2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Új műszaki szaküzlet nyílt Kalocsa belvárosában

Borbély-Juhász Ágnes  |  2015. 11. 06., 12:27

Csütörtök délután ünnepélyes keretek között nyitotta meg a volt CIB bank helyének átalakítása, felújítása után kalocsai üzletét a kiskőrösi, kecskeméti, akasztói, és soltvadkerti kereskedéséről már sokak által ismert Hufbau-Akker Szaküzlet.

A város elöljárói, az üzlet munkatársai, valamint a sajtó megjelent képviselőinek körében Endrődi Ferenc az Akker Plus Kft. tulajdonosa nyitotta meg az új kereskedést, néhány mondattal kitérve cégük hitvallására, elkötelezettségére.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Elhangzott, a 25 éves múltra visszatekintő Akker Plus Kft. a profizmus, a hitelesség, és a kiszámíthatóság jegyében végzi munkáját, kiemelt figyelemmel kezeli ügyfeleit, és igyekszik minél jobb kapcsolatot kialakítani vásárlóival. A tulajdonos hangsúlyozta, munkájuk sok bizalmat kíván, aminek elérésére eddig is, és ezután is maximálisan törekszenek. Az alkalmat megragadva megköszönte az új üzlet kialakításában, berendezésében részt vevő kollégái munkáját.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A nemzetiszínű szalagot ezt követően Endrődi Ferenc, Turú Gábor tulajdonostárs, valamint Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester asszony vágták át, majd koccintottak is a cég életében újabb mérföldkőnek számító üzlet megnyitására.

A megjelentek körbejárhatták, megtekinthették a felvonultatott kínálatot. Mint megtudtuk, azt az éppen aktuális szezonhoz, évszakhoz, és a vevői igényekhez igazodva folyamatosan alakítják, bővítik. Ha valaki mégsem találná meg a keresett modellt, bátran fordulhat az üzlet munkatársaihoz, akik készséggel tájékoztatják az aktuális árukészletről, a beszerzés lehetőségeiről.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A megnyitón az is elhangzott, az üzlet hétköznaponként 08:30-tól 17:30-ig, szombatonként 08:00-tól 13:00-ig tart nyitva, november 6-án és 7-én pedig különleges akciókkal várják a vevőket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés