei a laza, de határozott stílus, és a gyilkos, de ellenállhatatlan pillantások, melyekhez testhez simuló, szexi ruha dukál. És ami idén kötelező: kivágás minden mennyiségben. Vadító lehetsz egy egészen derékig leomló nyakrésszel kialakított ruhában – ami nem csak a férfiakra nézve veszélyes, jobb, ha te is vigyázol benne a twisttel –, de egy hátrésznél mélyen kivágott ruha is szexivé és sejtelmessé teszi megjelenésed.

Legyen testhez simuló, kivágott, klasszikus vagy drámai, a kis fekete örök darab marad. Ha elegánsabb és visszafogottabb helyre mész, válassz egy szolidabb feketét, amit kiegészíthetsz szalaggal vagy csipkével is, de a pepita Marilyn Monroe stílusú nyakba kötős ruha is tökéletes.


Ha egy „erősebb” feketére vágysz, válassz olyat, ami szigorúan követi az alakodat és a dekoltázsodat, illetve a vállaidat hangsúlyozza egy mélyebb kivágás, pánt nélküli felsőrész vagy ejtett vállú ruha formájában. Az egyszerűbb fekete ruhákhoz pedig elengedhetetlenek a csillogó kiegészítők, legyenek azok magán a ruhán vagy máshol, ékszer formájában.

Ha telt és nőies formákkal vagy megáldva, akkor is viselj nyugodtan csábító ruhadarabokat, ugyanolyan szexi leszel bennük, mint cingárabb társaid. Sőt, elég néhány trükk, és a maximumot, a 100 százalékot hozhatod ki magadból.

Tény, hogy a sötétebb színek előnyösebbek számodra, de nem kell kizárólag feketét hordanod. Csábító lehetsz ezüst szürkében, méregzöldben, sötét olívában, mély tengerkékben, vörösben, és az idei év egyik legjellemzőbb divatszínében, a lilában is. Válassz lágy anyagokat, nagyon szép például egy mell alatt húzott, empire stílusú, lágy redőkben leomló ruha. De egyenesen neked találták ki a fűzőszerű felsőrészt is, különösen ha még mintája is karcsúsít, és melltől a derekad felé szűkülő vertikális formát rajzol.

Ha csípőben és popsiban vagy nagyon erős, hangsúlyozd vállaidat és dekoltázsodat kivágással. Maradhatsz a jól bevált feketénél is, viszont ha egyszerűbb vonalú, dobd fel kiegészítőkkel, csillogó motívumokkal. Utóbbiakat viszont tényleg csak kiegészítésképp használd, ugyanis a csillogó és fényes anyagok nem éppen a karcsúsító hatásukról ismertek.

Pár jó tanács, ami kedvező lehet szilveszter estéjére:

  • Az igazi kisestélyihez és koktélruhához magas sarkú, kecses cipő illik, ezért szilveszterkor még a legszexibb csizmádat is hagyd a szekrényben.
  • Legyen nálad egy kiskabát vagy boleró, hogy meg ne fázz, miután túlságosan felhevültél, majd „kivetkőztél önmagadból.”
  • Ha csillogó ruhát viselsz, a kiegészítőid legyenek visszafogottak.
  • A frizurád a szilveszteri megjelenés egyik legfontosabb kiegészítője, ezért legalább annyira figyelj rá, mint a tökéletes ruha kiválasztására.
  • És ne aggódj, bármilyen társaságba mész is, mindig lesznek, akik túlöltözöttek, és olyanok is, akik alulöltözöttek…


Remélem sikerül valamelyik ötletemet magatokévá tenni, hogy magabiztosan tündökölhessetek az év utolsó, különleges napján!

Boldog Új Évet minden kedves olvasónak, jövőre találkozunk!J

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-21 13:01:32
A Kalocsai Városi Balesetmegelőzési Bizottság első alkalommal rendezi meg a Szelidi-tó kerülő túrát, melyre nevezni a Holdfény Campingben lehet reggel 9 órától. Az utolsó túrázók 12 órakor indulnak útnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 25., 11:49
Magánszemély belföldön csak nemzeti dohányboltban szerezhet be dohánygyártmányt, azaz "snüsszt" is. Még >>>
2023. 03. 25., 08:37
Szombaton rendezik meg az idei Föld órája akciót: 20 óra 30 perctől a bolygó számos nevezetessége elsötétül egy órára. Még >>>
2023. 03. 24., 11:24
Elektromos hálózatépítési munkálatok miatt huzamosabb időre hol részlegesen, hol teljes egészében lezárnak több járdaszakaszt. Az Az időszakos korlátozások egy parkolót is érintenek. MVM Démász tájékoztatása! Még >>>
2023. 03. 24., 09:06
A két vádlottat jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett pénzmosás bűntettével, társaikat bűnpártolás és lopás bűntettével, valamint sikkasztás vétségével vádolják. Még >>>
2023. 03. 24., 08:29
Csapadékosabbra fordul az időjárás a hétvégére és lehűlés kezdődik. Még >>>
2023. 03. 23., 17:46
Tavaly kifejezetten súlyos aszály pusztított az ország mezőgazdasági területeinek 80 százalékán, melyből 1,45 millió hektárra jelentettek be aszálykárt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK