2024. 06. 12. szerda
Villő
: 395 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Segíteni Jó. Adni Öröm – A jótékonysági egyesület egy édesanyját elvesztett kislánynak és apukájának gyűjt

Illés György Cinó  |  2022. 08. 16., 15:57

„Te pedig amikor adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb” – áll a Szentírásban. Erre nyújt lehetőséget a Segíteni Jó, Adni Öröm Egyesület, amely sok más jótékonysági akciójuk után most egy édesanyját vesztett, kétéves kislánynak és a kisgyermekkel magára maradt édesapjának kíván segíteni. Az életet vissza nem adhatjuk, de a hirtelen az édesapára szakadt terheken, a váratlan, nehéz élethelyzetben jelentkező próbatételekben segíthetünk a korán elárvult Borinak és édesapjának.

Segíteni jó. Adni öröm. Ha ismered ezt az érzést, adj magadból annyit, amennyit csak tudsz! Segítő kezekre mindig szükség van!”
– írják a számos más jótékonysági projektet is futtató Segíteni Jó. Adni Öröm. Egyesület közösségi médiás oldalán(Adószám: 19325734-1-03, nyilvántartási szám: 03-02-0003949), ahol a mostani akciójukat is népszerűsítik. Az egyesület célja nehéz körülmények között élő gyermekek, családok segítése, hátrányos helyzetű gyermekek számára jótékonysági kirándulások és más programok, sportesemények szervezése. Gyűjtenek beteg gyermekek gyógykezelésére, hátrányos helyzetű, vagy nehéz élethelyzetbe került gyermekek és családok részére, rászoruló, tehetséges, fiatal sportolók szociális támogatására, egészségmegőrző programok szervezésére, lebonyolítására, általános iskolák, gyermek- és idősotthonok, de akár állatmenhelyek támogatására is.
E célokért, a rászorulók felkutatása és támogatása érdekében együttműködnek más társadalmi szervezetekkel, önkormányzatokkal, oktatási intézményekkel.

MOSTANI AKCIÓJUK KEDVEZMÉNYEZETTJE EGY KALOCSAI CSALÁD, AKIKNEK TRAGÉDIÁJA, HOGY VÁRATLANUL ELVESZÍTETTÉK A JÖVŐRE ÓVODÁBA KÉSZÜLŐ KISLÁNY ÉDESANYJÁT.

Az ötvenéves kora közelében járó, tősgyökeres kalocsai édesapa egyébként városunkban nem csak saját szűkebb korosztályában ismert, hanem a fiatalabb és idősebb generációk is ismerhetik, mivel basszusgitárosként több népszerű kalocsai rock zenekar csapatát erősítette az elmúlt több évtized során.

Sajnos újra egy nagyon szomorú esettel hozott össze az élet, vagyis a halál. Egy fiatal apuka egyedül maradt két és fél éves gyermekével, mivel az édesanya hirtelen elhunyt.”
– írják a kalocsai család tragédiájáról.


Segítségük nem nagyon van, mindkét nagymamát az utóbbi néhány évben veszítették el, és mivel egy bölcsődés korú gyermeket nem lehet egyedül hagyni, ezért az édesapa elhagyni kényszerült munkahelyét, hogy gyermekéről gondoskodhasson.
Könnyű belátni:

ÓRIÁSI SZÜKSÉG VAN MOST AZ ÖSSZEFOGÁSRA, HISZEN ENNEK AZ APUKÁNAK SEGÍTENI KELL!

Nem csak pénzadományokat várnak, segíthetünk sokféle tárgyi adománnyal is, hiszen a mindennapokon rengeteg mindenre szükség van, és a számlára utalt összegekből is fogyasztási cikkeket szereznek majd be, a család igényei szerint.
Leginkább az alábbiakban számítanak a segítségre:

 • Tisztítószer
 • Tisztálkodási szerek
 • Pelenka, 5-ös méret
 • Tartós élelmiszerek
 • Édesség, Müzli, Gabonapehely
 • Vitaminok


FOGJUNK ÖSSZE ÉS SEGÍTSÜNK A HIRTELEN MEGÖZVEGYÜLT APUKÁNAK ÉS KÉT ÉS FÉL ÉVES GYERMEKÉNEK!

– buzdít a jótékonysági szervezet vezetője, hozzátéve, hogy pénzadomány esetén személyesen intézik a bevásárlást.
A támogatásokat az alábbi adatokkal lehet az egyesület OTP Bank által vezetett számlájára átutalni:

 • Bankszámlaszám (belföldi utalás esetén):
  11732040-22881265

 • Bankszámlaszám (külföldi utalás esetén):
  IBAN: HU36 1173 2040 2288 1265 0000 0000
  SWIFT: OTPVHUHB

 • SEGÍTENI JÓ. ADNI ÖRÖM. EGYESÜLET

 • Közleménybe: „2,5 éves Bori”

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-06 17:41:11
„Ne bízzuk Kalocsát Bolvári-féle politikai szélkakasokra!” – a DK-közeli Ezalényeg.hu portál ezzel a címmel közölt cikkében rántja le a keresztvizet a Békés Kalocsáért Egyesületről, személyében is támadva a szervezet vezetőjét, Bolvári Ferdinánd polgármesterjelöltet. A cikk alatt kőkemény kommentháború zajlik. Haditudósítónk a helyszínről jelentkezik!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>
2024. 06. 07., 09:32
Egy polgárőr kiszúrta, a rendőrök felderítették: a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie egy 36 éves kalocsai és 28 éves bátyai lakosnak – közli a Police.hu. Még >>>
2024. 06. 05., 16:22
„Hogy nem tudtak volna közéjük dobni egy bombát!!!!” – Hogy kik közé? Ugye, nem ezen fog múlni az ilyen hozzászólás megítélése?! Még >>>
2024. 06. 05., 11:01
Avagy: kis hírünk a nagyvilágban... FRISSÍTVE! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK