2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A művelődési házból tévét loptak, a dohányboltba nem tudtak betörni Fajszon

2015. 05. 06., 18:16

Néhány órán belül beazonosították és elfogták a kalocsai rendőrök azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint be akartak törni egy fajszi dohányboltba, a művelődési házból pedig egy televíziót loptak el.

2015. május 4-én érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az éjszaka folyamán Fajszon, az egyik Nemzeti Dohányboltba be akartak törni. Az ismeretlen tettesek az üzlet biztonsági kameráját elfordították és az ajtót megpróbálták befeszíteni, de nem jártak sikerrel.

A kalocsai rendőrök a helyszíni szemlét követő gyors és szakszerű nyomozási munka eredményeként még aznap beazonosították és 15 óra 45 perckor elfogták a két feltételezett elkövetőt. A házkutatások során a rendőrök lefoglaltak egy televíziót, amelyet a megalapozott gyanú szerint 2015. február 9-én éjjel a fajszi művelődési házból lopott el a 21 éves és a 17 éves helyi férfi. A nyomozók több olyan kerékpárt is találtak, amelyeket a rendelkezésre álló adatok szerint szintén a terheltek tulajdonítottak el.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai lopás bűntett és lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki U. Tamást és a 17 éves társát. Az idősebbik férfit őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását. A fiatalkorú az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Szalai Milán r. törzsőrmester, a fajszi körzeti megbízott 2015. május 6-án a település polgármesterének visszaadta a közösségi házból korábban eltulajdonított televíziót.

Berta Zsolt, Fajsz Község Polgármestere Mayer József r. alezredesnek, a Kalocsai Rendőrkapitányság vezetőjének címzett levelében megköszönte a kalocsai rendőröknek - különösen a fajszi körzeti megbízottnak – az eredményes felderítő munkát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés