2024. 05. 22. szerda
Júlia, Rita
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

OTP Bank lett az év bankja – A kalocsai kórházat közösségi munkával segítették

Zsiga Ferenc  |  2016. 11. 29., 09:02

Az OTP Bank lett a Mastercard versenyén az Év bankja, de ezen kívül még három első díjban is részesült. A pénzintézet nyerte el „Az év társadalmilag felelős bankja”, valamint „Az év legrokonszenvesebb bankja” címet is, amelyet a közönség szavazatai alapján hirdettek ki. A közönség-szavazatok számát növelhette, hogy az OTP Bank Kalocsai Fiókjának munkatársai, a Szent Kereszt Kórházban, önkéntes felajánlásként kórtermeket festettek ki. A banktisztviselők a szükséges festéket és szerszámokat pénzintézeti forrásból szerezték be, a festést munkaidőn kívül, közösségi felajánlásként végezték.

Markella Viktor, az OTP Bank Kalocsai Fiókjának vezetője arról tájékoztatta portálunkat: a Mastercard év bankja verseny keretében idén kilenc kategóriában indulhattak a Magyarországon lakossági szolgáltatást nyújtó kereskedelmi bankok. A neves szakemberekből álló zsűri a korábbinál részletesebb értékelési rendszer és pontozási irányelv alapján választotta ki a győztest az induló bankok közül.

Az OTP Bank összesen 4 első helyezést ért el: Mastercard – Az év bankja, Mastercard – Az év társadalmilag felelős bankja, Mastercard – Az év legrokonszenvesebb bankja 2016 és a Mastercard év bankára kategóriákban. Az év bankára Kovács Antal, az OTP Jelzálogbank vezetője lett.

A kalocsai fiók munkatársai a sétálóutcában várják az ügyfeleket
Forrás: KALOhírek

Markella Viktor emlékeztetett arra, hogy az OTP Csoport hazánk piacvezető és a régió egyik legstabilabb pénzintézete. Nemzetközi összehasonlításban is rendkívül erős a tőkehelyzete, valamint jelentős a likviditási tartaléka. Több területen is képes volt növelni piaci részesedését, az OTP Private Banking fennállása óta a legnagyobb növekedést érte el.

Az OTP Bank legfontosabb ereje abban rejlik, hogy most már majd 70 éve stabil, kiszámítható, megbízható partnere az ügyfeleknek, mindenhol, mindenkor elérhető. Az ügyfelek megtartása érdekében folyamatosan korszerűsíti a termékkörét, fejlesztéseket hajt végre. Kelet-közép-európai viszonylatban is alacsonynak számító lemorzsolódási mutatóval rendelkezik. Az OTPdirekt szolgáltatásai folyamatosan bővülnek, a digitális megújulás mérföldkövei a Simple fejlesztése és a Kedvezményprogram bevezetése voltak. Az OTP Bank akvizíciós lendülete is töretlen, az AXA Bank magyarországi üzletágának átvétele a közelmúltban zárult le.

Május végén három kórtermet festettek ki a kalocsai OTP Fiók munkatársai
Forrás: KALOhírek

„Az év társadalmilag felelős bankja”kategóriában szintén első díjat nyert az OTP Bank, a Magnet Bankkal megosztva, ebben a kategóriában ugyanis két első helyezettet hirdettek. Az OTP Csoport tavaly rekord összegű támogatást, 2,5 mrd Ft-ot fordított adományozásra, melynek több mint 80 százaléka az OTP Bankhoz köthető.

A támogatásokat hosszú távú csr-stratégiában (vállalati társadalmi felelősség), meghatározott célokra összpontosítja a bank, saját alapítványain keresztül járul hozzá a hazai kultúra (Prima Primissima), az esélyteremtés (Humanitás Szociális Alapítvány) és az oktatás (OTP Fáy András Alapítvány) fejlesztéséhez.

„Az év legrokonszenvesebb bankja” kategóriáról a közönség döntött, méghozzá a bankok vezetőinek videó-üzenetei alapján. Külön öröm a kalocsai fiók munkatársainak, hogy az új kategóriában is az OTP Bank kapta a legtöbb szavazatot.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 20., 08:52
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.
2024. 05. 18., 10:25
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK