2021. 10. 16. szombat
Gál
: 360 Ft   : 310 Ft Benzin: 428.6 Ft/l   Dízel: 432.1 Ft/l   Írjon nekünk

A NEKA boglári edzőtáborában készülhettek

Tamás Ferenc  |  2020. 08. 18., 08:59

A bajnokságra hangolódás jegyében a Gézengúz UKC csapatai ezúttal is a Nemzeti Kézilabda Akadémia Balatonbogláron kiépített bázisán készülhettek augusztus első hetében.

A tábori élet történéseiről, csapataink edzői adtak rövid tájékoztatót, amelyet Facskó Petra, a klub technikai vezetője kötött csokorba.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Gézengúz UKC


U13-14-es leány csapat:
A lányok napi hármat edzettek. Kettő termi és egy futóedzés volt a napi program. Profi körülmények között tudtunk dolgozni, színvonalas munka folyt abban az egy hétben. Nagyon örültem neki, hogy mindenki kő keményen küzdött, és csinálta végig az edzőtábort. Biztos vagyok benne, hogy jó alapokkal indulunk neki a bajnokságnak.
                                                          „Alföldi Babett”

Ifjúsági és Serdülő leány csapat:
Szakmailag az eddigi legsikeresebb tábor volt. Négy év után a lányok, akik már rutinos táborba járók, mostanra megszokták, hogy nem kimondottan a nyaralásról, hanem a csapaté́pítésről és a bajnokságra való felkészülésről szól. A tábor előtt az erősítő részt már itthon el tudtuk kezdeni, és a napi két termi edzést már kimondottan a taktikára és a párkapcsolatok építésére tudtuk használni. Mindenki elfáradt, maximálisan teljesítette a tábort.
                                                          „Dávidházi Sándor”

Fiú U12 és Serdülő csapat:
Napi három edzésünk volt, minden reggel futással kezdtünk, amit kettő edzés követett sportcsarnokban. Minden csapat szép létszámmal képviseltette magát, a meghatározó játékosaik jelen voltak. Magas színvonalú körülmények fogadtak minket ismét, mint szállásra, étkezésre és felkészülési lehetőségre nézve. Edzések között maradt energia mindig a balatoni fürdésre, esténként közös kártyázás, meccsnézés volt a program. Kirándulni is elmentünk a kilátóba.
                                                          „Buzogány Szabolcs”

U14-es Fiú csapat:
A jelenlegi vírushelyzet miatt szakmailag is mindent máshogy kellett összeállítanunk, hiszen a gyerekek több hónapos kihagyás után, fokozatosan és differenciáltan voltak csak terhelhetőek. Azt vettem észre a srácokon, hogy bár könnyebb és kevesebb volt a rájuk kiszabott edzésmunka, mint tavaly, és ugye egy évvel idősebbek is lettek, mégis sokkal nehezebben viselték, mint az előző edzőtábort.  Ettől függetlenül szépen dolgoztak a fiúk, mellyel nagy lépést tettünk előre erőnlétük és formájuk visszaszerzése fele.
                                                           „Szabó Balázs”

U11-12 Lány csapat:
A hosszú utazás után elfoglaltuk szállásunkat, ahol élmény volt nézni a lányok szemét a sok újdonság láttán. Az első nap edzése előtt a budapesti székhelyű Szt. István SE csapata felkért bennünket két edzőmérkőzésre, melyet örömmel elfogadtunk. A napi két edzés mellett, az estére rendre előkerülő honvágyat legyőzve jutott idő a szórakozásra, kikapcsolódásra is. Így a játszótér, a sétálás, közös programok, az összezártság megtették pozitív hatásukat. A lányok nagyon fegyelmezetten, odaadóan, a feladatokat maximálisan végrehajtva végezték az edzésmunkát. Ez meg is látszott az utolsó napon lejátszott edzőmérkőzésen, ahonnan emelt fővel hagyhattuk el a pályát. Összességében elmondható, hogy a csapatnak, a csapat kohéziójának nagyon jót tett az edzőtábor.
                                                          „Romsics László”

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Gézengúz UKC

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 16., 13:53
A legnagyobb visszaesést Litvániában mérték, 56,8 százalékosat, a legnagyobb növekedést pedig Cipruson, 12,1 százalékosat. Még >>>
2021. 10. 15., 18:40
Újabb tizenkét súlyos állapotban lévő Covid-beteget szállítanak pénteken Romániából Magyarországra - közölte a román egészségügyi minisztérium. Még >>>
2021. 10. 15., 17:43
Az új óvodához, majd a Paksi közben épülő Inkubátorházhoz látogattak el a délután folyamán, ahol Boromisza Viktor, a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője vezette körbe a testület tagjait és általános képet adott az építkezések műszaki hátteréről. Még >>>
2021. 10. 15., 15:44
Ha eddig rossz emlékeid lettek volna a tökfőzelékkel kapcsolatosan, ez a recept talán megváltoztatja az előítéleteidet. Próbáld ki az NlCafe könnyű, gyors és egyszerű tejfölös tökfőzelék receptjét! Még >>>
2021. 10. 15., 14:50
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy 2021. október 18.-án 7:00 órától – 2021. október 22.-én 12:00 óráig, a Sörház köz közútjában elhelyezkedő csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása, és a folyóka elemek cseréje érdekében, a munkaterület környezetében a közút teljes szélességben lezárásra kerül. Még >>>
2021. 10. 15., 12:10
A következő napokban elég hideg hajnalok várnak reánk hazánkban az Időkép szerint. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés