2022. 08. 19. péntek
Huba
: 405 Ft   : 398 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Megújulnak a Ham-Let gabonaszeletek – Termék- és technológiai fejlesztés a kalocsai Agrimill-Foodnál

Zsiga Ferenc  |  2017. 10. 10., 21:12

Kalocsa emblematikus termékévé vált az Agrimill-Food Kft. által gyártott Ham-Let puffasztott gabonaszelet, amelyet az egész országban ismernek a vásárlók. Az immár Cerbona Élelmiszeripari Kft. tulajdonosainak érdekeltségi körébe tartozó, ugyanakkor jogi önállóságát megőrző Agrimill-Food Kft. új vezetője Bédi Csaba elmondta, hogy a cégnél november végéig jelentős termék- és technológiai fejlesztés valósul meg, amelynek köszönhetően megújulnak a Ham-Let puffasztott szeletek és a gyártásuk is.

A cégvezető elmondta: a jelenlegi tulajdonosi kör múlt év decemberben azzal a szemlélettel és céllal vásárolta meg a céget, hogy a Ham-Let márkát a jelenleginél markánsabban hozza vissza a vásárlói köztudatba. A cég közvéleménykutatást végzett, amelynek eredménye azt mutatta, hogy a több évtizede piacon lévő, nagy élelmiszerláncok polcain megtalálható terméket főként az egészségtudatos nők ismerik és vásárolják, de az előre lépéshez szükség van a Ham-Let kínálatának megújítására és bővítésére.

Annak érdekében, hogy mindez megvalósulhasson, és a termelés is a kor technológiai színvonalára emelkedhessen,

november közepéig egy több mint százmillió forint értékű új automata gépsort állítanak üzembe.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Az új termékekről Bédi Csaba egyelőre annyit árult el, hogy a fogyasztói trendhez igazodva az Agrimill-Food a jól ismert búza és rizs mellett

más magvakból is készít majd puffasztott szeleteket.

A megújult, almárkával is jelölt termékek piaci bevezetése új dizájnelemekkel valósul meg, a termékskálával a társaság új honlapján is megismerkedhetnek majd a vásárlók.

A megújult weboldalon recepteket is találnak majd az egészségtudatos érdeklődők, például arról, hogy a Ham-Let ízletes szeleteire milyen feltétek kerülhetnek.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Bédi Csaba hangsúlyozta, hogy

a megújult Ham-Let és az egyéb termékek ára megmarad a már megszokott árkategóriában,

bárki számára elérhető lesz. A november végéig megvalósuló beruházás megtérülését a társaság nem áremeléssel, hanem az értékesített gabonaszeletek mennyiségének növelésével kívánja elérni.

A cégvezető elmondta: az Agrimill-Food jelenleg három műszakban dolgozik. A már lekötött szerződések, az újdonságok iránti kereskedői érdeklődés teljesítése a hamarosan termelésbe állított gyártósornak köszönhetően nem okoz majd gondot.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Bédi Csaba arra számít, hogy a változások nyomán a megjelenésében és ízeiben megújult Ham-Let gabonaszeletek az eddiginél is szélesebb fogyasztói kör kedvencévé válnak. Ezzel biztosítható az, hogy a nagymúltú hazai márka új lendületet kapjon, és egészéges, innovatív termékként elfoglalja azt a piaci pozícióját, amit minősége és ismertsége alapján megérdemel.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 17., 08:25
Pénteken indult az a hatalkalmas kerekasztalbeszélgetés-sorozat, amely Kalocsa értékeit helyezi fókuszba, és a különbségek helyett a közös pontok kiemelésével az itteni lokálpatrióták közti együttműködés erősítését tűzi célul. Elsőként a lokálpatriotizmus mibenlétét igyekeztek megragadni a résztvevők. Ma a népművészet lesz a téma.
2022-08-16 15:57:56
Hirtelen zuhant rá a gyász és vele együtt a váratlan élethelyzet sok nehezen megoldható problémája arra a kalocsai családra, amely fiatal édesanyját néhány hete veszítette el. Az apa segítség nélkül maradt, a gyermeket felügyelet nélkül nem hagyhatja, így fővárosi állását föladni kényszerült. Könnyű belátni: e helyzetben minden segítség jól jön!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 19., 09:11
Balotaszállás külterületén, az előre megadott helyszínen 13 migráns személyt vett fel a gépjárművébe és elindult velük a nyugati határ felé. Még >>>
2022. 08. 19., 08:14
Csütörtök délután gyulladt ki az aljnövényzet Pécs külterületén, az Akó dűlőn, ahol lángra kapott egy ház is, majd az erős szél miatt sebesen terjedő lángok miatt egyre több ingatlan került veszélybe. Még >>>
2022. 08. 18., 13:24
Egyelőre az látható, hogy „labilisabb lesz a légállapot”, növekszik az ismétlődő záporok, zivatarok esélye, és akár hevesebb zivatarok is kialakulhatnak, ismertette a meteorológiai szolgálat. Még >>>
2022. 08. 18., 12:50
Nem lehet vele hibázni. Eredetileg gyümölcstortából alakult a recept, ami mindig túl kevés volt. Még >>>
2022. 08. 18., 12:37
Szintén augusztus 15-én nyílik újra a Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program Még >>>
2022. 08. 18., 08:27
A Kalocsai Bokréta Népművészeti Egyesület és és a Piros Rózsa Néptánc Egyesület elsődleges célja a megalakulástól kezdve a gyermekek, a fiatal korosztály és a felnőttek népi játékkal, néptánccal való megismertetése volt, és ennek a tudásnak a bemutatása helyi, térségi, országos és nemzetközi rendezvényeken. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés