2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Tallós Rita és Szorcsik Viktória szerette a kalocsai közönséget – A „Nyáresték szívből” első alkalmának vendégei voltak

Illés György Cinó  |  2019. 06. 23., 10:37

Az újonnan alakult Szívből Kalocsa Egyesület indította útjára a Platán Rendezvényközpontban a „Nyáresték szívből” című programsorozatot, amelyen nem politizálnak, hanem kulturális csemegékkel igyekeznek elnyerni a közönség bizalmát. A nyitó alkalmon, szerdán esete hat órai kezdettel az egyesület leendő önkormányzati képviselőjelöltje, dr. Pap Gizella beszélgetett Tallós Rita és Szorcsik Viktória színművészekkel.

A Szívből Kalocsa Egyesület célja a jótékonysági akciók mellett helyi kulturális rendezvények és fesztiválok szervezése is. Ezért indították útjára a Nyáresték Szívből című kezdeményezésüket, amelynek keretében népszerű színészeket, előadóművészeket és más híres személyiségeket hívnak városunkba, ingyenes kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget teremtve a helyi lakosoknak – nyilatkozta portálunknak az új sorozatukkal kapcsolatban Gyarmati-Simigh Dóra, az egyesület alapító tagja és képviselőjelöltje, hozzátéve:

Bízom benne, hogy ezzel a rendezvénnyel hagyományt teremtünk és Kalocsa városának kulturális életét kicsit tudjuk színesíteni! A szerda esti, első alkalom házigazdája és a meghívott vendégek beszélgetőpartnere az őszi választásokon képviselőjelöltként induló dr. Pap Gizella volt.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

A nyitóalkalomra meghívott előadóként két színművésznő, Szorcsik Viktória és Tallós Rita látogatott el városunkba. Az est háziasszonya a kalocsai kórház orvosa életükről, munkájukról, kulisszatitkokról, szakmai pályafutásukról beszélgetett az ismert színészekkel, akik közvetlenségükkel és őszinteségükkel ragadták magukkal a hallgatóságot.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

A beszélgetős est után a KALOhírek néhány kérdésére is válaszoltak. Arra a kérdésünkre, hogy miként csöppentek ebbe a történetbe, miért épp őket hívták meg a nyitóalkalomra, mindketten azt a választ adták, hogy Simigh Dórával való ismeretségük révén esett rájuk a választás, aki személyesen kérte meg őket a szereplésre. A felkérést mindketten szívesen fogadták.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

Az alábbi, rövid videónkban Szorcsik Viktória arról is beszél, hogy már nem először szerepelt Kalocsán, és mindketten válaszolnak arra a kérdésünkre, hogy mit szólnak ahhoz, tudtak-e róla, hogy a programsorozatot életre hívó egyesület intenzív helyhatósági választási kampányt folytat, így a sorozat annak részeként is értelmezhető.
Végül egybecsengő véleményt mondanak a kalocsai közönségről, majd a KALOhírek olvasóinak is üzennek:

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 07:56
A Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és az Atomix Kft. Tűzoltási és Kárelhárítási Szakágazatának tűzoltói számára negyedévente szerveznek területbejárást az új atomerőmű építési területén annak érdekében, hogy a dinamikusan változó munkaterületen megfelelő helyismeretre tegyenek szert. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 02. 24., 11:53
A megtermelt ételek 1/3-át nem eszi meg senki. Így rengeteg étel teljesen kárba megy. Jó minőségűek is, amely még fogyasztható állapotban vannak. A Munch egy egyszerű megoldást kínál arra, hogy az ételgazdálkodás fenntarthatóbb legyen környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból is! Még >>>
2024. 02. 23., 12:30
Közeledik március 8.-a, vagyis a nőnap. Kedveskedjünk a hölgyeknek! Még >>>
2024. 02. 23., 08:59
Szerencsére a csapda fogai kopottak voltak, így az csak összeszorította a kutya testét és légzési nehézségeket okozott. Még >>>
2024. 02. 22., 13:55
Novák Katalin köztársasági elnök lemondása után dr. Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság elnökét javasolják a frakciók a legmagasabb közjogi méltóság betöltésére. Még >>>
2024. 02. 22., 10:11
A rendőrök éjt nappallá téve keresték a bűnelkövetőt, akit végül sikerült is beazonosítani. Még >>>
2024. 02. 22., 09:56
A részletekről dr. Kasziba István tájékoztatta portálunkat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK