2018. 02. 23. péntek
Alfréd
: 313 Ft   : 254 Ft Benzin: 364 Ft/l   Dízel: 368 Ft/l   Írjon nekünk

Lemond szakosztályvezetői tisztségéről Szűcs Zsolt

2018. 02. 13., 09:59

A KSE karatékáinak vezetője a Sportbálon nem vette át az alpolgármester asszonytól „A legjobb utánpótláscsapat”-nak járó trófeát, helyette az adományozók szakmai hozzáértését firtatta, pontosabban egy citrommal jutalmazta. Az esettel kapcsolatban portálunk megkereste Szűcs Zsoltot, aki akkor azt mondta, közleményben fogja ismertetni álláspontját. Azt közöljük most alább, változtatás nélkül.

Tisztelt Alpolgármester asszony, Szabó Balázs, kedves sportolók, sportvezetők!

Sokan értetlenül álltok a sportbálon történő viselkedésem előtt, melyet GONDOLAT ÉBRESZTŐNEK szántam az Alpolgármester asszony és Szabó Balázs elnökúr felé.

Ilyen még nem volt a kalocsai sportbálok történetében.
bővebben ...

Először is le szeretném szögezni, hogy a tettemmel egyetlen párt kampányában nem szeretnék részt venni, és arra kérem a párt aktivistáit, hogy a sportból ne csináljanak politikát.

Négy évvel ezelőtt az új városvezetés újraélesztette a nagy múltra visszatekintő Sportbált, és a velejáró jutalmazást, mely egy nagyszerű kezdeményezés és elismerés Kalocsa Város Kiváló Sportolói részére. Már az első évben problémát jelentett a legeslegkiválóbb sportolók jutalmazása.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek archív

Az idő rövidsége miatt a korábbi 6 kupás rendszert állították ismét vissza, mely az alábbiakból állt. 2 kupa a csapatoknak (utánpótlás és felnőtt kategóriákban) 1 kupa a legjobb edzőnek, 2 kupa a legjobb felnőtt női és férfi versenyzőknek és 1 az utánpótlásnak. Az első kiosztást követően mindenki egyetértett, hogy megváltozott Kalocsa sportja és változtatás szükséges, pl. Kalocsán a sportolók 90%-a utánpótlás korcsoportú és 1 kupán osztoznak, míg a 10 % felnőtt kettőn, vagy milyen szempontok alapján mérjük a sportolók eredményét-teljesítményét, stb. stb.

Javaslatok az alpolgármester asszony és az elnökúr felé elhangoztak, de ez idáig süket fülekre talált. A megoldás helyett minden évben tűzoltás volt, mely sértette városunk legkiválóbb sportolóit, edzőit és természetesen a szülőket.

A legutóbbi sportbálon az alpolgármester asszony köszöntő szavaiban említette, hogy „A gátak nem a testünkben, hanem a fejünkbe vannak” és látva az idei tűzoltást, melynek eredményeként az idei évben olyan díjat kellett volna átvennünk, amire nem adtunk jelölteket, váltotta ki a döntésemet. Ráadásul a számok sem stimmeltek, ugyanis, ha az utánpótlás versenyeken dobogós helyezést elért versenyzőim számát nézem, akkor 19 ha pedig a Világ Kupa dobogós helyezettjeit akkor 4, és valószínű, hogy az utóbbira gondoltak, mert a 3 fő neve került fel a kupára. A kiváló eredményeket elért 4 lányom és magam úgy döntöttünk, hogy nem vesszük át a díjakat. A szólítást követően lemondtam a díjazásról, mert akkor úgy gondoltam, hogy az alpolgármester asszony és az elnökúr nem szakmailag döntött, és ezt a döntést jelképesen 1 citrommal jutalmaztam.

Az eseményeket követően sikerült beszélnem a polgármester úrral, aki biztosított arról, hogy megvizsgálja a problémát és szükség esetén a változtatásra is nyitott. Ugyancsak sikerült az alpolgármester asszonnyal is megvitatni a döntés okát, és miértjét, amit tudomásul vettem.

Továbbá megszeretnék mindenkit nyugtatni, hogy Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester asszony, aki hosszú évek óta a szakosztályunk tagja nem az ellenségem. A küzdősportban a felek gyakran megütik egymást olykor fájdalmat is okoznak, de a küzdelem végén tisztelettel meghajolnak.

Végül elnézést kérek mindenkitől a bálon történt nem oda illő magatartásomért, természetesen vállalom a felelősséget, így a mai nappal lemondok a Kalocsai Sport Egyesület Szakosztályvezetői tisztségemről és kizárólag edzőként segítem a szakosztály további munkáját.


Szűcs Zsolt


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

 legfrissebb videók

2018. 01. 02., 11:05
Az év utolsó napjára egyesek otthoni programmal, pezsgővel, tűzijátékkal készültek, míg mások házibuliban, vagy épp a környék szórakozóhelyeink várták az újévet. Tóth Dani vloggerünk a kamerája mellett a szilveszter éjszakát is a nyakába vette. Hogy milyen kalandokban volt része, az kiderül a Patron 8. részéből! Na ezt ne hagyd ki!!!
2017. 12. 13., 21:46
A Patron hetedik részéből többi közt kiderül, miért is jó megyei válogatott meccsre menni. Talán mert biztosan magyarok nyerik?! Na igen! Tóth Dani vloggerünk, ezúttal a Bács-Kiskun megyei csapattal csapatta, Pécsett. Végigkísérte a srácok küzdelmeit a győriekkel szemben, egészen a taktikától, a ráhangolódás különös ízével és a mulatós zenével átitatott öltözőn át, a pályán történtekig.
2017. 12. 08., 17:14
Az első hó megihlette vloggerünket, Tóth Danit, így arról forgatta a Patron című videósorozatunk legújabb kisfilmjét. Sétakocsikázás a behavazott Kalocsán, Meszesen, Szeliden. Ott a parton volt hely a pokrócnak, sőt, akadt látnivaló is: ponty kifogták a karácsonyi halászlének valót… Még egy kis határles, aztán egy ritmusváltással, hopp, Mikulások hada futkározik az Érsekkertben! Persze, Mikulásfutás! De hoppá! Az egyik mikulásról kiderült, hogy nem is igazi!

Még több friss hír

2018. 02. 22., 14:04
A képviselő asszonyt nem nevesíti az előterjesztés, amelyben az ÖKO Pontnak a KKKK-ba olvasztását javasolja dr. Bálint József polgármester, azonban egyértelművé teszi, hogy a lépéssel egy fővel csökken a személyi állomány, a feladatokat pedig a kulturális intézmény meglévő személyi állományával látnák el. Közben, amint magától Angelitől tudhattuk meg, jogi bizottsági elnöki tisztétől és bizottsági tagságától, valamint a közbeszerzési bizottsági tagságától is búcsúzni kényszerülhet a mai testületi ülés folyományaként.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2018. 02. 22., 16:27
Zseniális taktikával felülmúlhatatlan siker született a phjongcshangi téli olimpián. A vb-második magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó olimpiai bajnok lett. Még >>>
2018. 02. 22., 13:45
Egyre fogy Kalocsa lakossága. Jóval többen hunynak el, mint ahányan születnek városunkban Még >>>
2018. 02. 22., 05:53
Pályázatot írtak ki jó néhány, a Parkgondozó Kft. tulajdonában álló munkagépre és kiegészítő eszköz értékesítésére. És még csak nem is ez lesz a legnagyobb mai hír a város maradék két Kft.-je egyikéről! Még >>>
2018. 02. 21., 18:34

Dorina ismét új dallal hódít

A pár órája közzétett videó, ami Dorina legújabb videóklipjéből származik, jelenleg 10ezer megtekintésnél tart a közösségi oldalon. Az eredeti, teljes videóra pedig szűk egy óra alatt több mint HATEZREN kattintottak rá. Még >>>
2018. 02. 21., 11:47
A következő napok zimankói miatt fontos, hogy odafigyeljünk a környezetünkben élő embertársainkra. Ha pedig baj van, hívjunk segítséget Még >>>
2018. 02. 20., 17:31
A hipermarket biztonsági őre futott el az ívekkel az Index cikke szerint. Később visszakapták az íveket, darabja tízezer forint lett volna, ha elvész. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2017-12-03 21:03:10
 1 De egy majom ez a Ferdinánd!

A Kossuth Lajos út 22. szám alatti, egykor egészségügyi, majd könyvtári célokat szolgáló épület korábbi értékesítési pályázata – „balekok” híján – meghiúsult. Most állítólag jelentkezett egy. Lehet vele versengeni, a pályázat nyilvános, de nagyon sietni kell majd! A kiírásáról szóló önkormányzati döntést megelőző vitában Angeli Gabriella újra a Fidesz-KDNP álláspontjára helyezkedett, Filvig Géza megtapsolta, Bálint József is örült neki, Bolvári Ferdinánd felszólalását pedig Simon Zoltán köszönte meg.

 MrSmith
 2018-01-15 08:47:27
 3 Az alabbi cikk margojara : "Spoiler: megnyertük a CLLD pályázatot! – Újabb cicaharc a Városházán Angeli és Kinyóné közt" Annyit beszel...

Év eleje óta tudott Bálint József polgármester a reneszánsz szobormásolatok elszállításának szándékáról, mégis meglepetésként érte, amikor a hónap elején érte jöttek. Angeli Gabriella és Simon Zoltán is kérdőre vonta a polgármestert, Angeli szerint jogilag lett volna keresnivalónk a szobrok itt tartásáért, Simon szerint hallgatásunk a másik felet is meglepte.

 MrSmith
 2017-12-15 15:33:52
 2 amit nem fizettek ki az a vagyonod? :)

Helyt kell-e állnia az önkormányzatnak a város gazdasági társaságának adósságaiért? Erre jogi kötelezettsége nincs. Vagy nyeljék le a beszállítók? Ez nem túl elegáns. Korábbi testületi ülésen több képviselő az adósság rendezését sürgette, erkölcsi okból és üzleti észszerűségből, a csütörtök délutáni ülésen azonban mégis ezzel ellentétes álláspontra helyezkedett dr. Bálint József polgármester.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

2018. február 16-án került sor a norvég F-35-ös fékernyőrendszerének első helyi tesztjére, melynek a norvég Ørland légibázis adott otthont. A fékernyő nem "tartozéka" az F-35-ösnek, a gyártó a norvég fél kérésére integrálja a rendszert a saját példányaikon.
Orosz hírforrások a napokban számoltak be arról, hogy az Orosz Haditengerészet Szu-30SzM pilótái először gyakorolhatták a légi utántöltést, mutatjuk róla a nyilvánosságra hozott videót.
Lengyelország védelmi minisztériuma a napokban jelentette be, hogy indul a lengyel pilóták képzése az M-346 Master (lengyel megnevezéssel "Bielik") kiképző repülőgépeken, a lengyel oktatópilóták már teljesítették első repüléseiket az új típuson.
Az Egyesült Államok légiereje a B-52H bombázóit új hajtóművekkel látná el és nyugdíjazná a Rockwell B-1 és Northrop Grumman B-2-es flottáját, amint a Northrop újgenerációs B-21-esének megkezdődne a sorozatgyártása.