2022. 07. 07. csütörtök
Appolónia
: 410 Ft   : 400 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Ünnepélyes tanévzáró a „Gézengúzoknál”

Tamás Ferenc  |  2022. 06. 19., 18:56

Június 10-én ünnepelte fennállása tízéves jubileumát a Gézengúz Utánpótlás Kézilabda Klub Kalocsa egyesületének nagy családja, ahol előbb a színházban tekintettek meg egy, a klub történetét feldolgozó dokumentumfilmet, majd a városi sportcsarnok küzdőterén berendezett „étteremben” ünnepelték egymást és a 2021/2022-es bajnoki év páratlanul gazdag eredménysorát.

A hagyományok jegyében Szabó Balázs klubelnök köszöntötte a „Gézengúzok” nagy családját – megköszönve valamennyiüknek az előző bajnoki év helytállását és olykor erőn felüli teljesítményét, majd korosztályonként szólította csapatait, akiknek edzőkollégáival közösen hátizsákokat osztottak a bajnoki év ajándékaként.

Képgaléria megtekintése (37 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Külön köszönetet mondott a klubnak nyújtott technikai segítségükért Szabó Lászlónénak, Kohl Adriennek, Facskó Petrának, Rezák Mihálynak és Schill Mátyásnak és annak a szakmai stábnak – elsősorban testnevelő-edzőknek-, így Deák Mariannának, Rezák Szabó Annának, Martin Gábornak és Simon Jánosnak, akik iskoláikban segítették játékosaik fejlődését.
Majd szólította korcsoportonként a csapatokat és edzőiket, akiknek ajándékokat adtak át.
Így, először Balogh Tamás és Bock Milán gárdáit, akik az U8-as bajnokságban szerepeltek. Őket Deák Marianna, Alföldi Babett U9-es lánycsapatai követték, majd Dávidházi Sándor gárdája.
Őket követte Tóth Károly U10-es, majd U11-es leány együttese, majd jöttek Szabadi Tamás U9-es és U10-es fiai. A klubelnök ezt követően szólította Romsics László U11-es és U12-es lánycsapatait, akiket a Buzogány Szabolcs és Martin Gábor U13-as csapatai követtek. Őket, Alföldi Babett U14-es és U15-ös lányai követték, majd Szvétek Balázs U14-es fiúcsapata. Majd jöttek Szabó Balázs U15-ös fiai, és azt követően Béres Attila serdülő fiúcsapata. És az ünneplésnek még mindig nem volt vége, hiszen szólították Dávidházi Sándor 2004-2006-os születésű leány serdülőit, majd Buzogány Szabolcs ifjúsági III. osztályban bajnok fiait, akik még a Bács megyei felnőtt férfi bajnokság bronzérmét is megszerezték.
A klubelnök szólt az ismételten Tolna megyei bajnok férfi szenior gárdájáról is, akik már zsinórban háromszor hódították el az elsőséget a dunántúli megyében.

A hagyományok jegyében aztán a „Gézengúzokból” kiöregedő és búcsúzó játékosaiktól köszöntek el. Így a lányoknál: Aranyos Jankától, Csóti Petrától, Hunyadi Fannától, Lakatos Annától és Szabadi Izabellától.
Búcsúzó fiaink: Kovács Dorián, Balogh Péter Máté, Kacsora Balázs, Máté Benedek.

Természetesen a csarnok küzdőterének asztalainál a tagság a hagyományok jegyében ismét elfogyasztotta a Csajda Csárda által elkészített pazar ételsorok kínálatát, amely ezúttal is vetélkedett a nívós rendezvények ételsoraival.

Képgaléria megtekintése (37 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A Gézengúz juniálist ezúttal is disco zárta, ahol a klub tagjai ünnepelték egymást és elért eredményeiket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 07. 03., 08:34
Kalocsán Jézus Szíve ünnepéhez kapcsolódóan tartották meg a város főbúcsúját június 26-án, vasárnap. Az ünnepen Berta Tibor tábori püspök mutatott be szentmisét a Nagyboldogasszony-főszékesegyházban.
2022. 07. 02., 12:47
Az új utcabútorok napelemes energiaforrással működnek, mobiltelefonok töltésére alkalmasak, illetve környezetükben Wi-Fi szolgáltatást nyújtanak és meteorológiai adatokat is szolgáltatnak. Az okospadok ingyenesen használhatóak, ahogyan a bevezetés időszakában a térnek a malom melletti hídnál lévő sarkánál felállított töltőállomás is.
2022. 06. 29., 15:40
Amíg szüleik a vizsgálatokon vettek részt, a gyerekek ugrálóvárban hancúrozhattak, és az összes résztvevőt egy tál babgulyásra is megvendégelte az egészségnapon a Kalocsa Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzata, akiknek hívására hétfőn városunkba érkezett a Nemzeti Népegészségügyi Központ egészségügyi szűrőbusza.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 07. 06., 11:04
2022. július 5-én Jenei Zoltán országos kórházfőigazgató adta át a megbízást dr. Gondos Miklósnak a kecskeméti kórházban. Még >>>
2022. 07. 05., 18:03
A Dunától keletre fordulhat elő elvétve zápor, zivatar. Még >>>
2022. 07. 05., 15:04
A politikus a kórházba kerülés után vakbél műtéten esett át. Még >>>
2022. 07. 05., 14:54
2022. július 07-től 18-ig a víz minőségének romlásával, időszakos vízhiánnyal és nyomás csökkenéssel kell számolni Kalocsán és valamennyi környező településen. Még >>>
2022. 07. 05., 10:15
A horvát kormány célja, hogy biztosítsa az állampolgárok életszínvonalát és az energiaellátás biztonságát, továbbá a bevételeket a turisztikai szezonban. Még >>>
2022. 07. 04., 15:22
Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik! Magyarország biztonságából nem engedhetünk- fogalmazott Kocsis Máté Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK