2022. 09. 30. péntek
Jeromos
: 420 Ft   : 435 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

„Év Magyar Beszállítója” díjat nyert a fajszi Pata József Gépipari Kft. – miniszter adta át az elismerést

Zsiga Ferenc  |  2018. 02. 23., 16:39

Dr. Pata Ildikó, a fajszi telephelyű, családi vállalkozásként működő Pata József Gépipari Kft. ügyvezetője emelkedett külsőségek mellett, a budapesti Vigadóban február 21-én, szerdán rendezett Év Befektetője Gálán Szijjártó Péter Külügyi és Külgazdasági minisztertől és Ésik Róberttől, a HIPA (Nemzeti Befektetési Ügynökség) elnökétől vette át az „Év Magyar Beszállítója” díjat. A HIPA által immár hetedik alkalommal megszervezett gálán minden évben az elmúlt esztendő legjelentősebb beruházásait megvalósító vállalatok részesülnek elismerésben. A 2017-es eredmények alapján 7+1 kategóriában díjazták azokat a cégeket, amelyek beruházásai a meghatározott szempontrendszer szerint a legjobbak között is a legjobbaknak bizonyultak.

Az összesen nyolc kategóriában megítélt díj közül az „Év Magyar beszállítója” elismerés átadásakor, a cég méltatásakor elhangzott: A Pata József Gépipari Kft. alapításának 30. évfordulóját ünnepelte 2017 szeptemberében.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

A fajszi cég a Suzuki egyik legnagyobb hazai partnere az esztergomi gyár 1992-es indulása óta, minőségi munkájával eddig tízszer érdemelte ki az MSC-nél az év beszállítója címet. A vállalkozás a család garázsából indult, mára több mint 26 ezer négyzetméteren, több mint százan dolgoznak. 150 féle préselt, hegesztett, felületkezelt alkatrészt gyártanak az autóipar számára legújabb technológiával a legmodernebb gépkocsikhoz. A Suzuki mellett az Opel és a Ford részére is szállítanak kisebb mennyiségben karosszéria-elemet.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

A hír kapcsán megkérdeztük dr. Pata Ildikót, ez az újabb, eddigi legmagasabb elismerés mit jelent személy szerint neki és a cégnek?

- Természetesen a Külügyi és Külgazdasági miniszter úrtól és Ésik Róberttől, a HIPA Elnökétől átvett „ÉV Magyar Beszállítója” díj mélyen megérintett bennünket. Hál’ Istennek 10 alkalommal volt már szerencsénk a Suzukitól, mint legnagyobb vevőnktől elnyerni az „Év Beszállítója” megtisztelő címet, de a tegnapelőtt átvett díj azt hiszem egy cég életében csak egyszer történhet meg! Fantasztikus büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az elmúlt 25 évben tett erőfeszítéseinket, fejlesztéseinket, munkánkat Magyarország Kormánya is elismerte. A díjat a közelmúltban elhunyt édesapámnak ajánlottam, hiszen az Ő életművének megkoronázása ez.
Mint azt a köszönő beszédemben is elmondtam: mi utódok mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Pata József Gépipari Kft-t az édesapám által kijelölt úton tovább haladva fejlesszük és megmaradjunk sikeres, magyar családi vállalkozásnak! Nagyon köszönöm az gratulációkat és az érdeklődésüket! – nyilatkozta portálunknak dr. Pata Ildikó, a fajszi székhelyű Pata József Gépipari Kft. ügyvezetője.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 29., 18:11
Az egyik csapat Bács-Kiskun megyében, Kecskeméten és Kecelen működött. Tagjai marihuána termesztésével, feldolgozásával és a terjesztésével is foglalkoztak. Még >>>
2022. 09. 29., 15:51
Mivel a víz után a kávé a leggyakrabban fogyasztott ital a világon, így joggal érdemel meg egy saját világnapot. Még >>>
2022. 09. 29., 13:05
A takarékosság jegyében idén nem lesz őszi szünet. Még >>>
2022. 09. 29., 13:01
A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe vették, a határsértőket pedig visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz. Még >>>
2022. 09. 29., 09:46
Nagy szeretettel hívják városunk idősebb, nyugdíjas korú lakóit a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ udvarán tartandó ünnepi műsorra! Még >>>
2022. 09. 29., 09:25
Petőfi kora címmel rendezett tudományos konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a Magyar Nemzeti Levéltár Bács-Kiskun Megyei Levéltára XXI. Levéltári Napja alkalmából 2022. szeptember 28-án, szerdán 10 órától a Cifrapalotában. A program moderátora dr. habil. Fülöp Tamás, a Neumann János Egyetem rektora volt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK