2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Tallós Rita és Szorcsik Viktória szerette a kalocsai közönséget – A „Nyáresték szívből” első alkalmának vendégei voltak

Illés György Cinó  |  2019. 06. 23., 10:37

Az újonnan alakult Szívből Kalocsa Egyesület indította útjára a Platán Rendezvényközpontban a „Nyáresték szívből” című programsorozatot, amelyen nem politizálnak, hanem kulturális csemegékkel igyekeznek elnyerni a közönség bizalmát. A nyitó alkalmon, szerdán esete hat órai kezdettel az egyesület leendő önkormányzati képviselőjelöltje, dr. Pap Gizella beszélgetett Tallós Rita és Szorcsik Viktória színművészekkel.

A Szívből Kalocsa Egyesület célja a jótékonysági akciók mellett helyi kulturális rendezvények és fesztiválok szervezése is. Ezért indították útjára a Nyáresték Szívből című kezdeményezésüket, amelynek keretében népszerű színészeket, előadóművészeket és más híres személyiségeket hívnak városunkba, ingyenes kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget teremtve a helyi lakosoknak – nyilatkozta portálunknak az új sorozatukkal kapcsolatban Gyarmati-Simigh Dóra, az egyesület alapító tagja és képviselőjelöltje, hozzátéve:

Bízom benne, hogy ezzel a rendezvénnyel hagyományt teremtünk és Kalocsa városának kulturális életét kicsit tudjuk színesíteni! A szerda esti, első alkalom házigazdája és a meghívott vendégek beszélgetőpartnere az őszi választásokon képviselőjelöltként induló dr. Pap Gizella volt.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

A nyitóalkalomra meghívott előadóként két színművésznő, Szorcsik Viktória és Tallós Rita látogatott el városunkba. Az est háziasszonya a kalocsai kórház orvosa életükről, munkájukról, kulisszatitkokról, szakmai pályafutásukról beszélgetett az ismert színészekkel, akik közvetlenségükkel és őszinteségükkel ragadták magukkal a hallgatóságot.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

A beszélgetős est után a KALOhírek néhány kérdésére is válaszoltak. Arra a kérdésünkre, hogy miként csöppentek ebbe a történetbe, miért épp őket hívták meg a nyitóalkalomra, mindketten azt a választ adták, hogy Simigh Dórával való ismeretségük révén esett rájuk a választás, aki személyesen kérte meg őket a szereplésre. A felkérést mindketten szívesen fogadták.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

Az alábbi, rövid videónkban Szorcsik Viktória arról is beszél, hogy már nem először szerepelt Kalocsán, és mindketten válaszolnak arra a kérdésünkre, hogy mit szólnak ahhoz, tudtak-e róla, hogy a programsorozatot életre hívó egyesület intenzív helyhatósági választási kampányt folytat, így a sorozat annak részeként is értelmezhető.
Végül egybecsengő véleményt mondanak a kalocsai közönségről, majd a KALOhírek olvasóinak is üzennek:

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés