2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 399 Ft   : 374 Ft Benzin: 610.8 Ft/l   Dízel: 618.8 Ft/l   Írjon nekünk

Tallós Rita és Szorcsik Viktória szerette a kalocsai közönséget – A „Nyáresték szívből” első alkalmának vendégei voltak

Illés György Cinó  |  2019. 06. 23., 10:37

Az újonnan alakult Szívből Kalocsa Egyesület indította útjára a Platán Rendezvényközpontban a „Nyáresték szívből” című programsorozatot, amelyen nem politizálnak, hanem kulturális csemegékkel igyekeznek elnyerni a közönség bizalmát. A nyitó alkalmon, szerdán esete hat órai kezdettel az egyesület leendő önkormányzati képviselőjelöltje, dr. Pap Gizella beszélgetett Tallós Rita és Szorcsik Viktória színművészekkel.

A Szívből Kalocsa Egyesület célja a jótékonysági akciók mellett helyi kulturális rendezvények és fesztiválok szervezése is. Ezért indították útjára a Nyáresték Szívből című kezdeményezésüket, amelynek keretében népszerű színészeket, előadóművészeket és más híres személyiségeket hívnak városunkba, ingyenes kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget teremtve a helyi lakosoknak – nyilatkozta portálunknak az új sorozatukkal kapcsolatban Gyarmati-Simigh Dóra, az egyesület alapító tagja és képviselőjelöltje, hozzátéve:

Bízom benne, hogy ezzel a rendezvénnyel hagyományt teremtünk és Kalocsa városának kulturális életét kicsit tudjuk színesíteni! A szerda esti, első alkalom házigazdája és a meghívott vendégek beszélgetőpartnere az őszi választásokon képviselőjelöltként induló dr. Pap Gizella volt.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

A nyitóalkalomra meghívott előadóként két színművésznő, Szorcsik Viktória és Tallós Rita látogatott el városunkba. Az est háziasszonya a kalocsai kórház orvosa életükről, munkájukról, kulisszatitkokról, szakmai pályafutásukról beszélgetett az ismert színészekkel, akik közvetlenségükkel és őszinteségükkel ragadták magukkal a hallgatóságot.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

A beszélgetős est után a KALOhírek néhány kérdésére is válaszoltak. Arra a kérdésünkre, hogy miként csöppentek ebbe a történetbe, miért épp őket hívták meg a nyitóalkalomra, mindketten azt a választ adták, hogy Simigh Dórával való ismeretségük révén esett rájuk a választás, aki személyesen kérte meg őket a szereplésre. A felkérést mindketten szívesen fogadták.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

Az alábbi, rövid videónkban Szorcsik Viktória arról is beszél, hogy már nem először szerepelt Kalocsán, és mindketten válaszolnak arra a kérdésünkre, hogy mit szólnak ahhoz, tudtak-e róla, hogy a programsorozatot életre hívó egyesület intenzív helyhatósági választási kampányt folytat, így a sorozat annak részeként is értelmezhető.
Végül egybecsengő véleményt mondanak a kalocsai közönségről, majd a KALOhírek olvasóinak is üzennek:

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 03. 17., 15:28
A március 11-én Soltvadkerten megtartott Weinhardt János Asztalitenisz Emlékversenyen négy csapattal vett részt az ASC Kalocsa. A megye egyes mezőny aranyérmét Vida–Győri párosunk szerezte meg.
2023. 03. 16., 15:18
Az egyetlen ismert Petőfi sírversnek és az eredeti sírkőnek a múzeum udvarán emléksarkot rendeztek be. Az ünnepélyes avatót március 15-én délelőtt tartották. Ünnepi műsort a Belvárosi Általános Iskola tanulói adtak. Köszöntőt mondott dr. Filvig Géza polgármester. A sírkő és a vers történetét Romsics Imre múzeumigazgató ismertette.
2023-03-21 08:47:44
A kalocsai kereskedő, Szabó Ferenc a ravatalon feküdt, amikor a város népe a jobbágy-felszabadításra koccintott. Petőfi költészetét általa ismerhették meg a kalocsaiak, unokaöccse a szabadságharc lőporfelelőse volt. A sírvers, a sírkő és az alatta eltemetett személy történetét a március 15-ei emlékhelyavatón ismerhettük meg.
2023-03-16 16:52:52
A Kalocsai Kortárs Művészeti Klub szervezésében a horvát kultúra kalocsai gyökereit ismerteti Patachich Ádám és Antunovity János életén keresztül Bikfalvi Géza a Tomori Pál Városi Könyvtár előadótermében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 20., 13:13
Elfogtak és őrizetbe vettek a kalocsai rendőrök egy 54 éves férfit, akinek bevonták a vezetői engedélyét egy hónapja, amikor ittasan balesetezett. Most azonban ismét volán mögé ült, szintén részegen, ráadásul a vezetői engedélye nélkül. Még >>>
2023. 03. 20., 08:47
Napos, tavaszias idő várható a jövő héten: folytatódik a felmelegedés, megszűnnek a hajnali fagyok és pénteken akár 22 Celsius-fok is lehet a legmelegebb órákban. Még >>>
2023. 03. 19., 09:43
Értékes nyereményekkel indítja újra útjára a vízivást népszerűsítői kampányát az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) a víz világnapjához (március 22.) kapcsolódóan. Még >>>
2023. 03. 18., 11:12
Akik szerint Magyarország – és a pápa – magára maradt a béke pártján, azok kedvéért itt egy remek videó! Így olvas be egy igazi, tisztességes baloldali a képmutató EP héjáknak! Még >>>
2023. 03. 17., 14:44
Világszerte romlik az emberek alvásminősége, erre szeretné felhívni a figyelmet a minden évben megrendezésre kerülő alvás világnapja, ami mindig a tavaszi napéjegyenlőség előtt kerül megrendezésre. Még >>>
2023. 03. 17., 09:47
Március 21-én parkgondozási munkálatokat végeznek a városban. Még >>>