2022. 07. 01. péntek
Annamária, Tihamér
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Csoda hamvazószerdára – A hamuvá égett templomban épen maradtak a keresztek és a Bibliák

2019. 03. 06., 18:53

Három nappal ezelőtt történt a csodás eset, amikor a Nyugat-virginiai templomot elpusztító, hatalmas tűzben egyetlen Biblia sem sérült meg. Az oltásban részt vevő tűzoltók megdöbbentő fotóit és elképesztő beszámolóját a CNN is közzé tette.

Egyetlen Biblia sem sérült meg a lángoktól a Nyugat-virginiai Grandview városának (USA) Freedom Ministries Church nevű templomában, amikor az szénné égett – adja hírül a helyi tűzoltók Facebook bejegyzésére hivatkozva a CNN. A lánglovagok számos elképesztő fotót is közölnek a megdöbbentő esetről.


Forrás: Coal City Fire Department

A pusztító tűz miatt az épületben akkora volt a hőség, hogy a tűzoltók nem bírták, vissza kellett vonulniuk – derül ki a CNN tegnapi híréből, amelyet a Coal City Fire Department Facebook oldalán vasárnap közzétett, több fotóval illusztrált bejegyzés alapján közöltek.


A hírt a közösségi médiában közlő tűzoltók a poszt szerint március 3-án, 12:58-kor siettek Beaver béli kollégáik segítségére Grandview-ba, ahol a föntebb említett templom lángokban állt.

Bár az esélyek ellenünk voltak, de nem úgy Isten!”– írják posztjukban a tűzoltók, hozzátéve, hogy amint az elszenesedett roncsokon keresztülvágtak, valami rendkívüli dologra lettek figyelmesek:

AHOL MINDENNEK HAMUVÁ KELLETT VOLNA ÉGNIE, OTT EGYETLEN BIBLIA SEM PERZSELŐDÖTT MEG, EGYETLEN KERESZT SEM RONGÁLÓDOTT A LÁNGOKTÓL, ÉS EGYETLEN TŰZOLTÓ SEM SÉRÜLT OLTÁS KÖZBEN.

Lesz miért imádkoznia a lelkipásztornak és a gyülekezetnek”– teszik hozzá.

A körülbelül tucatnyi épen maradt Bibliáról, valamint egy, a tűzvészt teljesen épen átvészelő keresztről fotókat is közöltek – ezeket vettük át e cikkátiratunkhoz. A közösségi média hamar fölkapta a hírt: a mostanáig több mint negyvenegyezer megosztást megért bejegyzéshez közel négyezren szóltak hozzá.


Forrás: Coal City Fire Department

SOK KOMMENT HASONLÓ CSODÁS ESETEKET ÍR LE, AMIKOR SÉRTETLENÜL VÉSZELTÉK ÁT A BIBLIÁK A HÁZAT PORIG ÉGETŐ TÜZEKET.


Forrás: Coal City Fire Department

Ha Önnek is leégett háza, és abban is teljesen épen maradtak a Bibliák, akkor föltétlen értesítse a KALOhíreket!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 27., 14:19
A tavalyi élénk érdeklődés után most kisebb tömeget vonzottak a gasztronómiai különlegességei, holott az Érsekkertbe látogatókat most a LED-falas meccsnézésnél sokkal gazdagabb kiegészítő programsor várta péntek délutántól vasárnap estig. Aki lemaradt róla, vigasztalódjon összefoglalónkkal!
2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK