2024. 07. 21.
Dániel, Daniella
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Csoda hamvazószerdára – A hamuvá égett templomban épen maradtak a keresztek és a Bibliák

2019. 03. 06., 18:53

Három nappal ezelőtt történt a csodás eset, amikor a Nyugat-virginiai templomot elpusztító, hatalmas tűzben egyetlen Biblia sem sérült meg. Az oltásban részt vevő tűzoltók megdöbbentő fotóit és elképesztő beszámolóját a CNN is közzé tette.

Egyetlen Biblia sem sérült meg a lángoktól a Nyugat-virginiai Grandview városának (USA) Freedom Ministries Church nevű templomában, amikor az szénné égett – adja hírül a helyi tűzoltók Facebook bejegyzésére hivatkozva a CNN. A lánglovagok számos elképesztő fotót is közölnek a megdöbbentő esetről.


Forrás: Coal City Fire Department

A pusztító tűz miatt az épületben akkora volt a hőség, hogy a tűzoltók nem bírták, vissza kellett vonulniuk – derül ki a CNN tegnapi híréből, amelyet a Coal City Fire Department Facebook oldalán vasárnap közzétett, több fotóval illusztrált bejegyzés alapján közöltek.


A hírt a közösségi médiában közlő tűzoltók a poszt szerint március 3-án, 12:58-kor siettek Beaver béli kollégáik segítségére Grandview-ba, ahol a föntebb említett templom lángokban állt.

Bár az esélyek ellenünk voltak, de nem úgy Isten!”– írják posztjukban a tűzoltók, hozzátéve, hogy amint az elszenesedett roncsokon keresztülvágtak, valami rendkívüli dologra lettek figyelmesek:

AHOL MINDENNEK HAMUVÁ KELLETT VOLNA ÉGNIE, OTT EGYETLEN BIBLIA SEM PERZSELŐDÖTT MEG, EGYETLEN KERESZT SEM RONGÁLÓDOTT A LÁNGOKTÓL, ÉS EGYETLEN TŰZOLTÓ SEM SÉRÜLT OLTÁS KÖZBEN.

Lesz miért imádkoznia a lelkipásztornak és a gyülekezetnek”– teszik hozzá.

A körülbelül tucatnyi épen maradt Bibliáról, valamint egy, a tűzvészt teljesen épen átvészelő keresztről fotókat is közöltek – ezeket vettük át e cikkátiratunkhoz. A közösségi média hamar fölkapta a hírt: a mostanáig több mint negyvenegyezer megosztást megért bejegyzéshez közel négyezren szóltak hozzá.


Forrás: Coal City Fire Department

SOK KOMMENT HASONLÓ CSODÁS ESETEKET ÍR LE, AMIKOR SÉRTETLENÜL VÉSZELTÉK ÁT A BIBLIÁK A HÁZAT PORIG ÉGETŐ TÜZEKET.


Forrás: Coal City Fire Department

Ha Önnek is leégett háza, és abban is teljesen épen maradtak a Bibliák, akkor föltétlen értesítse a KALOhíreket!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK