2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

„Tarhonyás Paradicsom”: Animal Cannibals, Szulák Andrea, Piramis – Sztárparádé lesz a foktői falunapon!

Illés György Cinó  |  2019. 06. 30., 20:42
„Tarhonyás Paradicsom”: Animal Cannibals, Szulák Andrea, Piramis – Sztárparádé lesz a foktői falunapon!

Az elmaradhatatlan tarhonyás ételek főzőversenye mellé koncertek sora sztárparádéval, vidámpark, hagyományőrző programok és mulatás kifulladásig: ez vár mindazokra, akik július első hétvégéjén ellátogatnak Foktő falunapjára!

Péntek délután öt órakor ökumenikus istentisztelettel indul a program a falu központjában, de a sportpályán már délután négy órakor megkezdődik a koncertek sora, országos nevekkel a színpadon.
Rögtön nyitószámnak az Animal Cannibals lép közönség elé, majd esete hat órakor, némi stílusváltással az ABS Rockzenekar ad koncertet, este nyolc órától pedig diszkó
DJ Millerrel.

Nem lövik el pénteken a puskaport:

Szombat este hat órától Szulák Andrea szórakoztatja a nagyérdemű közönséget retró slágerekkel, nyolctól pedig a rocklegenda Piramis együttes lép színpadra. A kettő közt Vesztergám Miklós tárogató játékával színesíti a programot, késő este pedig Markó Gábor és lakodalmas zenekara jóvoltából önfeledten mulathat este tíztől, aki még bírja!

Merthogy előtte sem lesz pihentető program: már reggel kilenc órától várja a versenyzőket a Tarhonyás ételek főzőversenye – ennek megnyitóját Bakai Károly polgármester köszöntőjével háromnegyed tízkor tartják, eredményhirdetésére pedig a délben tartandó közös ebédet követően, délután egy órakor kerül sor.

Amíg a versenyzők a főzéssel foglalatoskodnak, a többieket a Kalocsai Kyokushin Karate Klub bemutatója, a kicsiket ugrálóvár, dodzsem pálya, lufihajtogatás és csillámtetoválás várja, délután pedig harmonika show és hagyományőrző néptáncos produkciók, majd a Bátyai Ifjúsági Fúvószenekar, valamint Csocsesz föllépése egészíti ki a kínálatot, és lesz tombola is!

Egyszóval, két húzós nap vár a foktőikre és vendégeikre, úgyhogy mindenki pihenjen rá, hogy bírja a gyűrődést!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés