2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

A foktői kalózokról ír a neves német motoros-kulturális lap – Már megvan az idei motoros találkozó időpontja

Illés György Cinó  |  2024. 02. 05., 15:30

A Top Rocker című neves német motoros kulturális folyóirat januári számában jelent meg a foktő Pirates Family MC-t és annak nyári nagy buliját bemutató cikk Rostás Zoltán tollából. Ennek kapcsán rákérdeztünk, mit lehet már tudni a kalózok idei rendezvényeiről.

Megtudtuk: a klub idei programjainak szervezése nagy elánnal folyik, a tervek szerint minden szokásos programot megtartanak majd 2024-ben is.
A legtöbbeket érdeklő nyárvégi motoros találkozóval kapcsolatban egyelőre csak annak időpontját árulták el érdeklődésünkre:

A 2024-ÉVI PIRATES FAMILY MC MOTOROS TALÁLKOZÓJÁT AUGUSZTUS 22-TŐL 25-IG TARTJÁK MEG.


Forrás: Pirates Family MC / Facebook

Az alábbiakban pedig a Top Rockerben megjelent cikk fordítását közöljük:

„Az MC a magyar motoros szféra szerves része. A klub 1992-ben saját matrózaiból alakult. Először Fekete Horgony MC color alatt motoroztak. Tizenkét év után megváltoztatta a MC a nevét és colorját, 2004-től a neve Pirates Family MC Hungary. Ezzel a nemzetközi elvárásoknak megfeleltek. Az MC-nek 2020. óta van egy Chapter Clubja Pécsen. A klubház dél-Magyarországon Foktőn található.

A 31 év az úton figyelemre méltó! A MC folyamatosan fejlődött a nemzetközi szabályokhoz igazodva. A felvételi feltételek nagyon szigorúak, a teljes tagság megszerzése legalább három évig tart. Engedély és megfelelő vas nélkül pedig egyértelmű, hogy nem megy!

A nyári buli

Meg akarsz tapasztalni egy jó Old School Rally-t annak minden összetevőjével, amit egy motoros szív kívánhat? No, akkor irány Magyarországra, a Pirates Family MC nyári rendezvényére! A partit Szeliden, egy kempingben találod!”

–tanácsolja a német lap cikke, amely a Szelidi-tónak is csinál egy kis reklámot, beszámol a Pirates Family MC szelidi motoros találkozóján tapasztaltakról is, imígyen:

„Szelid egy kis tó dél-Magyarországon.
Csütörtökön kezdődtek a látványosságok, és a parti helyszíne megtelt a motorok és a rock rajongóival, colorosokkal itthonról és külföldről is. A közönség sorai közt szép lányok sokasága, ameddig a szem ellát.

A Rock n' Rollt-t élő koncertek adták hajnalig. A sör és más frissítő italok patakokban folytak. A grillezett húsok mellett olyan magyaros finomságok is akadtak, mint a gulyás és hasonlók.

Napközben motoros vetélkedők, szombaton egy motoros felvonulás volt. Ezek közt pedig a tó csalogatott egy délutáni fürdőzésre.

Az „őrület” vasárnap egy kiadós reggelivel ért véget. Csak egy maradt: másnapos fejek és egy felejthetetlen buli emléke.

Összegzés: Csajok, Motorok és Rock n’Roll kifulladásig.
És ami nagyon fontos: a németek szívesen látott vendégek Magyarországon!”

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 07:56
A Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és az Atomix Kft. Tűzoltási és Kárelhárítási Szakágazatának tűzoltói számára negyedévente szerveznek területbejárást az új atomerőmű építési területén annak érdekében, hogy a dinamikusan változó munkaterületen megfelelő helyismeretre tegyenek szert. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 02. 26., 10:38
Az osztrák hatóságok körözték az autót, amelyet a tompai határátkelőnél foglaltak le. Még >>>
2024. 02. 26., 09:24
Ezek a húsmentes ételek tuti a legjobb barátaitok lesznek a következő hetekben. Legyetek nyitottak, próbáljatok ki új ízeket és főzzetek sokat! Még >>>
2024. 02. 26., 09:16
Akár 100 dollárt is lefaraghatnak az árcédulájából, cserébe viszont hiányozhat belőle valami. Még >>>
2024. 02. 26., 09:09
A kórusban az orvosokon, ápolókon, szakdolgozókon, irodai dolgozókon kívül egykori munkatársak és gyógyult betegek is vannak. Még >>>
2024. 02. 24., 11:53
A megtermelt ételek 1/3-át nem eszi meg senki. Így rengeteg étel teljesen kárba megy. Jó minőségűek is, amely még fogyasztható állapotban vannak. A Munch egy egyszerű megoldást kínál arra, hogy az ételgazdálkodás fenntarthatóbb legyen környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból is! Még >>>
2024. 02. 23., 12:30
Közeledik március 8.-a, vagyis a nőnap. Kedveskedjünk a hölgyeknek! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK