2022. 09. 29. csütörtök
Mihály
: 411 Ft   : 430 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Segíteni Jó. Adni Öröm – A jótékonysági egyesület egy édesanyját elvesztett kislánynak és apukájának gyűjt

Illés György Cinó  |  2022. 08. 16., 15:57

„Te pedig amikor adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb” – áll a Szentírásban. Erre nyújt lehetőséget a Segíteni Jó, Adni Öröm Egyesület, amely sok más jótékonysági akciójuk után most egy édesanyját vesztett, kétéves kislánynak és a kisgyermekkel magára maradt édesapjának kíván segíteni. Az életet vissza nem adhatjuk, de a hirtelen az édesapára szakadt terheken, a váratlan, nehéz élethelyzetben jelentkező próbatételekben segíthetünk a korán elárvult Borinak és édesapjának.

Segíteni jó. Adni öröm. Ha ismered ezt az érzést, adj magadból annyit, amennyit csak tudsz! Segítő kezekre mindig szükség van!”
– írják a számos más jótékonysági projektet is futtató Segíteni Jó. Adni Öröm. Egyesület közösségi médiás oldalán(Adószám: 19325734-1-03, nyilvántartási szám: 03-02-0003949), ahol a mostani akciójukat is népszerűsítik. Az egyesület célja nehéz körülmények között élő gyermekek, családok segítése, hátrányos helyzetű gyermekek számára jótékonysági kirándulások és más programok, sportesemények szervezése. Gyűjtenek beteg gyermekek gyógykezelésére, hátrányos helyzetű, vagy nehéz élethelyzetbe került gyermekek és családok részére, rászoruló, tehetséges, fiatal sportolók szociális támogatására, egészségmegőrző programok szervezésére, lebonyolítására, általános iskolák, gyermek- és idősotthonok, de akár állatmenhelyek támogatására is.
E célokért, a rászorulók felkutatása és támogatása érdekében együttműködnek más társadalmi szervezetekkel, önkormányzatokkal, oktatási intézményekkel.

MOSTANI AKCIÓJUK KEDVEZMÉNYEZETTJE EGY KALOCSAI CSALÁD, AKIKNEK TRAGÉDIÁJA, HOGY VÁRATLANUL ELVESZÍTETTÉK A JÖVŐRE ÓVODÁBA KÉSZÜLŐ KISLÁNY ÉDESANYJÁT.

Az ötvenéves kora közelében járó, tősgyökeres kalocsai édesapa egyébként városunkban nem csak saját szűkebb korosztályában ismert, hanem a fiatalabb és idősebb generációk is ismerhetik, mivel basszusgitárosként több népszerű kalocsai rock zenekar csapatát erősítette az elmúlt több évtized során.

Sajnos újra egy nagyon szomorú esettel hozott össze az élet, vagyis a halál. Egy fiatal apuka egyedül maradt két és fél éves gyermekével, mivel az édesanya hirtelen elhunyt.”
– írják a kalocsai család tragédiájáról.


Segítségük nem nagyon van, mindkét nagymamát az utóbbi néhány évben veszítették el, és mivel egy bölcsődés korú gyermeket nem lehet egyedül hagyni, ezért az édesapa elhagyni kényszerült munkahelyét, hogy gyermekéről gondoskodhasson.
Könnyű belátni:

ÓRIÁSI SZÜKSÉG VAN MOST AZ ÖSSZEFOGÁSRA, HISZEN ENNEK AZ APUKÁNAK SEGÍTENI KELL!

Nem csak pénzadományokat várnak, segíthetünk sokféle tárgyi adománnyal is, hiszen a mindennapokon rengeteg mindenre szükség van, és a számlára utalt összegekből is fogyasztási cikkeket szereznek majd be, a család igényei szerint.
Leginkább az alábbiakban számítanak a segítségre:

 • Tisztítószer
 • Tisztálkodási szerek
 • Pelenka, 5-ös méret
 • Tartós élelmiszerek
 • Édesség, Müzli, Gabonapehely
 • Vitaminok


FOGJUNK ÖSSZE ÉS SEGÍTSÜNK A HIRTELEN MEGÖZVEGYÜLT APUKÁNAK ÉS KÉT ÉS FÉL ÉVES GYERMEKÉNEK!

– buzdít a jótékonysági szervezet vezetője, hozzátéve, hogy pénzadomány esetén személyesen intézik a bevásárlást.
A támogatásokat az alábbi adatokkal lehet az egyesület OTP Bank által vezetett számlájára átutalni:

 • Bankszámlaszám (belföldi utalás esetén):
  11732040-22881265

 • Bankszámlaszám (külföldi utalás esetén):
  IBAN: HU36 1173 2040 2288 1265 0000 0000
  SWIFT: OTPVHUHB

 • SEGÍTENI JÓ. ADNI ÖRÖM. EGYESÜLET

 • Közleménybe: „2,5 éves Bori”

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.
2022-09-23 09:23:00
Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. – Karrierportálunkon minden fontos információt közzéteszünk, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során – fogalmazott Mittler István kommunikációs igazgató. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 28., 20:23
Vállalkozásként üzletelt kábítószerrel – kristállyal – egy kalocsai család, amibe még a legfiatalabb családtagot, egy 13 éves lányt is bevontak. Az anyagra a bátyjai is rákaptak. A nyomozás során lőszer is előkerült. Még >>>
2022. 09. 28., 08:30
Feloldja a tűzgyújtási tilalmat a hatóság szerdától Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyében is, ezzel Magyarország teljes területén megszűnik a korlátozás. Még >>>
2022. 09. 28., 07:24
Ezekben a napokban a posta a kalocsai háztartásokba is kézbesíti a KSH, a borítékon „HIVATALOS ÉRTESÍTÉS” feliratú levelét. Még >>>
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés