2022. 12. 01. csütörtök
Elza
: 410 Ft   : 393 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Nívós bált rendezett a Kalocsa Jövőjéért Egyesület

Nívós bált rendezett a Kalocsa Jövőjéért Egyesület
Tóth Barna  |  2018. 01. 20., 21:51

Ma este a Juca Néni Csárdájában került megrendezésre a Kalocsa Jövőjéért Egyesület bálja. Az est folyamán a szervezet tevékenységén túl, a kellemes baráti beszélgetések, és a jó hangulat játszották a főszerepet. A prominens vendégek között megjelent Font Sándor országgyűlési képviselő, valamint a bál védnökeként Mészáros István atya is tiszteletét tette!

Gyönyörű környezet, kellemes zene, tánc, kiváló hangulat, prominens vendégek és finom fogások az asztalokon. Röviden így lehetne jellemezni egy igazán különleges és nívós bált. Nem volt ez másképp ma este sem a Juca Néni Csárdájában, ahol a Kalocsa Jövőjéért Egyesület szervezésében került megrendezésre egy különleges estély. A megjelenteket Dr. Filvig Géza önkormányzati képviselő köszöntötte.

Képgaléria megtekintése (21 db kép)

Forrás: Tóth Barna/KALOhírek

Dr. Filvig Géza a Kalocsa Jövőjéért Egyesület mindennapokban betöltött szerepvállalásán túl, annak a közelmúltban szervezett egyik kiemelkedő eseményére is kitért. Szervezésükben akkor Dr. Zacher Gábor tartott teltházas előadást a droghelyzetről középiskolások számára a Városi Sportcsarnokban. Ezt követően a bál védnökét Mészáros István atyát kérte fel, hogy ossza meg gondolatait a nagyérdeművel. 

Mészáros István atya elsőként köszönetet mondott a Kalocsa Jövőjéért Egyesületnek, valamint Dr. Filvig Géza képviselőnek, hogy a bál védnökeként megjelenhetett. Majd megtartotta gondolatébresztő beszédét:

Az est folytatásában Dr. Filvig Géza kitért mindazokra, akik nélkül a szóban forgó bál nem jöhetett volna létre, majd a vendégek között helyet foglaló, Font Sándor országgyűlési képviselőt kérte fel, hogy tartsa meg pohárköszöntőjét:

Az egyesület által megtartott nívós bálról sem hiányozhatott ezer éves városunk mélyen gyökerező szellemisége, ami mind az egyházzal és Asztrik érsekkel, mind a hagyományőrzéssel, így a néptánccal is elválaszthatatlanul összefonódott.

Képgaléria megtekintése (21 db kép)

Forrás: Tóth Barna/KALOhírek

A táncparketten a néptáncosokhoz végül  a nagyérdemű is csatlakozott és kezdetét vette a BÁL.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 01., 10:17
Gyerekeink számára tenné izgalmasabbá az ünnepvárást idén is Fanni. Első lépésként a versben furfangosan elrejtett címet kell megtalálni, majd az ablakban, esetleg az udvarban elhelyezett számot. Gyűjtsd össze mindet! Mutatjuk a részleteket! Még >>>
2022. 11. 30., 14:07
A pótösszeírás lezárultával véget ért a 2022-es népszámlálás, a határidőig 4,6 millió lakás- és 9,2 millió személyi kérdőív érkezett be, a becsült népesség 96 százaléka nyilatkozott az adatgyűjtésnél. Még >>>
2022. 11. 30., 12:22
A nagy sikerű kihelyezett osztályfőnöki órán a fiatalok kipróbálhatták a terhességi szimulációs mellényt és az öregségi szimulációs szettet, mely az empátiás készségek fejlesztésére hat. Még >>>
2022. 11. 30., 10:43
A rendőrök a látogatóknak tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Még >>>
2022. 11. 30., 09:37
A gyanúsított a sértettől élelmiszert és aprópénzt vett el, majd a bozótvágó késsel több helyen megsebesítette. Még >>>
2022. 11. 30., 09:25
Nagy szeretettel várnak mindenkit vasárnaponként Solton, a Béke téri Adventi gyertyagyújtásra, az azt követő fáklyás felvonulásra és az ünnepre hangoló kísérő programokra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK