2021. 12. 01. szerda
Elza
: 367 Ft   : 323 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

„Év Magyar Beszállítója” díjat nyert a fajszi Pata József Gépipari Kft. – miniszter adta át az elismerést

Zsiga Ferenc  |  2018. 02. 23., 16:39

Dr. Pata Ildikó, a fajszi telephelyű, családi vállalkozásként működő Pata József Gépipari Kft. ügyvezetője emelkedett külsőségek mellett, a budapesti Vigadóban február 21-én, szerdán rendezett Év Befektetője Gálán Szijjártó Péter Külügyi és Külgazdasági minisztertől és Ésik Róberttől, a HIPA (Nemzeti Befektetési Ügynökség) elnökétől vette át az „Év Magyar Beszállítója” díjat. A HIPA által immár hetedik alkalommal megszervezett gálán minden évben az elmúlt esztendő legjelentősebb beruházásait megvalósító vállalatok részesülnek elismerésben. A 2017-es eredmények alapján 7+1 kategóriában díjazták azokat a cégeket, amelyek beruházásai a meghatározott szempontrendszer szerint a legjobbak között is a legjobbaknak bizonyultak.

Az összesen nyolc kategóriában megítélt díj közül az „Év Magyar beszállítója” elismerés átadásakor, a cég méltatásakor elhangzott: A Pata József Gépipari Kft. alapításának 30. évfordulóját ünnepelte 2017 szeptemberében.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

A fajszi cég a Suzuki egyik legnagyobb hazai partnere az esztergomi gyár 1992-es indulása óta, minőségi munkájával eddig tízszer érdemelte ki az MSC-nél az év beszállítója címet. A vállalkozás a család garázsából indult, mára több mint 26 ezer négyzetméteren, több mint százan dolgoznak. 150 féle préselt, hegesztett, felületkezelt alkatrészt gyártanak az autóipar számára legújabb technológiával a legmodernebb gépkocsikhoz. A Suzuki mellett az Opel és a Ford részére is szállítanak kisebb mennyiségben karosszéria-elemet.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

A hír kapcsán megkérdeztük dr. Pata Ildikót, ez az újabb, eddigi legmagasabb elismerés mit jelent személy szerint neki és a cégnek?

- Természetesen a Külügyi és Külgazdasági miniszter úrtól és Ésik Róberttől, a HIPA Elnökétől átvett „ÉV Magyar Beszállítója” díj mélyen megérintett bennünket. Hál’ Istennek 10 alkalommal volt már szerencsénk a Suzukitól, mint legnagyobb vevőnktől elnyerni az „Év Beszállítója” megtisztelő címet, de a tegnapelőtt átvett díj azt hiszem egy cég életében csak egyszer történhet meg! Fantasztikus büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az elmúlt 25 évben tett erőfeszítéseinket, fejlesztéseinket, munkánkat Magyarország Kormánya is elismerte. A díjat a közelmúltban elhunyt édesapámnak ajánlottam, hiszen az Ő életművének megkoronázása ez.
Mint azt a köszönő beszédemben is elmondtam: mi utódok mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Pata József Gépipari Kft-t az édesapám által kijelölt úton tovább haladva fejlesszük és megmaradjunk sikeres, magyar családi vállalkozásnak! Nagyon köszönöm az gratulációkat és az érdeklődésüket! – nyilatkozta portálunknak dr. Pata Ildikó, a fajszi székhelyű Pata József Gépipari Kft. ügyvezetője.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021-11-26 08:05:04
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 30., 20:27
Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek. Még >>>
2021. 11. 30., 15:26
Úgy tudjuk, a motoros sérülései súlyosak, őt a tűzoltók szabadították ki a munkagép alól. Még >>>
2021. 11. 30., 13:37
A Mikulás természetesen idén is ellátogat Kalocsára. Még >>>
2021. 11. 30., 11:12
Iszonyú látványos és elképesztően izgalmas lett a League of Legends videójátékból készült sorozat Még >>>
2021. 11. 30., 11:04
A datolyaszilva ízletes és egzotikus gyümölcs, nemcsak édes és finom, hanem számos egészséges hatása is van, a szem egészségének védelmétől az anyagcsere javításáig. Különböző kultúrákban már évezredek óta ismerik és fogyasztják, és többek között az istenek gyümölcsének is nevezik. Még >>>
2021. 11. 30., 11:01
Advent második vasárnapján, december 5-én Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter Kövek a zsebben című, nagysikerű darabot nézhetik meg az érdeklődők! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés