2024. 05. 22. szerda
Júlia, Rita
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Önt is várja Kalocsa legújabb kozmetikája, a Menta Szépségszalon!

Bényi Eszter  |  2016. 10. 06., 16:15

Októbertől Kalocsa központjában, gyönyörű környezetben, többéves szakmai tapasztalattal nyitott szépségszalont Remetei Beatrix kalocsai származású kozmetikus. Városunk hölgyei általa garantáltan gyönyörűnek érezhetik majd magukat, ha a kezei közé kerülnek, sőt, tényleg azok lesznek, állítása szerint ugyanis Beatrix bárkit széppé varázsol, és ezt be is bizonyítja!

Kedves Uraim! Mielőtt gyorsan elkattintanának erről az írásról, kérem, ne tegyék! Hiszen az ápolt, kellemes külső nemcsak a hölgyek kiváltsága! De ha Önök nem is járnak kozmetikába, azért nem árt képben lenniük – akár egy ajándékötlet kapcsán sem – Kalocsa legújabb és egyben legmodernebb szépségszalonjával kapcsolatban.


Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Hogy miért épp a friss illatú menta volt a kozmetika névadója, meg sem kell kérdeznem, hiszen a szalon fogadóterébe lépve máris egyfajta kellemes üdeség érzése járja át lelkemet, úgy érzem, ide akár minden nap ellátogatnék! Az igényesen berendezett, világos szalon modern kezelőgépeivel és hangulatos kiegészítőivel önmagában is garantált feltöltődést ígér, amit Remetei Beatrix sokéves szakmai tapasztalatával és elragadó személyiségével koronáz meg. Mert nekünk, nőknek igenis fontos, hogy olyan ember kezei közé kerülhessünk, akire bátran rábízhatjuk magunkat, és aki pozitív kisugárzásával kirobbant minket a szürke hétköznapjainkból!


Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek


Hogy mennyi lehetőséged van a megszépülésre, talán felsorolni sem tudnám – feleli bájos mosollyal első kérdésemre Beatrix, örömömre szépen lassan elmélyülve a szépségápolás titkos világába.


Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

– A Kiwi Szolárium [Szent István kir. út 52.]udvari épületében kialakított szalonom szolgáltatásai között teljes körű kozmetikai kezelésekre várom régi és új vendégeimet – folytatja. – Nőknek, férfiaknak és tiniknek egyaránt ajánlom a klasszikus arckezeléseket! Emellett a már hagyományosnak számító szemöldök- és szempillafestésen, gyantázásokon és speciális ráncfeltöltésen túl számos olyan kezelést is igénybe vehetnek a hozzám érkezők, mint a hydroabrázió, mikrodermabrázió, mezoterápia, ultrahang, vagy a dermaroller, amelyekről én ma már el sem tudnám képzelni, hogy hiányozzanak egy modern kozmetika kínálatából – sorolja Beatrix a hozzá érkezők elé táruló választékot.


Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

– Több éven keresztül Budapesten szereztem szakmai tapasztalatom, így amivel az ottani szalonokban látványos eredményeket értem el, ezt a minőséget igyekeztem az itteni hölgyeknek is elérhetővé tenni, természetesen korrekt árakkal kombinálva. Hiszen a szépséghez mindenkinek joga van! Emellett a legmodernebb sminktetoválással, 3D, 4D tincses műszempilla felhelyezésével, alkalmi, szilveszteri, menyasszonyi, sőt még retró sminkekkel is szépítem vendégeim! A hozzám érkező menyasszonyokat esküvő előtti szépségápolás-csomaggal készítem fel életük legszebb napjára. Az életfilozófiám – amely szerint mindenki szép, és ezt én maximálisan megpróbálom a vendégeimnek bebizonyítani – mindig az újítások, a fejlődés felé hajt, ezért is sajátítottam el többek között a legkorszerűbb sminktetoválás technikáját is.


Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

– Szóval a kozmetikai tetoválás már nem ciki? Mit kell tudni erről a technikáról?

– A régi, sokszor disszonáns látványt nyújtó tetoválások kora lejártával ma már olyan szálazott vagy satírozott szemöldöktetoválásokat, szemhéjtetoválásokat, ajaktetoválásokat készítek, ami igényes, természetes látványt nyújt, egyáltalán nem hivalkodó. Inkább kiemeli az arc vonásait megszépítve viselőjét, nem beszélve arról, hogy megszabadít a sminkeléssel töltött időtől.


Forrás: Bényi Eszter / KALOhírek

Kedves Hölgyeim és Uraim! Nem tudom, hogy vannak vele, de nekem rögtön megjött a kedvem egy kis őszi feltöltődésre. Így gyorsan be is jelentkezem a Menta Szépségszalonba a +36/30-312 07 26-os telefonszámon vagy a beatrix.remetei@gmail.com e-mail címen!

Próbálják ki Önök is! Mert a szépség mindenkinek jár!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 21., 10:49
A nukleáris iparra jellemző biztonságtudatosság az építést ugyanúgy jellemzi, mint a működtetést, ennek szellemében épül Pakson a két új blokk is. A reaktortartály például a teljes gyártási folyamat során hozzávetőleg hétszáz minőségellenőrzésen esik át. (x)
2024. 05. 20., 12:57
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2024. május 23-án, csütörtökön 18:30 óráról a Kalocsai Színházban lakossági fórumot tart. Az est házigazdája dr. Filvig Géza polgármester és Font Sándor országgyűlési képviselő lesz. Kapunyitás 17:30 órától, helyfoglalás a szabad helyek függvényében.
2024. 05. 20., 08:52
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.
2024. 05. 18., 10:25
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 22., 14:09
A díjköteles útszakaszokat - 91 fuvar során - a kamerás ellenőrző rendszer kijátszásával vette igénybe. Még >>>
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK