2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 616.2 Ft/l   Dízel: 625.0 Ft/l   Írjon nekünk

Különleges szilveszter 2020 – Elő a szerencseszíneddel, a kacér és csábító ruhadarabokkal!

Sz. Fanny  |  2020. 12. 30., 08:59

Az évek elszállnak, de egy-egy szilveszter felejthetetlenné válhat, ha megadod a módját. Ehhez nem kell más, mint egy jó társaság, egy kis pezsgő, egy kis csillogás, olykor néhány facér férfiú, és ami örök, egy kacér és csábító ruhadarab.

A tűz színe mindenképpen jó választás számodra szilveszter napján, de akkor is, ha különleges alkalomra készülsz. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne hordj más színeket, a többi meleg szín is nagyon jól illik az alkalomhoz – ajánlanám a bordó, a narancssárga és a sárga árnyalatait is. Ha szeretnéd, hogy mindig veled legyen „szerencseszíned”, de nem akarsz egyhangúan öltözködni, egy-egy kiegészítővel – piros hajpánttal, csattal vagy akár egy övvel is feldobhatod az outfitted.

A pasztellszíneken kívül gyönyörű lehetsz türkizes-kékes árnyalatú színekben, ezüstszürkében, aranyban és gyöngyházszínű kisestélyiben is. Ha selyemruhát viselsz, kombinálhatod csipkével vagy szalaggal is, de akkor is nagyon szép, ha egyszerű vonalú, nem testhez simuló, viszont sejtelmesen kirajzolja a vonalaid. Szintén légies megjelenést kölcsönöz, ha ruhád szoknyarésze aszimmetrikus, könnyű és lágy redőkben omlik le.


Ha alkalmi ruháról van szó, a legtöbben előnyben részesítik a sötét színeket, így igazi jelenség lehetsz akkor is, ha fehérbe öltözöl. A csipkét ez esetben hagyd meg a menyasszonyoknak, és vastagabb anyagot se válassz, viselj inkább az előbbiekhez hasonló finom vonalú ruhát. A fehéret is kiegészítheted egy kis csillogással, hímzéssel, flitterekkel, azonban bánj velük óvatosan – hogy ne ess túlzásokba, viselj olyan kiegészítőket, melyek „megtörik a fényt”, például egy egyszerűbb, de elegáns anyagból készült pántot vagy szalagot a derekadon.

A vérbeli vamp legfontosabb ismertetőjelei a laza, de határozott stílus, és a gyilkos, de ellenállhatatlan pillantások, melyekhez testhez simuló, szexi ruha dukál. És ami idén kötelező: kivágás minden mennyiségben. Vadító lehetsz egy egészen derékig leomló nyakrésszel kialakított ruhában – ami nem csak a férfiakra nézve veszélyes, jobb, ha te is vigyázol benne a twisttel –, de egy hátrésznél mélyen kivágott ruha is szexivé és sejtelmessé teszi megjelenésed.

Legyen testhez simuló, kivágott, klasszikus vagy drámai, a kis fekete örök darab marad. Ha elegánsabb és visszafogottabb helyre mész, válassz egy szolidabb feketét, amit kiegészíthetsz szalaggal vagy csipkével is, de a pepita Marilyn Monroe stílusú nyakba kötős ruha is tökéletes.


Ha egy „erősebb” feketére vágysz, válassz olyat, ami szigorúan követi az alakodat és a dekoltázsodat, illetve a vállaidat hangsúlyozza egy mélyebb kivágás, pánt nélküli felsőrész vagy ejtett vállú ruha formájában. Az egyszerűbb fekete ruhákhoz pedig elengedhetetlenek a csillogó kiegészítők, legyenek azok magán a ruhán vagy máshol, ékszer formájában.

Ha telt és nőies formákkal vagy megáldva, akkor is viselj nyugodtan csábító ruhadarabokat, ugyanolyan szexi leszel bennük, mint cingárabb társaid. Sőt, elég néhány trükk, és a maximumot, a 100 százalékot hozhatod ki magadból.

Tény, hogy a sötétebb színek előnyösebbek számodra, de nem kell kizárólag feketét hordanod. Csábító lehetsz ezüst szürkében, méregzöldben, sötét olívában, mély tengerkékben, vörösben, és az idei év egyik legjellemzőbb divatszínében, a lilában is. Válassz lágy anyagokat, nagyon szép például egy mell alatt húzott, empire stílusú, lágy redőkben leomló ruha. De egyenesen neked találták ki a fűzőszerű felsőrészt is, különösen ha még mintája is karcsúsít, és melltől a derekad felé szűkülő vertikális formát rajzol.

Ha csípőben és popsiban vagy nagyon erős, hangsúlyozd vállaidat és dekoltázsodat kivágással. Maradhatsz a jól bevált feketénél is, viszont ha egyszerűbb vonalú, dobd fel kiegészítőkkel, csillogó motívumokkal. Utóbbiakat viszont tényleg csak kiegészítésképp használd, ugyanis a csillogó és fényes anyagok nem éppen a karcsúsító hatásukról ismertek.

Pár jó tanács, ami kedvező lehet szilveszter estéjére:

  • Az igazi kisestélyihez és koktélruhához magas sarkú, kecses cipő illik, ezért szilveszterkor még a legszexibb csizmádat is hagyd a szekrényben.
  • Legyen nálad egy kiskabát vagy boleró, hogy meg ne fázz, miután túlságosan felhevültél, majd „kivetkőztél önmagadból.”
  • Ha csillogó ruhát viselsz, a kiegészítőid legyenek visszafogottak.
  • A frizurád a szilveszteri megjelenés egyik legfontosabb kiegészítője, ezért legalább annyira figyelj rá, mint a tökéletes ruha kiválasztására.
  • És ne aggódj, bármilyen társaságba mész is, mindig lesznek, akik túlöltözöttek, és olyanok is, akik alulöltözöttek…


Remélem sikerül valamelyik ötletemet magatokévá tenni, hogy magabiztosan tündökölhessetek az év utolsó, különleges napján!

Boldog Új Évet minden kedves olvasónak, jövőre találkozunk!J

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 10., 10:06
Kimagasló az érdeklődés a Paks II. Zrt. szakmai gyakorlati programja iránt, amelybe idén nyáron huszonöten kapcsolódtak be. A fiatalok Magyarország különböző egyetemeiről érkeztek. Tapasztalatszerzésüket, munkájukat mentorok segítik minden szakterületen. (x)
2024. 07. 09., 11:21
A nukleáris iparban alkalmazott tudásmenedzsmentről, a tudásmegosztásról és a humánerőforrás-fejlesztésről rendezett konferenciát a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség. Az esemény nyitónapján elhangzott, hogy a Paks II. projektben felhasználják az üzemelő blokkokon felhalmozott több mint negyven évnyi tapasztalatot. (x)
2024-07-03 15:42:00
Bagó Zoltán esetében olyan személyről beszélünk, akit az üzleti és egyéni magatartási formái miatt távol kellett tartani a Fidesztől, és jelenleg nincs olyan Fidesz felsővezető politikus, nincs olyan kormánytag, aki bármilyen kérdésben szóba állna vele. Ha pedig így van, rajta keresztül roppant nehéz lesz Kalocsának a normál pénzeszközökön túl egyedi forrásokat szereznie.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 12., 15:09
Korábbi, a választások hivatalos oldalán megjelent információra alapuló cikkünkben valószínűleg tévesen közöltük, hogy jogerős a kalocsai polgármester-választás végeredménye, mivel ennek ellentmondó értesülések jutottak szerkesztőségünk birtokába. De ki lát már itt tisztán? Még >>>
2024. 07. 12., 11:44
Ma reggelre frissült a valasztas.hu oldala. >>> Frissítve! valószínűleg téves választásközlő oldal jelzése! Még >>>
2024. 07. 12., 08:44
Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt folytatják a nyomozást. Még >>>
2024. 07. 11., 14:39
2024. 07. 11., 10:00
Egy olyan étteremnél kezdtek vizsgálódni, amely nemcsak helyben fogyasztást kínál, hanem kiszállítást is. Még >>>
2024. 07. 08., 09:54
Ez a videó akár életet is menthet, mondanivalója életbe vágó és sajnos nem avul el... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK