2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Csoda hamvazószerdára – A hamuvá égett templomban épen maradtak a keresztek és a Bibliák

2019. 03. 06., 18:53

Három nappal ezelőtt történt a csodás eset, amikor a Nyugat-virginiai templomot elpusztító, hatalmas tűzben egyetlen Biblia sem sérült meg. Az oltásban részt vevő tűzoltók megdöbbentő fotóit és elképesztő beszámolóját a CNN is közzé tette.

Egyetlen Biblia sem sérült meg a lángoktól a Nyugat-virginiai Grandview városának (USA) Freedom Ministries Church nevű templomában, amikor az szénné égett – adja hírül a helyi tűzoltók Facebook bejegyzésére hivatkozva a CNN. A lánglovagok számos elképesztő fotót is közölnek a megdöbbentő esetről.


Forrás: Coal City Fire Department

A pusztító tűz miatt az épületben akkora volt a hőség, hogy a tűzoltók nem bírták, vissza kellett vonulniuk – derül ki a CNN tegnapi híréből, amelyet a Coal City Fire Department Facebook oldalán vasárnap közzétett, több fotóval illusztrált bejegyzés alapján közöltek.


A hírt a közösségi médiában közlő tűzoltók a poszt szerint március 3-án, 12:58-kor siettek Beaver béli kollégáik segítségére Grandview-ba, ahol a föntebb említett templom lángokban állt.

Bár az esélyek ellenünk voltak, de nem úgy Isten!”– írják posztjukban a tűzoltók, hozzátéve, hogy amint az elszenesedett roncsokon keresztülvágtak, valami rendkívüli dologra lettek figyelmesek:

AHOL MINDENNEK HAMUVÁ KELLETT VOLNA ÉGNIE, OTT EGYETLEN BIBLIA SEM PERZSELŐDÖTT MEG, EGYETLEN KERESZT SEM RONGÁLÓDOTT A LÁNGOKTÓL, ÉS EGYETLEN TŰZOLTÓ SEM SÉRÜLT OLTÁS KÖZBEN.

Lesz miért imádkoznia a lelkipásztornak és a gyülekezetnek”– teszik hozzá.

A körülbelül tucatnyi épen maradt Bibliáról, valamint egy, a tűzvészt teljesen épen átvészelő keresztről fotókat is közöltek – ezeket vettük át e cikkátiratunkhoz. A közösségi média hamar fölkapta a hírt: a mostanáig több mint negyvenegyezer megosztást megért bejegyzéshez közel négyezren szóltak hozzá.


Forrás: Coal City Fire Department

SOK KOMMENT HASONLÓ CSODÁS ESETEKET ÍR LE, AMIKOR SÉRTETLENÜL VÉSZELTÉK ÁT A BIBLIÁK A HÁZAT PORIG ÉGETŐ TÜZEKET.


Forrás: Coal City Fire Department

Ha Önnek is leégett háza, és abban is teljesen épen maradtak a Bibliák, akkor föltétlen értesítse a KALOhíreket!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK